Цветлин Йовчев: Пернишката група е извършила голям брой убийства

  • 23 август 2013 08:37

  • 2995
  • 1
Цветлин Йовчев: Пернишката група е извършила голям брой убийства
© Булфото

Не бива да навлизаме в детайли и да коментираме елементи. С това можем само да навредим на разследването. Главният секретар вече каза достатъчно. Ще продължим с тази настойчивост и хъс. Това каза в сутрешния блок на ТВ7 министърът на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола по повод разследването на престъпленията на "Килърите 3".

Той заяви, че един участник е дал показания срещу другите и това е, което е позволило да се пристъпи към реализацията, която се случи през последните дни. "Всичко, което се върши, е изцяло в рамките на закона и ще остане така. Нека да не се опитваме да вадим детайли по случая. Става дума за група, която е извършила голям брой убийства. Тепърва ще се изяснява кой как е участвал", посочи вътрешният министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

На въпрос за това, че в общественото пространство се коментира, че всеки трябва да се регистрира, когато кара лека кола, министър Йовчев заяви. "Този законопроект е резултат от работата на работна група, работила по времето на служебното правителство. Трябва да отговорим на европейските изисквания. Тази промяна е продиктувана от проблемите, които срещат колегите в България. Не може да се открие човекът, отговорен за дадени действия. Има дебат в момента - очаквам да се чуят различни мнения и да се стигне до решения, които ще удовлетворят всички. Ще се търси баланс, нуждите на МВР нямат никакво значение", подчерта той. Попитан дали ще се заплаща 150 лв., вътрешният министърът каза, че това са предположения.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2995 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ddd

2013.08.26 | 20:15

1
да ги пуснат ако избият турските боклуци и мангали в народното сърания (най-вече) , около него

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини