Зеленогорски: Комисията за конфликт на интереси е използвана като наказателна бригада

  • 19 юли 2013 20:33

  • 1871
  • 4
Зеленогорски: Комисията за конфликт на интереси е използвана като наказателна бригада
©

Според Найден Зеленогорски от "Движение България на гражданите" Комисията за конфликт на интереси е била използвана от предишните управляващите като наказателна бригада срещу инакомислещи, политически опоненти и срещу бизнесструктури, които те са искали да приобщят към себе си. Това коментира той във връзка с тефтерчето на Филип Златанов.

"Това е практика, която не може да се насърчава в една нормална демократична държава и тук не става въпрос за мен конкретно и за това, че съм приоритет, а очевидно приоритет е било "България на гражданите", защото в същия период легия "Антимафия" излезе с информация, че Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, Даниел Вълчев, моя милост и Тома Биков сме били подслушвани, а след това се е наложило да бъда ударен очевидно, за да се дискредитира политическият проект България на гражданите точно преди парламентарните избори, заяви Найден Зеленогорски пред БНТ.

Последвайте канала на

1871 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.07.21 | 10:50

4
Зеленогорски беше наказание за Плевен ,както Лумпен Петков.При толкова голям Бюджет теглеше кредити.
Малко пояснение

2013.07.21 | 10:50

3
Зеленогорски е "любимец" на Тетка. На времето се изпокараха и тя от СДС се премести в ГЕРБ. После той заигра с Кунева. И понеже си знаят спатиите, правят си мръснишки номера. А Плевен не е прокопсал нито от него, нито от нея.
Боздуган

2013.07.21 | 10:50

2
МАХАЙ се от тая кривоустата червена кучка предателка Кунева !Барозублизачка !
мм

2013.07.21 | 10:50

1
Какво е това България на гражданите,не сме го чували.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини