Борисов: Миков криминално, като трикаджия, смазва парламентаризма

  • 31 юли 2013 14:28

  • 4522
  • 18
Борисов: Миков криминално, като трикаджия, смазва парламентаризма
©

Пред "Радио К2" лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че и да бъде повикан за блицконтрол в Народното събрание по обсъждане на управленската програма на кабинета до Нова година, премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 няма да дойде. По думите на Борисов управленската програма на кабинета е "такава, че по – добре да я няма".

"Не случайно два – три месеца те не са имали управленска програма, сега се опитват да направят няколко популистки неща, за да си купят време и да имат възможност да говорят, че за един месец са вдигнали майчинските и са намалили сметките за ток. Всъщност това е правене на финансова политика на парче, защото в дългосрочен план, в рамките на година и половина, всичко това ще доведе до тотален дефицит, рецесия и гръцкия сценарий", посочи бившият премиер.

Попитан какво предстои ако президентът наложи вето на Закона за бюджета, каква ще е цената на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за подкрепа, Борисов заяви, че не може да говори от името на други политици и институции и продължи, че много ясно е казал, че ако искат да проявят някаква солидарност и от данъците на хората да се даде на социално слабите ясно и точно разписано по пера в рамките на социалния пакет, е единственото нещо, което има някакво обяснение. Всичко останало по думите му е коренно различно от разбиранията за финансова дисциплина. Лидерът на ГЕРБ заяви, че съжалява, че някои хора продължават да наричат Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 финансист и икономист, и то добър. Според него премиерът веднага е тръгнал по наклонената плоскост да взима кредити и да ги харчи, и то за неща, които няма да се мултиплицират и да върнат пари на хората. Той продължи, че ако беше теглен заем от петстотин милиона за електронно правителство, веднага е щял да подкрепи това решение. "Тези петстотин милиона след няколко години биха станали най – голямата печалба за народа", посочи Борисов. Относно президентското вето той още веднъж каза, че не може да коментира нещо, което не е станало и не трябва да бързаме да говорим предварително.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви,че за себе си може да каже, че не планира ваканция и няма резервация. Той продължи, че вероятно ще намери време да се изкъпе един път в морето, но няма нищо планирано. Задачите пред ГЕРБ са срещи с посланиците. Той продължи, че тревогите на посланиците съвпадат с тези на ГЕРБ, като например чистките на управляващите, поставянето на хора с криминално минало на важни постове. "Областните управители са си вдигнали заплатите с тридесет процента, навсякъде има по двама областни управители, това е само харчене на пари. В същото време с предстоящия заем в следващите години дефицитът ще е много голям, защото догодина са допълнително деветстотин милиона от увеличението на пенсиите, направено от ГЕРБ, които трябва да се заложат в бюджета в тази натоварена с високи цени икономика. Държавната администрация не работи вече половин година. При всичко това догодина ще влезем в рецесия и ще фалираме", заяви Борисов. Лидерът на ГЕРБ продължи, че инвеститорите бягат, кризата е в пълен обем, хората протестират, но догодина няма да има за какво да протестират.

Според Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г рецептата отдавна е била предсрочни избори и то веднага: "Ако предсрочните избори са през май, управляващите вече ще са приели новия бюджет и ще са изхарчили парите. Юни или юли ще дойде следващо правителство, август вече ще е минала половината година". Лидерът на ГЕРБ продължи, че управляващите са говорили, че ГЕРБ са слаби, не могат да съберат парите от сивата икономика. По тази логика сега трябва да са събрани около триста милиона повече. Управляващите би трябвало до края на годината да съберат този един милиард и да не се налага този заем. Според Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г това показва как управляващите манипулират обществото. По думите му това означава, че управляващите или организират контрабандата, или са некадърници. Той продължи, че и преди е казвал, че процент сива икономика и контрабанда има във всички държави от ЕС, а ние освен това имаме и за съседи държави, които не са членки на ЕС и подобен процес се организира лесно. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г още веднъж определи управляващите като ”лъжци, популисти и манипулатори”. „Разни Шамари, пращат ги пред дома ми, пращат ги пред централата, в моята партия не бих допуснал такива хора” заяви лидерът на ГЕРБ.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че от ГЕРБ ще бъдат в пленарна зала и ще гласуват против актуализацията на бюджета на второ четене и продължи, че ще се опитат да въведат малко разум, но това е проформа. Според лидера на ГЕРБ Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно се превръща в един криминален тип. "Днес на първа точка са гласували 195 депутата, а регистрацията е прекратена при 157, за да има кворум. Преброяването по правилник трябва да е една минута, но председателят на Народното събрание го спира на тридесетата секунда, за да може да има нисък кворум. Тези трикове се правят всяка сутрин, за да не са зависими БСП и ДПС от "Атака" и затова са искали ГЕРБ да се върнат в пленарна зала, за да се осигурява кворумът. Няма никаква доблест и чест при председателя на Народното събрание, елементарен фокусник, трикаджия”, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той попита кой уронва престижа на Народното събрание в такъв случай и продължи, че от ГЕРБ са внесли искане за оставката на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4522 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
една жена!

2013.08.03 | 15:26

3
Добре ни беше при Борисов! Поне управниците бяха мъже-БЪЛГАРИ. Сега ни "управляват" педерасти, национални предатели и турци. Анкара и Москва ни курдисаха супер правителство и комуноидите се радват
kayo

2013.08.18 | 19:57

18
edna jena,ti qvno ne si prosto jena.siguren sum 4e si prostitutka !
вили

2013.08.18 | 19:57

17
БЛАГОДАРИМ ВИ Г-Н:БОРИСОВ ЗА ВСИЧКО ,КОЕТО НАПРАВИХТЕ ПРЕЗ МАНДАТА НА ГЕРБ!!!!!!!!Днес пътувах от Бургас за София,това беше голямо удоволствие.Не съм очаквал да преживея това удоволствие.През целия път сме Ви благословяли.Това ,което изживях ще остане дълбок спомен.!!Бъдете горд,за това ,което направихте за българския народ.НИКОЙ НЕ ГО Е ПРАВИЛ!!!!Ще ви благославя целия народ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013.08.18 | 19:56

16
Горилата, която през целият си мандат рева, че Станишев му бил бръкнал отзад и всичко отивало за магистрали, ми говори за популизъм?! Лапай, мутра, същото важи и за безделниците дето по цял ден се грижат за минусите и плюсовете.
СРЕЩУ ТЯХ СКАЧАЙТЕ,СРЕЩУ ТЯХ!!!!

2013.08.18 | 19:55

15
ХОРА! Не се ли усещаме,че бавно и необратимо ни превземат отвсякъде.Примери:ЕРП-та,всичките на чужденци.Имало много ток,ама се чудели,как да поевтинее.(бах,ти алогизма).ДСК-било Държавна спест.каса-Дръжки!Държат ни унгарци!В и К"Соф.вода".Запазиха името,още преди 10 г.а ни бръснеха англииските приятели на СИМЕОНЧА,дойде Б.Б дадде я на французите.(всичко с/у милионни хонорари).Сега е плащат по 2 СТОТИНКИ на куб.а ни е препродават за 1,24 ЛЕВА!!!Е,как ще се оправиме.Никога!Докато не ИЗРИТАМЕ тези кървопиици,тотално,за да остават парите ТУК,все едно,кой ще е в Парламента.Това трябва да искаме.А кой ще е на власт,всеми е едно.Важно е да го направи
отлошият матрял

2013.08.18 | 19:53

14
Абе ,то и теб да те няма за губа няма ама още те тьрпиме.

2013.08.18 | 19:53

13
Д3бил и шизо
hamlet

2013.08.18 | 19:51

9
да си върнем Борисов!
бахура

2013.08.18 | 19:52

12
Вземи си го у вас като толкова си го обичаш

2013.08.18 | 19:52

11
Моля те недей , ще умра от смях,хахахахахахахохохохохохохохехехехехехехихихихихихи,мутрата щял бил да се връща хахахахахохохохохихихихихехехехе...........

2013.08.03 | 15:27

8
бойко тиквата убиец,наркодилър,педофил и мутра няма как да обвинява другите в криманално поведение.

2013.08.18 | 19:52

10
Кой е некадърник за съжаление ще можем да видим сами. Но защо, господи пак трябва да си доказваме неща, които знаем от 1989,1997 г.?!?!?
Пламен

2013.08.03 | 15:27

7
Борисоб поне е забавен! По добро описание на програма на този идиотски кабинет не може да има. По Борисовски ...Со благо и со кратце "такава, че по – добре да я няма". Малко думи-много смисъл!

2013.08.03 | 15:26

6
Само така г-н Борисов, мачкай комутурците, ние сме зад теб. Само ГЕРБ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини