Явор Куюмджиев: Вчера си намалихме ваканцията със 7 дни

  • 01 август 2013 07:55

  • 1288
  • 3
Явор Куюмджиев: Вчера си намалихме ваканцията със 7 дни
©

Намалението на цените на тока ще се усети не само от гражданите, но и от бизнеса. По груби сметки ние успяхме да спестим по около 20 лева на всяко българско домакинство, което означава по 240 лева на година.

Това каза депутатът от БСП Явор Куюмджиев в сутрешния блок на TV7. Преди два месеца заварихме енергетиката на прага на колапс. С тези промени, които приехме в парламента, с тази първа стъпка, която решава кризисните проблеми, започва оправянето, убеден беше червеният депутат. Проблемите в енергетиката се натрупаха през последните три години и половина. Тогава живеехме в едно мракобесно общество. Управляваше се с тефтерчето, бюлетините в Костиброд, апартаментите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Тогава никой не чуваше нашия глас и инициативи. Имаше медийно затъмнение. За щастие всичко това свърши, изрази радост Куюмджиев.

Днес и утре ще внесем в парламента няколко промени в законопроекта за енергетиката. С тях ще променим няколко неща. Примерно, ако сте получили сметка за ток с 30% повече от предходния месец, първо ще трябва да се провери, дали сметката е реална и няма грешка, и едва след това тази сметка да се плати. Също така ще задължим доставчиците на ток да предоставят качествена услуга, обясни Куюмджиев.

Ние си намалихме ваканцията със седем дни, категоричен беше той. Странно е поведението на депутатите от ГЕРБ. Те си почиваха месец и половина, а сега изведнъж решиха, че много им се работи. Трудно е да се съобразим с мнението на всички групи хора на улицата. Едните искат да си ходим, другите искат да стоим и да работим. В тази държава трябва да се спазват законите. Аз ще прекарам ваканцията си в моя избирателен район и то за моя сметка, обяви Куюмджиев.


 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1288 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.08.01 | 19:29

3
Тоя е доста тъпо и неприятно парче. Да му сepa в педepaсткия крив сурат! :D
venzelei

2013.08.01 | 19:29

2
Eдин от експертите .
хаха отново прах в очите

2013.08.01 | 19:28

1
Защо не се застреляш,5%от 200лв. прави 10лв.на месец.Не вярвам хората масово да плащат по 200лв. всеки месец.Лично моята сметка на месец е 70лв. или образно казано 3.50лв.ще плащам по малко,хахаха намалили цената на тока пълен смях.Не цената е виновна а заплатите хахаха.СМЕШНИЦИ!?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини