Хората на Кунева искали челен сблъсък лично с Борисов

  • 05 август 2011 11:40

  • 1444
  • 7
Хората на Кунева искали челен сблъсък лично с Борисов
©

230 души са се подписали в Инициативния комитет, който днес подаде документи за регистрация в ЦИК и който издига кандидатурата на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за държавен глава.

Целта, която си поставя Инициативният комитет, е Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 да е първа на балотажа.

Малко след 9 часа в ЦИК пристигнаха представителите на Кунева - Борислав Цеков, ексобразователният министър Даниел Вълчев, бившият капитан на волейболните ни национали Пламен Константинов, както и адвокат Йонко Грозев. Самата Кунева не дойде.


Борислав Цеков посочи, че не се притесняват дори и кандидатът на ГЕРБ да бъде Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Ексобразователният министър Даниел Вълчев пък си поставя още по-високи цели - срещу Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 да се изправи лично премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. „Силно се надявам кандидатът на ГЕРБ да е господин Борисов и тя пак да е първа", посочи Вълчев.

Според него няма нищо по-нормално от това лидерът на управляващата партия да се кандидатира за държавен глава.

От Инициативния комитет се надяват още днес ЦИК да ги регистрира.


Всяко забавяне оттук нататък ще означава, че двете големи политически сили искат да са сами на терен, заяви Вълчев. От Инициативния комитет обаче са притеснени за честността на изборите. За това те искат външни наблюдатели да следят вота наесен.

Борислав Цеков се оплака от неравнопоставеност между гражданските кандидати и партийните, защото партиите в момента събират подписи за своите кандидати, а гражданските кандидати ще се заемат с тази задача едва, след като бъдат регистрирани Инициативните комитети, които ги издигат. Затова от Инициативния комитет на Кунева искат „гражданско око" в ЦИК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1444 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Българан

2011.08.08 | 08:42

7
Борисов едва ли го е страх от Кунева. Човек, който е сигурен в себе си и в това, което върши за България, няма как да се страхува от страничен оплювач. До сега Кунева не е казала нищо разумно. Единственото което си е поставила за цел е това да оплюва правителството. Това позитивна кампанийна политика ли е? Овчата кожица е доста малка за да прикрие такава тлъста вълчица. Какъв балотаж!? Та тази е само пълнеж за изборите.

2011.08.08 | 08:33

6
Не ръсете простотии...Бойко го е било страх..Като нямате какво да кажете интелектуалните ви висоти до там ли стигат? Бойко всеки ден показва,колко много превъзхожда всички досегашни политици...и това че говори ясно и точно така както народът иска не е липса на интелект,защото досегашните хитреци предпочитаха да говорят много без да казват нищо...и то не защото са много са интелигентни а защото са политически хитреци и няма какво конкретно да кажат. Омръзна ни да ни втълпяват че комунистите имали някакъв интелект ,защото още си спомням тяхните водачи като Живков дето се хилеше като селски тарикат а неговите съпартийци го гледаха като хипнотизирани....само до там стига вашата интелигентност другари.А и друго Бойко работи много...толкова много че аз не помня да сме имали толкова работоспособен министър и се вижда как наистина се прави нещо в тази държава.А предишните политици работеха много само на собствените си палати и имоти .

2011.08.08 | 08:31

3
Няма да стане тоя сблъсък. Просто Бойко го е страх да не лъсне простотията и некадърността му
Kati

2011.08.08 | 08:32

5
anonimnia.... mnogo si zle, znaesh li?!!!!

2011.08.08 | 08:32

4
ЗА МЕГЛЕНА КУРНЕМАВА, ИСКАМЕ БОЙКО, ЗА ЧЕЛЕН НАБЛЪСЪК - изквичаха помиярите от щаба и тази сутрин. Нагли бре. Кой ще иска, да се омърси с тая мухалясала пачавра? Той Гоци не се прежали, та едва ли друг ще се намери.
Kati

2011.08.08 | 08:31

2
taya e bolna ..... namerila s koy da pravi chelen sblasak.....
Грудев

2011.08.08 | 08:31

1
Куменва се надува като балона на недвижимите имоти в САЩ преди да се пръсне и доведе до Световната криза.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини