Ударна последна седмица в парламента

  • 30 юли 2013 07:14

  • 57521
  • 6
Ударна последна седмица в парламента
©

Ударна последна седмица преди 32-дневната ваканция на парламента са подготвили управляващите от БСП и ДПС, съобщава в. "Труд".

В трите оставащи пленарни дни депутатите са си поставили за цел да приключат с актуализацията на бюджета за 2013 г.

Опозицията от ГЕРБ обаче смята да е на работа за тези дебати и те вероятно ще са дълги и тежки, прогнозират избраници.

Управляващото мнозинство планира да одобри и управленската програма на кабинета "Орешарски". След БСП и от ДПС са одобрили управленската стратегия. Хората на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в настоявали в плана на властта да има конкретни срокове.

Промените в Наказателния кодекс и Наказателно-процесуалния кодекс също са сред приоритетите на БСП и ДПС преди летния отпуск. Поправките в НПК предвиждат да отпадне т.нар. "вечен обвиняем", т.е. прокурорите да имат срок от 1 или 2 години (в зависимост от делото), за да внесат обвинителен акт. След този срок обвиняемите ще имат право сами да настояват делото им да влезе в съда незабавно.

В петък лидерите на БСП и ДПС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в ще "разпитват" премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и министрите за напредъка по договарянето на парите от ЕС.

Очаква се парламентът да се захване и с отчета за работа на скандалната комисия за разкриване на конфликт на интереси за 2012 г. Шефът Филип Златанов е обвиняем заради тефтер "с поръчки" кой да бъде ударен. Първото есенно заседание на парламента се очаква да е на 4 септември. Дотогава част от депутатите ще почиват в резиденция "Евксиноград", която протестиращи се готвят да окупират от 5 август.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
57521 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.07.30 | 15:21

6
Хора бдете!!!!!!!! Олигарси/бсп/, мафия/дпс/ и предатели-бандити/атака/ са живи.
българин

2013.07.30 | 13:45

5
Ще кажа само това, че тези множество надраскани страници, които управляващите нещастници от БСП-ДПС-Атака наричат "програмни намерения" на правителството на Орешарски, представляват нещо уникално - сбор от МНОЖЕСТВО ЦВЕТНИ СЪНИЩА, ВИДЕНИЯ И МЕРАЦИ. Единственото, на което приличат, се някогашните "тезиси на ЦК на БКП". Същите нагли глупости, които никой не може даже да осмисли, камо ли да изпълнява. НО, сред тях има няколко точки, които гадините от това "правителство" ще драпат със зъби и нокти да изпълнят - например, колосалното повишение на МАКСИМАЛНИТЕ пенсии - тези, които МИНИСТРИТЕ, РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРЛАМЕНТА, ПРЕЗИДЕНТЪТ, РЪКОВОДСТВОТО НА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, МВР, МНО, МВнР, ОБЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ, ЕВРОДЕПУТАТИТЕ и т.н. ще получават ДОЖИВОТ, САМО АКО СЕ ЗАДЪРЖАТ 6 МЕСЕЦА на длъжност. Не вярвам, ГЕРБ да им попречат.
румен

2013.07.30 | 12:23

4
хора.отново вчера назначениа в мин. на спорта от олигарси в крага пеевски-вече тези хора -нарочно правят всичко на пук на народа-четете вестник капитал--всеки ден е ограбен от олигарси-СТАНИШЕВ -НА СЪД-ДОВЕЧЕРА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ.

2013.07.30 | 12:23

3
Организираната престъпна група ГЕРБ е партия на политическите мъртъвци ! Единият от тях - глупакът Цветанов е вкаран в съда,оттам в пандиза ! ! Скоро ще вкараме и другия мъртвец , цвърчащият главен угоен плъх ,ТИКВАТА БОРИСОВ . НЯМА да му се размине !

2013.07.30 | 12:23

2
ФАКТИ , взети от биографиите им и всеки може да ги провери ! КОМУНИСТИ са ръководството на ГЕРБ -организираната престъпна група ! Това са членовете на Българската КОМУНИСТИЧЕСКА партия : мутробандита БОРИСОВ ,офшорния далавераджия мухльото Плевнелиев, червената партийна секретарка от Плевен , мурвата Цецка Цачева ! Престъпниците на съд !

2013.07.30 | 12:23

1
МУТРАТА ОКРАДИ 8 милиарда. И СЕГА СЕ МЪЧАТ ДА ТИ ОПРАВЯТ БАТАКА -----ЗАТВОР ЗА ЦЯЛАТА ГЕРБЕРСКА ШАИКА ТОРМОЗИЛИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД .

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини