Йордан Цонев към протестиращите: Чувате ли ни?

  • 26 юли 2013 08:12

  • 8074
  • 57
Йордан Цонев към протестиращите: Чувате ли ни?
©

Ситуацията е динамична. Ние сме в режим на слушане на протестиращите. Това заяви Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, зам.-председател на ДПС в сутрешния блок на БНТ по повод нестихващите протести.

Вчера се чуваха протестите, а не паветата. Чух един млад мъж да казва по телевизията, че сме специалисти в кавички и се зачудих какво работи той. Чудих се дали те ни чуват какво казахме в пленарна зала. Тази власт не смята да злоупотребява с финансите на държавата, каза още той.

Иван Кръстев да си пише анализите за там, където му ги искат. Той е инженерствал в твърде много политически проекти. Негов проект е ГЕРБ, както и Безуханова. Негови са и много НПО-та, които медиите напоследък извадиха. Кръстев е част от кръга "Капитал", каза той.

Ако утре отидем на избори, ДПС ще има такава консолидация, че ще имаме с 10 депутати повече. Но сме в такава ситуация, че това не трябва да се случва. Хората искат от нас определени неща и ние започнахме да ги вършим. Това са цял пакет от мерки за цените на монополите и борбата с тях, разширяваме социалния пакет за когото търсим пари, и много други пакети от мерки.

Ние казахме на ГЕРБ, че изготвеният от тях бюджет е нереален. Отговорът на въпроса за актуализацията не го чуха протестиращите. Вчера стана ясно, че трябва нови философия на бюджетирането, за да не влезем в нова рецесия, защото сме на 0,4 от нея. Потреблението ни е свито от 6 месеца, каза още той.

Попитан за предлаганите мерки от синдикатите, Цонев заяви, че финансовият пакет на КНСБ е добър и би го взел целия. Той не е скъп и не е над възможностите над страната, каза още той.

Чувате ли ни? Чувате ли, какво трябва да се направи, попита той протестиращи.

По думите му те са допуснали само кадрови грешки и нито една програмна. Не може на всеки два месеца да ходим на избори, нашите избиратели ни казват, че не са доволни от кадровите грешки, но искат от нас да работим, каза още депутатът от ДПС.

Попитан дали Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола е кадрова грешка, той заяви, че не е.

Последвайте канала на

8074 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар
48 Такт

2013.07.27 | 19:55

57
А вие слушате ли протестиращите бе? Едно от исканията са да гласуват САМО образование хора, а тоя дрънка че ДПС са щели да имат повече хора. Как ще имат повече хора кат се изпълни това ограничение?
Пламен

2013.07.27 | 19:53

56
Този явно е кръгъл идиот! Как само си призна "Тази власт не смята да злоупотребява с финансите на държавата" ... демек предишния път били злоупотребявали, но сега нямали намерение. Тези действително ни имат за ненормални! и може ли някой да мi преведе какво значи тази дивотия "Ако утре отидем на избори, ДПС ще има такава консолидация, че ще имаме с 10 депутати повече. Но сме в такава ситуация, че това не трябва да се случва".
До Данчо Ментата

2013.07.27 | 19:53

55
Не. Не те чуваме и не искаме да слушаме какви лъжи ще измисляш. Данчо Ментата ти е името. Лъгал си едно време и лъжите ти да минавали. Вече не е така. Говори си сам в кенефа. Хората не ти вярват и не те слушат, защото ясно виждаме към какво се стремите и как искате да баламосате хората. Проблемът ви е, че никой не ви ще. Затова ВЪН ВЕДНАГА! Отивай в новата си родина - Анадола. Ти не си българин, а предател!
ХАЙДЕ,ЗЛАТНИ КАРАКУДИ,ХАЙДЕ!!!

2013.07.26 | 18:17

7
23 години ви се изреждат,като загорял трудовак,върху проститутка,а вие си продължавате с гламарщината.Цепите се на цветове и дъги,народа заприлича на папагали Ара.а онези-отгоре това и чакат.Готови сте да си прегризете гърлата един на друг,а всичките сте с издънени джобове и затънали в борчове.Идват(с вашето гламаво поведение) в парламента,грабят "законно" за столетие напред,после бизнес,връзки,лобита,а за вас пръста в задника.Тези били милионери.Щерката на чиновник прави перки за ток за 500 МИЛИОНА ЕВРО.А вие си скачайте като изпуснати павиани.А после у дома или кварталното капанче...Е,тия ще ги маанеме!Ще изберем Пешо,защото нема да крадне.АПешо крадне повече и от Гошо.Но зимата чука на прага.Тогава ще ви гледам сейра(не че и аз съм цъфнал),Ток,вод,парно,цени само нагоре.Чии ще го дъвчте тогава,а?Или пак ....УУУУУ!!!ГОРЕ-

2013.07.27 | 19:53

54
АМи ти дървен философе-педал такъф!!! Какво направи по въпроса?освен да се правиш на пич пред компа...Боклук излез на улицата сред хората недей да философстваш....
попа

2013.07.27 | 19:53

53
На този идиот къде му е феса?
друг път

2013.07.27 | 19:53

52
с 10 повече . Но ако избирателната активност е висока, каквато се очаква да бъде и толкова няма да вкарат. КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ СА СИ 500 000 ТВЪРД ЕЛЕКТОРАТ, ПЛЮС НЯКОЛКО СТОТИН ПРОДАЖНИЦИ КАТО й.Цонев и родата им и това е. Но всичко зависи от електоратите на другите партии. Колко те ще бъдат твърди.

2013.07.27 | 12:52

51
този е просто Данчо Ментата...
Ха ха ха

2013.07.27 | 12:52

50
Щели да вкарат с 10 депутати повече при нови избори но понеже видите ли колко са се загрижили за България не искат - чисти лъжи.И за идиотите е ясно че вие и БСП само през крив макарон ще гледате властта след нови избори така че ако си вярвате на идиотизмите то значи сте за някое здравно заведение не за парламента.Аз обаче съм сигурен че много добре знаете какво ще се случи с вас след новите избори и за това здраво сте се вкопчили във този последен шанс за грабене
шишо бакшишо

2013.07.26 | 22:39

21
което означава че ще плащат на глас 10 пъти повече ;)

2013.07.27 | 12:51

49
Този завършен идиот се хвалеше ,че е направил 10-15 бюджета,защо тогава сме най-бедната страна в Европа и не само,чувате ли ,чувате ли другарю цонев.

2013.07.27 | 12:51

48
"..защо тогава сме най-бедната страна в Европа и не само..." Защото сме страна от протестиращи малоумници. Като сте толкова интелигентни, организирайте се в партия, и нали твърдите че 60-79% от хората ви подкрепят, явете се тогава на избори и ще имате абсолютно мнозинство в Народното събрание. Ето ви прекрасна възможност да покажете как се управлява държавата от вас -моралните, некорумпираните и необвързаните с олигархията.
ОТВРАТ

2013.07.27 | 12:51

47
Нас червеното знаме роди, нас не ще ни уплаши протест. ние сме нагли крадци, и не знаеме кво е туй чест...! КАЖИ МУ КОМУНИСТ И ПОВЕЧЕ НЕ ГО ОБИЖДАЙ! А АКО Е ПОДКРЕПЕН ОТ АГЕНТИ НА ДС И ОТКАЧЕНИ ФАШИЗОИДИ, ТОВА ВЕЧЕ Е ПРОКОБА! УУУ, ОСТАВКА!!!

2013.07.26 | 22:36

19
УУУ, ОСТАВКА!!! Да бе, да. УЙ, оставка!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини