Младенов: Необходима е актуализация на бюджета в социалното ведомство

  • 23 юли 2013 19:10

  • 1189
  • 0
Младенов: Необходима е актуализация на бюджета в социалното ведомство
©

"Актуализация на бюджета в момента не е необходима, но е нужна актуализация на бюджета на Министерство на труда и социалната политика в посока увеличаване на средствата за хората в неравностойно положение", смята бившият социален министър в кабинета „Борисов” Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

Според него, заложените 40 млн. лева в проекта за актуализация на бюджета са добри, но не са достатъчни. Народният представител от ГЕРБ смята, че трябва да има и мерки за енергийно подпомагане на социално слабите граждани.

По време на заседанието депутатът от ГЕРБ Красимир Стефанов, който е и бивш шеф на Националната агенция по приходите (НАП), представи своя презентация, в която изтъкна работата на агенцията по време на неговото ръководство.

„За последните три години приходната администрация е изпълнявала заложените цели в приходната част на бюджета. НАП е единствената администрация, която е изпълнила всички европейски изисквания. Интересни данни са например това, че през 2008 година ревизиите на НАП са били 26 000, а през 2012 година тези ревизии бяха 10 000 и то не безразборно правени”, посочи Стефанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1189 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини