Алексей Петров: Държавният резерв финансира рейтинга на Борисов

  • 05 август 2011 17:02

  • 6032
  • 24
Алексей Петров: Държавният резерв финансира рейтинга на Борисов
© Булфото

Представителство от петима души ще има Съюза за стопанска инициатива в Кюстендилска област, обяви изпълнителният директор доц. д-р Алексей Петров.

Според заместник-председателя на структурата Теодор Дечев в Съюза членуват 600 фирми, 26 браншови организации и са създадени 206 общински структури.

"На срещата с работодателите в Кюстендил не чух нищо по-различно от ситуацията на национално ниво, за обществени поръчки, които се дават на определени и близки фирми. Изразено бе опасение, че агресията, която съществува на национално ниво от управляващите като цяло изобщо, а не само към малкия и среден бизнес, се пренася и на местно ниво. Изразиха се опасения по отношение на предстоящите избори, както министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на национално ниво се само произведе в шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, така и на регионални и на областни нива, регионалните шефове на МВР вероятно ще бъдат в позицията на регионални, метафорично, но точно казано, шефове на предизборните щабове на управляващите", каза Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна след среща с представители на работодателите в Кюстендил, цитиран от Дарик.

Според Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна контрабандата ощетява държавния бюджет с няколко милиарда годишно.

"Оставаме на позицията си, че 4 млрд. лева от държавния резерв са отишли за финансиране на рейтинга на Бойко Борисов".

Последвайте канала на

6032 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
НС ядем боб

2011.08.09 | 23:29

11
Що плюеш приятелчето си?Всички сте едно мазало.Първо се плюете,а после си пиете ракията заедно.Аре стига глупости.
защита

2011.08.07 | 09:20

3
Хора,Вие нещо май не живеете в Бг.Не разбрахте ли,че това е един голям цирк.Имам чувството,че сте само промити мозъци,и не разбирате какво става около вас.Огледайте се.Вярвате на хора,живеещи без проблеми.Подкрепям "НС ядем боб",и ЛЕКА НОЩ.
Разбиращия

2011.08.06 | 17:12

1
Добре !!! Нали има будали да работят и да изкарват пари за тия,дето освен да прахосват май нищо друго не им е влезнало в главите !!!
владо

2011.08.10 | 12:55

12
На всички ни е ясно ,че трябва да си в затвора- тъпо ченге-агент на ДС!Естествено ,че комунис. съд .система никога няма да те осъди! Но колкото и да се напъваш-селянията и простотията ти личат много - както и на глашатайчето ни Яне Янев! Егати политиците - после що страната ни била в това състояние- то хвани единия, хвърли в язовира другия!Гей Сергей, Агента-бракониер Първанов, Турския агент на ДС Доган , Нечовекоподобния Яне, Ксенофобо-шизофреник Сидеров и т.н. И ние като благи овчички гласуваме за тях -що; кажете ми поне 1 нормален?
Димитров

2011.08.09 | 23:27

10
Ей момченца с тези плоски и замръзени мозъци въобще не Ви виждам докъде ще стигнете ! От коментарите разбрах, че всичко тотално отричате и плюете наред всички политици без изключение.Най-напред трябва видите на всички "ДАНЪЧНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ за имоти и капитали- те са публикувани по интернет- и тогава правете оценки и клеветайте ! А що се отнася до Алексей Петров имате голяма грешка-той застава пред Съюза за стопанска инициатива на гражданите и просто иска да промени статуквото в България елиминирайки всички фалшиви партийки и всички чалга-политици. Затова управляващите се мъчат да му инсценират един съдебен процес,защото ги превъзхожда по всички линии и търсят начин да го отстранят........
Българан

2011.08.09 | 09:16

7
Ееех, Димитров, Димитров, така и не каза на второто и ли е ударението. А.П. е просто един честен човек, един доблестен гражданин. Толкова невинен, че чак ореолът му се вижда и на снимките. Пак си се надрусал с комунизмоген, или пък ти се плаща да ги пишеш тия неща. Ами ние дето не сме комуняги сме слепи и прости, направо малоумници според теб. Толкова сме слепи, че не му виждаме ореола. Хайде стига с тия номера. Гьобелс умря отдавна. Много и трябва на вашата партия да го копира. Нали го познаваме този човек отдавна. Доблестният гражданин, съобщил за престъпление. Много бързо се извъртя и забрави за доблестта си. А рекламният му агент с идиотските си приумици!? Няма как един честен човек да е заобиколен от комунисти и да го рекламира новият цар на компроматите. Тоя цирк сме го гледали вече. Израстнахме го през последните 20 години. Няма как вече да повярваме в тия клоунади. А да се впуснем да вярваме на тези "доблестните"- ами просто не става. Стига вече тесносоциалистически прийоми. Оставете ги на мира в историята. А престъпниците- на съд. Нека отговарят за престъпленията си.
ха

2011.08.08 | 12:16

5
Ало слугинажа, коментира се финансирането а, не палячовщината на алекс!

2011.08.06 | 17:14

2
ти си се объркал.....дано се вземеш в ръце и се осъзнаеш
ациа

2011.08.08 | 12:17

6
проституцията и дрогата финансират трактора и рзс.Сводника пак се изказва неподготвен.
айдук

2011.08.09 | 23:26

9
Брей ама този човек кога от обикновенбоклук под прикритие стана доцент. Кога за една година след ареста завърши защити дисертация и стана доцент. Браво на нашето образование, щом като на такива хора като ал. петров доган и неговата камарила и техните деца дава научни степени такава лъжлива опозиция же имаме.Такава лъжлива политическа класа ще имиме, защото е свикнала с лъжа да взема разни благинки и миси, че народа и вярва
Az

2013.04.24 | 21:58

19
Бъркаш - от тъп сержант - постовак. И за едната година завърши висше образование, освен дисертация помака от Градешница. Ама тя дисертацията му като дисертацията на тъпото пожарникарче. А сега чета че и Цуцко тъпото щял да защитава докторат
vanko76

2011.08.09 | 23:26

8
Не забравяйте,че Ал.Петров е бивш служител на ДАНС и знае всичко за Борисов и много други хора знаем преди какъв е бил Борисов и други хора от други държави са го подозирали за най различни престъпления така,че Борисов не е толкова чист за какъвто се представя,но това времето,ще го покаже.Ако нямаше нищо Уйкилийкс нямаше да публикува нищо за него а знаем,че там повечето публикации са истина.
Демирева

2013.04.24 | 21:49

15
Много ми е симпатичен господин Алексей Петров.Ако бъде избран за президент мисля че България ще се промени.Той е нашето момче.Успех Ви желая господин Петров.

2013.04.24 | 21:59

21
Демирева, че то много момчета станаха ваши, то бая любвеобилна трябва да сте червенушке?
българин

2011.08.10 | 17:33

14
помаците се подкрепяте...........
Песнопойка

2011.08.07 | 13:30

4
Минаваааа, големият трактор минаваааа! Тракторисимо, цяла София знае, че ти си краля на бардаците в столицата, всеки един дилър на улицата знае, че след като те пуснаха в домашен арест премаза като трактор конкуренцията и си върна контрола на наркотиците. С какви очи излизаш, тракторе, да лъжеш хора. Дано некадърниците от прокуратурата си свършат работата този път!
Песнопойка

2013.04.24 | 21:59

24
Минаваааа, големият трактор минаваааа! Тракторисимо, цяла София знае, че ти си краля на бардаците в столицата, всеки един дилър на улицата знае, че след като те пуснаха в домашен арест премаза като трактор конкуренцията и си върна контрола на наркотиците. С какви очи излизаш, тракторе, да лъжеш хора. Дано некадърниците от прокуратурата си свършат работата този път!

2013.04.24 | 21:58

20
От бардаците ли го познаваш толкова добре?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини