ГЕРБ: Управляващите да се разграничат от антисемитското изказване на Мишо Шамара

  • 23 август 2013 15:37

  • 6851
  • 51
ГЕРБ: Управляващите да се разграничат от антисемитското изказване на Мишо Шамара
©

ГЕРБ осъждат опитите за създаването на разделителни линии в обществото от страна на управляващите. Осъждаме също и расистките, и антисемитски изказвания на Мишо Шамара. Тройната коалиция трябва да се разграничи от думите на това лице, защото те бяха произнесени на протест в тяхна защита.

Това каза Моника Панайотова от ГЕРБ на специална пресконференция. Очакваме от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на да вземе отношение по този въпрос и да се дистанцира от думите на т.нар. Биг Ша, който се оказа Биг проблем за БСП. Партията столетница си намери лице. Аз уважавам безкрайно много избирателите на БСП, но партията им трябва да се дистанцира от тези ксенофобски изказвания, допълни Панайотова.

Управляващите се опитват да се презастраховат за една нова актуализация на бюджета през октомври-ноември. Това личи от всичките им изказвания в последните дни, каза депутатът Александър Ненков. Ние подкрепяме даването на добавки за майките с деца. Това обаче трябва да бъде направено като стимул, а не просто с идеята да се изпълнят предизборните обещания на управляващите. Чака ни една не лека и зима и тройната коалиция се опитва да се презастрахова още от сега. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 обяви, че се надява да няма повторна актуализация на бюджета, но после промени мнението си. Управляващите трябва да се държат отговорно, каза още Ненков.

Тройната коалиция отново бяга от темата за Изборния кодекс. Единственият изход от тази криза е предсрочни избори и управляващите трябва да го разберат. Те не могат да продължат да залъгват хората, че правят всичко в името на хората, допълни Ненков. Не е вярно, че ГЕРБ е съсипал строителството. Чух днешните обвинения на Димчо Михалевски. Ще му отговоря, че тези фирми не са създадени от ГЕРБ и не са свързани с партията. Категорично ще подкрепим промените в Закона за обществените поръчки, обеща Ненков. Хората помнят, че преди да дойде ГЕРБ на власт тези пари бяха спрени. Много добре помним как се раздаваха обществени поръчки тогава.Ситуацията сега прилича на приказката за крадецът, който вика-дръжте крадеца, обясни той.

ЕНП подкрепят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и респективно партия ГЕРБ. Няма нищо вярно в информациите, че ЕНП е оттеглила подкрепата си към нас, отговори Панайотова на журналистически въпрос. Повече от всякога трябва да има подготовка за усвояването на парите от еврофондовете, завърши Панайотова. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6851 51

Свързани новини

Коментари 51

Добави коментар

2013.08.24 | 16:08

51
Не съм пушач и не бих "схванал", че рекламират например марка цигари, ако отдолу не е написано "пушенето вреди ..." Не познавам "творчеството" на този Мишо и нямаше да го знам и него, ако герберите не бяха раздули оная история с бялото, зеленото и червеното. Но последното раздухване от АМЕРИКАНСКИТЕ евреи направо ми издигна в очите този Мишо - най вече, че ми изясни какъв бил Дянков Да е жив и здрав Мишо и все така да го пиарят!
луди ли сте

2013.08.24 | 16:07

50
Ама тия от ГЕРБ съвсем се паникьосаха и стават смешни! Какви антисемитски изказвания, какви пет лева! Човек да не каже думата евреин, нищо лошо не виждам - вече не може и да говориме ли?
Коко

2013.08.24 | 15:19

41
За да подкрепяш групировката ГРОБ, трябва да си или умствено изостанал или платен тъпанар ( което си е същото на практика) ....
Николова

2013.08.24 | 15:22

49
Когато някой публикува подобни коментари определено буди съмнение до каква степен са на база лични и да каква степен на база финансови разбирания! Никой няма право да обижда симпатизантите на политическите сили, независимо за коя дават своя глас! Всеки има право на лично мнение и ако някой желае да промени становището на човек с различно от неговото мнение трябва да бъде на база аргументи (смислени). Когато човек няма доводи и се почувства слаб започва да обижда и напада.
ПЕРНИК

2013.08.24 | 15:22

48
МОДЕР,НА БАС,ЧЕ ЩЕ ПУБЛИКУВАМ ВСИЧКО, ЦЕНЗУРИРАНО ОТ ТЕБ ДО СЕГА!НА ПО ЕДНА СВИРКА!СЪГЛАСЕН ЛИ СИ?
Коко

2013.08.24 | 15:20

44
Не разбирам как може да им харесва на някои хора да се подиграват с тях по всевъзможни начини :Х:Х ДОЛУ ГРОБ....!!!!!!!!!!
Николова

2013.08.24 | 15:22

47
Не харесвам да ми се подиграват и надсмиват хора с по-нисък коефициент на ИнтИлигентност от моя... това е причината и да не симпатизирам на наглостта на настоящата тройна тайна коалиция БСП-ДПС-Атака... Не симпатизирам и на ГЕРБ, но ако трябва да избирам между настоящето положение и това преди да дойде на власт новото правителство съм за връщането на ГЕРБ... надявам се на предстоящите предсрочни парламентарни избори повече хора да гласуват и в парламента да влезнат политически сили различни от настоящите...
ПЕРНИК

2013.08.24 | 15:20

46
МОДЕРАТОРЕ ГОЛЕМ ЦЪРВУЛ СИ
ПЕРНИК

2013.08.24 | 15:20

45
Модераторче,вие с любка ангелова да не си бъркате по дупките?Нали знаеш защо питам!
Николова

2013.08.24 | 15:20

42
Чета коментарите до тук и съм потресена от всички пратени коментатори... Аз не желая държавата ни да бъде управлявана от зависими личности! Против съм аморалното поведение на Волен Сидеров и манията му за божественост! Хора, събудете се! Независимо кой е на власт трябва да спазва законите на тази държава и да работи за народа! Обслужването на икономическите интересите на приятелските кръгове и освобождаването на престъпници от отговорност трябва да останат в миналото! Не съм против турците, а против политиката на ДПС-БСП и Атака! Започвайте с минусите...

2013.08.24 | 15:20

43
Волен Сидеров има мания само за предателство.
боздуГАНЧО С ДВАТА ГРАМА МОЗЪК ОТ АТАКА

2013.08.24 | 15:19

40
Така съм се представил , защото в Атака има още един кретен със същото име , само че той е с 3 грама мозък, а аз си държа на марката !! Затова отсега нататък да знаете--аз съм с индекс 2 , а другия е с индекс 3 !!! Е , казах го най-после !!!!
ТЪПКАЧЕВ

2013.08.24 | 15:19

39
Герб може да се цепи, но аз пък цепя едно педалче от Атака, но си го пазя в тайна... Знаете, че в Атака са повечето педали и ако разберат че съм активен, няма да има отърване !!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини