Задачата, която стои пред нас е да убедим обществото, че политиката ни е в правилната посока

  • 04 септември 2013 08:37

  • 1097
  • 3
Задачата, която стои пред нас е да убедим обществото, че политиката ни е в правилната посока
©

Това е една ненормална ситуация за работа на Народното събрание, каза депутат от Коалиция за България в предаването "Денят започва" по БНТ. Искането на оставка не решава проблемите пред страната.

Според Младен Червеняков, надявам се, че органите на реда ще успеят да осигурят една нормална обстановка за работа на парламента. Отчетът за 100-те дни от управлението на кабинета "Орешарски" е готов, ще заявим какви ще са следващите приоритети - имаме много работа. Очевидно, че ГЕРБ като млада партия много трудно свиква с ролята си на опозиция.

Мнимата финансова политика на свиване на коланите не беше успешна, допълни Червеняков. Доверието в политическата формация се увеличава и разликата между ГЕРБ и БСП се стопява. Задачата, която стои пред нас е да убедим обществото, че политиката ни е в правилната посока, чрез социалните мерки, които предприемаме. Ние предлагаме декларация на нашите опоненти за дебат по важните приоритети в държавата.

Това, че ние призоваваме всички граждани, които не са доволни от това управление да протестират не значи, че ние ги организираме, заяви Димитър Главчев, депутат от ГЕРБ в същото предаване. Приоритетите заявени от това правителство не отговарят на приоритетите на хората, те идват от кабинета на Станишев.

Смешно е партията, която искаше да назначи Делян Пеевски да предлага декларация за скъсване с олигархията, кометнира още Димитър Главчев. Ако протестиращите ни поканят ще излезем при тях, ако не - няма да се натрапваме. Готови сме да изпълним условията, които предлагат протестиращитре - скъсване с мафията, да няма задкулисие и т.н.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1097 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.04 | 11:01

3
2013 г- Червеняков- "Органите на реда да осигурят нормална обсановка!" 1997 г - Румен Гечев - "Да задължим МВР да разчисти площада". ОТКРИЙТЕ ПРИЛИКИТЕ
Диян Георгиев

2013.09.04 | 11:01

2
НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН! СЪД ЗА ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ВСИЧКО ЗАГРАБЕНО ЗА 23 ГОДИНИ!!!

2013.09.04 | 11:00

1
Чист комуноид--без примеси !!! Политиката ви винаги е била една--кражби и лъжи като за последно !!!

Добави коментар

Водещи новини