Миков: Фидосова не е депозирала оставката си

  • 19 юли 2013 18:33

  • 3251
  • 24
Миков: Фидосова не е депозирала оставката си
©

Демокрацията има нужда от опозиция, но дали ще има такава - това ще реши ГЕРБ, обяви в предаването "Лице в лице" председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Протестиращите казват, че протестът не е политизиран, но идват с политически призив - оставка на правителството, коментира той.

Не знам да има депозирана в парламента оставка на Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после. По Конституция Народното събрание трябва да я освободи. Не знам каква е нейната позиция да иска да си тръгне от парламента, посочи той.

Парламентът ще има ваканция, макар и по-къса, защото трябва да се приемат онези законодателни решения, свързани с подобряване живота на българите. На първо място ще се работи по въпроса за младежката безработица, подчерта Миков.

Председателят на Народното събрание се жалва, че никой не отчита колко много е направил парламентът за краткото си време, през което работи. Трудно е да се върши работа, докато по цял ден хора свирят с тъпани и вувузели на жълтите павета. Но вече свикнахме и действаме по задачите, сподели той.

Според него протестите трябва да намерят онзи път на артикулиране на явни искания, иначе се поставя въпроса дали въобще да има парламент. Правителството не се е изчерпало, работи, върши си задачите. Надявам се скоро и опозицията да се върне на мястото си, заключи той.

Последвайте канала на

3251 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар

2013.07.23 | 08:37

24
БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ И ДЪРЖАВНИК! за разлика от станишев, сидеров и местан БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ И ДЪРЖАВНИК! за разлика от станишев, сидеров и местан БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ И ДЪРЖАВНИК! за разлика от станишев, сидеров и местан БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ И ДЪРЖАВНИК! за разлика от станишев, сидеров и местан БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ И ДЪРЖАВНИК! за разлика от станишев, сидеров и местан БОЙКО БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН, РОДОЛЮБЕЦ И ДЪРЖАВНИК! за разлика от станишев, сидеров и местан
mortal destruction

2013.07.22 | 11:28

21
за разлика от нормалните работи, Твоите- са абсурди. Кои разбира от минало? Тез, които имат такова. Вии сте един мазохист, празен от идеи и практикум, но обсесивен и натрапен, посредством IT. Е и- просто Б.Б не е и не 6те да е това, което бе.

2013.07.21 | 21:24

19
БЕЗ ОПОЗИЦИЯ СТЕ НЕЛЕГИТИМНИ!
Боздуган

2013.07.23 | 08:16

23
ГЕРБ на боклука ! Изобщо да не се появяват в парламента ! И без това ще намаляваме броя на депутатите ! Опозиция има - АТАКА !

2013.07.23 | 08:16

22
Колкото и да плюете Борисов това е единственият човек който се вслушва в гласа на народа затова и подаде оставка а не я задържа като тройната коалиция.Ако е искал можеше да остане на поста си и както махна Дянков защото разбра че го влачи на долу, така можеше под натиска на народа да смени ДКЕВР и да махне ЕРП-тата и да намали цените на тока.Него направи защото сред протестиращите се появиха платени провокатори които започнаха да предизвикват полицията и се стигна до кървища.Което и правителство да е на власт народа трябва да го контролира защото ние им плащаме заплатите и те са там за да работят за народа а не заради подписване на договори и вземане на комисиони,теглене на заеми от които поне половината ще потънат в джобовете им.Сега Олигарски чака да получи и 260 милиона Евро за затварянето на 4-те блока на АЕЦ.Освояването и на тези пари ще остане прикрито и никой няма да може да разбере къде са потънали тези пари.Народа трябва да се научи да търси сметка от правителството за далаверите които правят.За сега БСП и ДПС са партиите които за 24 години са нанесли най много вреда на държавата.Много от бесепарите които се налапаха още от Виденов и после от правителството на Станишев са още в БСП и продължават да грабят.За тях никой не споменава сякаш те са невидими.Олигарси има и те са от БКП от която се пръкнаха всички тези партии.Борбата с тях започна само Бойко и сега затова е на тоя хал притискан от всякъде.Войната с комромати достигна апогея си но рано или късно ще се разбере че повечето от тези компромати са кьорфишеци и са само за пред народа защото в съдът не им вършат никаква работа.Ако имаше нещо вярно в тях до сега и Цветанов и Борисов щяха отдавна да са в затвора защото те са хората които им мътят водата.Войната с компроматите продължава и в момента защото страхът от връщането на ГЕРБ на власт е голям.БСП винаги са използвали други да им вършат мръсната работа и това сега е Сидеров който само се мести като една цветарка от цвят на цвят и търси само изгодата.Добре че Борисов навреме се усети и махна тоя лудия от главата си защото с него само проблеми щеше да има и то не само в България ами и в Европа.. Бойко Борисов каза, че всичко ще излезе на яве но ще е късно. Загубено е нещо, което едва тлееше-някакво доверие. А това означава загубено е всичко. Сега БСП и ДПС и ангели да станат - край!НАРОДЕ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!ИЗБЕРЕТЕ ПО МАЛКОТО ЗЛО И ТО ТОВА КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ КОНТРОЛИРАНО!!!ТЕЗИ ЧЕРВЕНИТЕ САМО ЩЕ СЕ МЕСТЯТ ОТ ЕДНА КОАЛИЦИЯ В ДРУГА САМО И САМО ДА СА НА ВЛАСТ И НИКОГА НЯМА ДА СЕ ДАДАТ БЕЗ БОЙ!!!
sosialist

2013.07.22 | 07:33

20
ДР.МИКОВ -СЛУШАИТЕ СЕ В НАРОДА И ПОДАИТЕ ОСТАВКА-В МОМЕНТА ДЪРЖАВАТА СТЕ Я ПРЕВЪРНАЛИ В ЛУДНИСА-ОРЕШАРСКИ НЕЗНАЕ НАКАДЕ СЕ НАМИРА-КОМАНДИТЕ ГИ ИЗДАВА СТАНИШЕВ И ОЛИГАРСИ И ДУГАН-ДАИТЕ ПЪТ НА МЛАДАТА ИНТЕЛИГЕНСИА-В МОМЕНТА ДЪРЖАВАТА БЪРВИ НА ГИБЕЛ-НЕ ЗАБРАВЯИ.ЧЕ ПОСЛЕ ЗАЕДНО С ДРУГАРИТЕ ТИ ВИ ЧАКА НАРОДЕН СЪД.

2013.07.21 | 21:24

18
Решенията които се взимат в народното събрание без опозиция нямат тежест и трябва да бъдат отменени,защото опозицията е мнозинство.1 милион избиратели колкото имат бсп,дпс и атака не могат и не трябва да диктуват дневният ред в нашата ДЪРЖАВА.

2013.07.21 | 21:23

17
Артикулирам искането си: ООО- като Оставка, ССС- като Станишев, ТТТ-като Тъпанар, ААА-като А. Найденов, ВВВ- като Вигенин, ККК-като Корнелия, ААА-като А мога ли да....
Боздуган

2013.07.20 | 20:31

3
Можеш да ми пръднеш на УЙЯ! Оставка ? На ВЪРБАААА !!!

2013.07.20 | 20:31

2
Можеш да ми пръднеш на УЙЯ! Оставка ? На ВЪРБАААА !!!

2013.07.21 | 21:23

16
podai si tvoiata samo obirdjii i pianici ste tam .

2013.07.21 | 21:22

15
Миков се изказа в стил тежък соц. за медиите. Миков като председател на парламента внесе бързо в дневния ред гласуването за Пеевски. Миков е от същата клика, която се опитва да управлява България. Миков е виновен даже повече, защото като председател носи още по-голяма отговорност за изказванията и действията си. ОСТАВКА!
гошо

2013.07.21 | 21:18

14
вярно ли бе?Я кажи "Л".
Винкело

2013.07.20 | 20:44

13
Е те тоя,като го видим,ме фаща яд,оти не сам се родил педал.Ако ми падне нема и да мислим-минавам на другио брег.Че го тресем,како го циганин друса трифазен ток у трафопост.Па,ако сака у цел Перник да ми викат,че сам гей.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини