Орешарски се среща с македонския си колега

  • 28 юли 2013 09:05

  • 1671
  • 5
Орешарски се среща с македонския си колега
© Булфото

Министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще бъде днес на работно посещение в Кюстендил, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

По време на визитата си в града премиерът ще проведе работна среща с министър-председателя на Република Македония Никола Груевски. Работната среща е по инициатива на Република Македония.

По време на работното посещение на председателя на правителството на Република Македония Никола Груевски в страната ни ще се състоят и поредица от двустранни работни срещи - между заместник министър-председателя и министъра на правосъдието Зинаида ЗлатановаЗинаида Златанова Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование в Немската езикова и Владимир Пешевски, заместник-председател на правителството на Македония, отговарящ за икономическите въпроси; между Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на, министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията и македонския му колега Миле Янакиески, министър на транспорта и комуникациите. Също така ще има среща и на Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по, министър на земеделието и храните с Люпчо Димовски, министър на земеделието, горите и водите на Македония.

В Кюстендил ще бъдат и министрите на външните работи на България и на Македония Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, и Никола Попоски. Предвидени са изявления за медиите на двамата министър-председатели в община Кюстендил. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ще се срещне и с областния управител на област Кюстендил Иван Каракашки и с кмета на град Кюстендил Петър Паунов, както и с кметове от региона, информират от пресслужбата на Министерския съвет.

Последвайте канала на

1671 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
RAMMSTEIN

2013.07.31 | 11:03

5
Anschluss, Anschluss
dido

2013.07.31 | 11:03

4
ей комунисти тъпи, отделихте македония от българия. сега гледайте да се надупите на сръбските комунисти в македония и да им разрешите безпрепятствено влизане в европейския съюз. докато не спрат с антибългарската политика никакво споразумение с тях.
БУТАЧА

2013.07.29 | 14:13

3
ОБМЕНИЛИ СА ОПИТ КАК ДА ИЗПИТАТ ПО-ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ОТ РЯЗАНИТЕ К*УРОВЕ КОЙТО ГИ КРЕПЯТ ОТЗАД

2013.07.29 | 14:13

2
Макетата обичат да покрадват от нас може да харесат орешара и да си го приберат дай боже
гошо

2013.07.29 | 14:13

1
МакЛАЙНИТЕ усетиха кой е националния предател-еничар и веднага поискаха да се видят.По миризмата се познаха и бързат да обменят крастата си.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини