Даниела Бобева: Няма да има актуализация на обещанията

  • 22 август 2013 08:15

  • 2571
  • 7
Даниела Бобева: Няма да има актуализация на обещанията
©

Печатницата на БНБ не се приватизира. Прави се джойнт-венчър, което е първата стъпка към приватизация. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът по икономическото развитие Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София..

"БНБ знае какво върши. С политиката си в кризата централната банка в доказа способностите си да решава важните въпроси. През септември управителят на БНБ Иван Искров ще обясни цялата ситуация. Все пак обаче става въпрос за секретни неща, ето защо не очаквайте голяма публичност по въпроса", обясни тя.

В отговор на въпрос "След актуализацията на бюджета, ще има ли актуализация на обещанията?", Бобева каза: "Актуализация на обещанията. До края на годината се надявам да изпълним ангажиментите си, особено в социалната сфера, а икономиката да се върне към една нормалност".

"Засега няма достатъчно аргументи за втора ревизия на бюджета. Предприемат се стъпки за редуциране на разходите. Това правителство е фискално сериозно. Трябва да се потискат необоснованите разходи, за да е стабилна икономиката", заяви още Даниела БобеваДаниела Бобева Даниела Николова Бобева е икономист. Доктор на науките. Родена на 8 септември 1958 г. в София.. Тя посочи, че държавните предприятия не са управлявани добре. Бобева съобщи, че в момента се подготвят законови промени, които да направят така, че държавните предприятия да се управляват като публични дружества.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2571 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.08.24 | 12:14

7
ОСТАВКА, ПЛАШИЛО !!!! СЕГА И ВЕДНАГА !!!!!

2013.08.24 | 12:14

6
"Печатницата на БНБ не се приватизира. Прави се първата стъпка към приватизация." Тези май наистина ни смятат за малоумници, и че населението на Бг е 7 000 000 червени склерозирали пенсионери над 70 годишна възраст, продажни турчеещи се български граждани и неграмотни цигани! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРОДАЖНОТО И НЕЛЕГИТИМНО ПРАВИТЕЛСТВО И ПАРЛАМА ПАРЛАМЕНТ!

2013.08.24 | 12:14

5
Ало кукумявке смотана,много ми е интересно как ще намерите 250 000 хиляди работни места,като от сега зашочвате с съкращенията като например в болниците и в администрацията да не би да сте се объркали нещо в предизборне те си обещания,а да сте имали предвид че ще направите 250 000 хиляди безработни.Че като гледам вие само за съкращения говорите.

2013.08.23 | 02:40

4
Др.Бобева, вместо да провеждаш червена пропаганда от ефира на Нова ТВ че ръководството на БНБ много добре правят като продават на чужди държави националната ни банка, по ще допринесеш с мотика №15 да отглеждаш български боб, щото твойта партия майка БСП така успешно направи демократичния преход за 25 години, че на пазара има боб от пустинен Египет, а нашата райска градина България я превърна в пустиня! НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ!

2013.08.22 | 18:29

3
Печатницата на БНБ не се приватизира. Прави се джойнт-венчър, което е първата стъпка към приватизация. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът по икономическото развитие Даниела Бобева. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТАЙНО, А НЕ "ПРОЗРАЧНО" ПЕЧАТАНЕТО НА ПАРИ В Бг ПРЕМИНАВА В ЧАСТНИ РЪЦЕ! НАРОДЕ?!!!! СПИШ ЛИ, МЪРТЪВ ЛИ СИ, СТРАХУВАШ ЛИ СЕ? ДОКОГА ЩЕ БЪДЕШ РОБ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА?! Докога???!!!

2013.08.22 | 18:29

2
69 ДНИ ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО И ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИМА НЕ САМО В СТОЛИЦАТА, а и в десетки градове в България, но никоя БГ-медия не ги отразява; От началото на протестите в редица големи градове в цяла Европа, САЩ, Канада, Скандинавските страни, Австралия нашите сънародници организират всяка събота и неделя протести против кабинета на Орешарски и управлението на БСП,ДПС,Атака, но медиите в Бг също не ги отразяват. Умишлено се създава впечателние че протестите са само в София.
Симпатизант

2013.08.22 | 18:29

1
Всичко е О.К. Откриха 250хил, раб. места. аз започнах нова работа и заплатата е 1400лв. ама за 3 месеца,баба ми и вдигнаха пенсията на 700лв. ама за 4месеца .Всичко е О.К.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини