Станишев към симпатизантите си: Очаквам категорична подкрепа

  • 27 юли 2013 11:43

  • 5630
  • 53
Станишев към симпатизантите си: Очаквам категорична подкрепа
© Булфото

Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на заяви очакване за категорична подкрепа за работата на правителството от страна на хилядите членове и симпатизанти на левицата, които се стичат към историческия връх Бузлуджа за партийния събор, информира БТВ.

„Днес съм убеден, че хората на тази историческа поляна ще дадат едно ясно послание за подкрепа на правителството да си свърши работата, да реализират своя план за промяна на България,” заяви председателят на БСП при пристигането си.

Той декларира, че партията-мандатоносител е длъжна да реализира обещанията, дадени преди изборите на 12 май.
Част от тези обещания залегнаха в основите на плана на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, въпреки че той беше представян като експертно, а не партийно предложение в рамките на предизборната кампания.

Най-сериозно се открои идеята за преговори с „Росатом” и рестарт на проекта за АЕЦ „Белене”. Планът има три раздела - за възстановяване, заетост и солидарност и укрепване на държавността. Според него принципите на кабинета ще бъдат „откритост и прозрачност, отчетност и диалогичност”.

Сред приятелското множеството от червени симпатизанти Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на декларира, че управляващите „чуват” всички, като ги разграничи на протестиращи и непротестиращи.

„Хората са различни. Ние чуваме и тези, които протестират, и тези, които не протестират, които искат да започне промяна и пречистване от едно управление, което за 4 години тотално смаза институциите, унищожи бизнеса, замрази доходите на хората. Тази промяна трябва да се реализира и имаме волята за това,” заяви Станишев.

На заседанието на Националния съвет на партията снощи той направи същата декларация, макар и с по-различен нюанс – отхвърли възможността за оставка на правителството и провеждане на нови избори, както настояват хилядите участници в антиправителствените протести вече 44 дни.

Днес симпатизанти окуражиха лидера си със съвети: „Никакво отстъпване!” В отговор той обясни, че „на Бузлуджа черпят сила от извора, търсят мъдростта на техните предци, решение на проблемите, пред които е изправена България”.

Официалното слово на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по програма ще бъде в 12:15 часа след изявлението на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

Последвайте канала на

5630 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар
Баи Хуи

2013.08.04 | 15:20

53
Поглед на лумпен----каква подкрепа какви 5 лв, колко пьти загуби изборите младежо---еманация преди шизофрения--не си докарваи инсулт , а на хората от днес на Бузлуджа не забравяите ,4е днес ядохте кифтета а утре ще ядете на Станишката ..уя
баба гицка

2013.07.28 | 22:30

52
БОЖЕ спи ги, не искам да ме лъжат повече ----- ГОСПОДИ отвори очите на народа ни за истината
toq e po zal ot hitler

2013.07.28 | 22:30

51
NARKOMANIZIRAN REVLIO SILEN SI PRED PENSIITE A NEMA DA DAVASH VLASTA NALI NE TI E SAMOTCELNA DA GO BAPNA NA JENA TI TOGAVA TVA MI E TCELTA HAHAHA OSTAVKA OSTAVKA OSTAVKA
...............

2013.07.28 | 22:30

50
SER.......Гейчо ела при батко да ти направи устата мандра

2013.07.28 | 22:29

49
Воля имате. То се видя. Да назначите Пеевски, да налеете пари в МО и да пуснете малко кръв на протестиращите. "Со благо, со кротце и со малко кютек" Андрей Ляпчев.

2013.07.28 | 22:29

48
Лидерът на БСП заяви, управляващите „чуват” всички Ami da, i gi ignorirat. Tozi nqma elementarno 4ustvo za sram
милан

2013.07.28 | 22:29

47
БСП Е СЕКТА ,ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ И ЗОМБИРАНИ СЕКТАНТИ!

2013.07.28 | 22:29

46
червени зомбита и парвенюта.. вие сте анти-българи
манафа

2013.07.28 | 22:29

45
Сер Гейчо и аз съм един от многото които искат да ти го набутат отзад.

2013.07.28 | 22:29

44
Аз зная какво очакваш ти, но не мога да ти помогна! Очакваш някой наистина корав руски мужик да те удовлетвори сексуално, щото Азери, Кристани, Моники с вибратори явно е ,че не могат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини