Министър Данов: Кабинетът стои твърдо зад проекта "тунел под Шипка"

  • 19 август 2013 18:14

  • 2129
  • 3
Министър Данов: Кабинетът стои твърдо зад проекта "тунел под Шипка"
©

Правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 стои твърдо зад тунела под връх Шипка. Това заяви в Габрово министърът на инвестиционното проектиране проф. д-р арх. Иван Данов.

Ще бъде направено всичко възможно финансирането на тунела да бъде осъществено с европейски средства, което според Данов е най–доброто решение.

"Тази сутрин имахме събиране и искам да споделя, че правителството ще направи всичко възможно да стане финансиране с евросредства, тъй като самият път представлява международен коридор. Ако не стане с тях, ако не може да се реализира по някаква причина – държавата е длъжна да направи тунела. Във всички случаи трябва да се намерят пари да се реализира този проект”, каза Иван Данов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2129 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.09.26 | 11:26

3
Пак почнахме с червената грандомания - безработица, задава се втора рецесия, българите масово се опитват да емигрират - но ще имаме тунели! УРА! ВИЕ НАДМИНАХТЕ ТИКВАТА ПО ИДЕИ, КОИТО СА ПОЛЕЗНИ САМО ЗА ТУРСКИТЕ ТИРАДЖИИ!

2013.09.26 | 11:25

2
Намери пари ти бе! Източвач на социални помощи! Държавата да намери пари значи от нас да вземе!!!!
ani

2013.08.20 | 18:44

1
Нищо не ми говори името на твоето министерство - това явно е някакъв майтап, или е -да уредим другарчето с пост.Ама си голям смешник - ами нали всяко правителство от 1994 насам все тоя виц разказва .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини