ДСБ за бюджета: Програмата на кабинета е най-лошият документ на БСП

  • 19 август 2013 12:03

  • 1711
  • 3
ДСБ за бюджета: Програмата на кабинета е най-лошият документ на БСП
© булфото

Актуализацията на бюджета от страна на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е най-слабият документ на БСП досега, каза председателят на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, предаде репортер на novini.bg.

Това е особено ясно се откроява от формалните и лишени от всякакви конкретни раздели за противодействия на монополите и олигархичния диктат. Липсва сериозен анализ и оценка на действителността и проблемите на хората и бизнеса, допълни лидерът. Програмата не предвижда реформи. Промените в социалните сфера са нищожни, и нямат свойството да решат нито един проблем на бедните и безработните. Задълбочаващата се политическа криза закономерно преминава в икономическа. Решението на този политическия проблем не може да се намери в актуализацията на бюджета и нови държавни дългове. Необходимо е да се премахне причината за кризата – правителството, посочи още Кънев.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1711 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.08.22 | 11:22

3
Вярно е най-лошият документ,трябваше да се допитат до ментора на Радан - Ванката Костов как се продаде БГА-Балкан за 1$ и колко пари влезнаха от масовата приватизация в държавата повремето на онзи мръсник дето сасипа синята идея..................Докато Костов седи зад теб никои няма да те подкрепи,ама от тези псевдо демократи-комунисти!

2013.08.22 | 11:22

2
Въпреки че го казва наследник на Костов, който има много грешки, това е самата истина за нещата в момента.

2013.08.20 | 11:14

1
Овчаров зад Станишката, Костов зад тоя келеш, Царя зад Борко и Кукувицата, за последните 20 години нещо виното много се вкисна...

Добави коментар

Водещи новини