Томислав Дончев: Заради дефицита може да ни спрат еврофондовете

  • 26 юли 2013 08:42

  • 2319
  • 8
Томислав Дончев: Заради дефицита може да ни спрат еврофондовете
©

Добрата новина е, че ГЕРБ се върна на работа, не може да ходите само по кафетата. Така Петър Кънев от БСП се обърна към колегата си Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник от ГЕРБ в ефира на БТВ.

Каквото и да се прави това беше бюджет на този гигант, гуруто от Уолстрийт Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. Ще разбера, че гръцката и испанската криза е толкова голяма, когато видя техните селяни да идват и да работят на нивите в Петричко. Ставаше ясно, че през цялата година ще има 14,6 млрд. лв. дълг и големия спор беше за 2% дефицит, каза Кънев.

Дългът от 800 млн. лв. за земеделските производители не са възстановени на банката. Още през март обаче парите са възстановени от Европейската комисия, заяви Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник от ГЕРБ. Когато става дума за дълг 1 млрд. лв. не може да обърне бюджета, но все пак става въпрос да се харчат пари, които ще се връщат от други, каза бившият министър по управлението на средствата от ЕС.

Спорът достигна неподозирани величини, когато Кънев извади аргумента, че е отличник на ямболската математическа гимназия. Аз също, но на габровската, отговори Дончев. 0,2% има ръст на приходите, но Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи беше планирал 8%, каза Кънев. През 2008г. са продадени 1,2 млрд. бандерола, а през 2012 г. са 600 млн.- как ще се спре контрабандата за три месеца, попита социалистът. Вместо това един генерал като Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната вместо да каже аз бях от екипа на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г излезе в болнични. Понякога трябва да си малко мъж, а не да се поболяваш, препоръча Кънев.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник реши да направи разбивка на емитирания дълг от 1 млрд. лв. 16% от този един милиард отиват към различни плащания, 85 млн. в енергетиката, останалите 50% са мъгла и не е ясно къде отива останалите 500 млн. лв., попита Дончев. Отиват в резерва, а не в мъглата, отговори Кънев. Защо тогава вземате дълг с висока лихва и го слагате в резерва, където доходността е почти нулева, отговори Дончев. Той предупреди, че може да се спре европейското финансиране, ако се надхвърли дефицита.

Последвайте канала на

Novini.bg
2319 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2013.07.27 | 00:18

8
Петър Кънев да не се притеснява, ГЕРБ работи за хората за разлика от бсп.
долу герб

2013.07.27 | 00:18

7
Герберски клоун. Дори и с този кредит дефицита не минава 2%. А пък много ми стана смешен когато повтаряше като папагал "от Европа ни върнаха парите преведени на зърнопроизводителите", без да каже защо тогава с тях не е погасен дълга към банките, който беше теглен за тези плащания

2013.07.27 | 00:18

6
А НА МЕН МИ СТАВА СМЕШНО, КОГАТО ЧЕРВЕНИТЕ ЦЪРВУЛИ ЗАПОЧНАТ ДА ПЛАЧАТ: ОТ ЕВРОПА НИ СПРЯХА ПАРИТЕ....
,,,

2013.07.26 | 16:29

2
Ами прочети пак кога са върнати от ЕС и кой е трябвало да ги върне на банката.
Пламен

2013.07.27 | 00:18

5
... има да си спомняме за ГЕРБ и Борисов! Червените лумпени в името на голямото лапане сега ще доунищожат България и не само фондовете ще ни спрат, а на края може дори да ни разтурат оконщателно държавата.
ПЕТРОВ

2013.07.27 | 00:18

4
"разплащане с бизнеса"--ТОВА Е НОВОТО НАИМЕНОВААНИЕ НА КРАЖБАТА НА ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА НА ДЙРЖАВАТА! "НОВИ ПОНЯТИЯ " в политиката от стари червени далавераджий! "ДЕМОКРАТИЧНА КРАЖБА" ---ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!!!!
как се лови шаран с бастун

2013.07.27 | 00:18

3
Съвсем ни взеха за балъци ! Значи - взимаш ЕДИН МИЛИАРД ПРИ ВИСОКА ЛИХВА ,а после го слагаш в РЕЗЕРВА /демек- не ти трябват тези пари/ ,където няма да носи никакви приходи ?! Защо ?!!!!!!!! Все едно - да отидем до банката ,да вземем заем с висока лихва - и ПОСЛЕ ДА СИ ГО СЛОЖИМ ПОД ДЮШЕКА. Хем парите не ни трябват - хем им плащаме лихвите ! ПО ТЪПО ОБЯСНЕНИЕ - просто - НЯМА !

2013.07.26 | 16:29

1
Кънев като е отличник защо нищо не е направил за България?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини