Мирослав Найденов: Борисов сбърка, като защити Цветанов

  • 26 юли 2013 08:08

  • 2337
  • 6
Мирослав Найденов: Борисов сбърка, като защити Цветанов
©

Не атакувам директно Борисов, защото той ми беше министър-председател. ГЕРБ се появи с харизмата на Борисов. Продължавам да имам голямо уважение към него. Докато работехме заедно, можех да му казвам каквото искам и когато искам. От мен няма да чуете лоша дума срещу него. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия бившият министър на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

"Големият проблем на ГЕРБ беше, че Борисов като премиер беше съсредоточен в управлението на държавата, ние като министри също. В същото време лошите практики в партията се развиваха. Цветанов разви репресивния апарат, подслушваше и притискаше инакомислещите. Накрая се наложи Емил Димитров и аз да изведем семействата си в чужбина. Щом сме го направили, повярвайте, че сме имали сериозни причини за това. Мисля, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г сбърка, като защити и оневини Цветанов в една от последните си телевизионни изяви", посочи Найденов.

По думите му, трябва да продължат разкритията за лошите практики в политиката, да излязат наяве и други "тефтерчета на властта". "Знаете ли какво ще се случи, ако бъдат намерени тефтерчетата на шефа на СДОТО или ГДБОП? Тези хора са си играли с човешки съдби", попита риторично бившият министър. Той разкри, че Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после се е обаждала на министри и е издавала нареждания от името на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Заради това тя и ексземеделският министър се скарали толкова жестоко, че са наложило лично Борисов да ги помирява на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ.

Според Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на напускането на членове на ГЕРБ ще продължи.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2337 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Тояга

2013.07.26 | 14:37

6
30 сребърника!
lili

2013.07.26 | 14:37

5
неблагодарник! помияра си е помияр!тоя дето най много го защитаваха и трябваше да го махнат първи.защото нищо не постигна със неговия стандарт"стара планина". помиярник и продължава да се показва в ефир продажник мръсен! скрй се юда!
Боздуган

2013.07.26 | 14:36

4
Гледам снимката на ТИКВАТА БОРИСОВ. За тази снимка психоложката би казала , че човекът на нея е отчаян ,със суицидни намерения , че му е спукана работата , че е попаднал в изолация, не вижда изход от ситуацията, в която е попаднал , обхваща го паника ,липсва в него желание за живот,обхванат е от фикс идея и си мисли непрекъснато : ТОЗ СИДЕР МИЙБА МАМАТА , ЩЕ ИДА ДА СЕ ХВЪРЛЯ ОТВИСОКО ! / герберастите прости да хващат речника за чужди думи /.
МИРО МЪРШАТА

2013.07.26 | 14:36

3
...ПРАВЕЛ НОВА ПАРТИЯ ...ХА,ХА,ХААААААААААА.... ПАРТИЯ НА "Българските мърши".../демек "народна партия"/!
мирко

2013.07.26 | 14:36

2
до кога ще повтаряш едно и също?!повтарянето няма да подсили ефекта ,който искаш да постигнеш.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ

2013.07.26 | 13:05

1
БОЗ ДОГАН Е ПЕДАЛА ЛЮБО АНГЕЛОФ -ПЛАТЕН ПСИХОПАТ ЗАСЕГА ОТ БАТАКА (30лв. и пица)

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини