БСП ще кърпи пътя до Бузлуджа

  • 26 юни 2013 07:03

  • 3972
  • 7
БСП ще кърпи пътя до Бузлуджа
© Булфото

С държавни пари спешно ще бъде ремонтиран пътят от връх Шипка до връх Бузлуджа по билото на Стара планина. Това е решило ръководството на БСП, съобщава в. "Преса".

Мотивът бил, че миналата година хора, пристигнали на традиционния събор на левите, били връщани от полицията, защото трасето било опасно. Сега Агенция "Пътна инфраструктура" щяла да поеме кърпежите.

Още през 2011 г. правителството на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г реши паметникът на връх Бузлуджа, известен като "Чинията", да бъде прехвърлен на БСП. От "Позитано" отказаха категорично да получат рушащия се мемориал. Тазгодишният събор на левицата е насрочен за 27, 28 и 29 юли.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3972 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2013.07.27 | 11:04

7
Нима това е най-важното?? С всеки изминал ден БСП доказва ,че е ялова , издъхваща , корумпирана и неадекватна старица и колко по-бързо се отървем от нея -толкова по-добре за народа!СМЪРТ НА КОМУНИЗМА - СВОБОДА НА НАРОДА!
Проклятие

2013.07.27 | 11:03

6
Откъде накъде с държавни пари? Какъв процент от българите изминават този път до сборището на една престъпна партия? ? Меко пипаше Борисов, деликатно, а с тях трябва по тяхному!
321

2013.07.27 | 09:11

5
Това ли е приоритет за държавата сега? Харчат държавни пари за партийни цели.
Човек който мисли с главата си

2013.07.27 | 09:11

4
Според Вас, трябва ли да приемаш нещо което си оставил читаво, а после да ти върнат почти в развалини? И после да го поправяш с твои пари при положение, че е било държавно? ТИ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕШ СОБСТВЕНОСТТА СИ ТАКАВА КАКВАТО СИ Я ОСТАВИЛ. И нима държавата НЕ ТРЯБВА да се грижи и за този път и за тази своя собственост? Според Вас биха ли имали право да поправят пътя (който е държавен)? А ако бяха приели паметника на Бузлуджа в това състояние(заедно с "другото което вървяло с него") тогава какво би се случило? В крайна сметка се получава така: дават ти нещо в отвратително състояние и същевременно достъпът до него е ограничен и дори опасен...

2013.07.27 | 09:10

3
До 4 - в държавата има приоритети. В строенето също. И тези приоритети трябва да са съобразени с всички граждани и просперитета на държавата, а не само комунягите. Или този път, който се извървява веднъж годишно от 1000 пенсионера е с по-висок приоритет от магистралите и основните пътни артерии, които вече се видя, че не са на дневен ред? Жалко, че мислиш с главата си и раждаш такива неща.

2013.07.27 | 09:10

2
Усещат на къде отиват нещата и пилеят държавни пари пред оставка за лични облаги.

2013.07.27 | 09:10

1
До 5 - ако за някои "големи" политици един път от огромното разстояние от .... около 1 км е гигантски проект и те самите не могат да направят така, че да може малките пътища да бъдат поправени(ако не си забелязал в такова и по-лошо състояние са много пътища), то той трябва да си ходи... А този "титан", който си мисли, че само строейки магистрали, превръщайки ги в "приоритети" ще повиши благосъстоянието на България жестоко се лъже... Е, забравих ще има постоянна и сериозна работа за...проститутките. Ако ти смяташ(или някой друг), че това е нещо свръхсилите на държавата ни, то това го оставям без коментар, а с голяма доза насмешка... Колкото до това, че някои хора явно смятат, че от другите дейности(магистрали и т.н.) на държавата не се краде, то те са в много голямо заблуждение... А за това, че някой е решил да направи нещо хубаво за всички българи - на този паметник на културата(поправен) могат да идват и туристи, както идват на музея на социалистическото изкуство. А там не идват никак малко въпреки слабата реклама...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини