Лютви Местан: Борисов да се разграничи от инициалите в тефтерчето

  • 19 юли 2013 11:50

  • 8696
  • 43
Лютви Местан: Борисов да се разграничи от инициалите в тефтерчето
©

"Налага се да се пренесем в тъжната политическа реалност в България", заяви от парламентарната трибуна лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Относно тефтерчето, което прокуратурата намери във Филип Златанов, бивш председателя на Комисията за конфликт на интереси, Местан заяви, че то съдържа технологията на властовата система на ГЕРБ. "Това е технологията на злото, което ни управляваше през последните четири години. Съдържанието на това тефтерче е уникалният и последен шанс на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се разграничи от инициалите в него. Ако, разбира се, е в състояние. Ако не го направи, ще се окаже част от всичко това, и не просто част , а главатарят", заяви Местан.

"Тъй като протестите днес са за ценности, пак в този смисъл имаме призив и към Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, който за съжаление се оказа част от състава в тефтерчето - да се ангажира с това тефтерче, защото трябва да го е усетил на гърба си, че няма по - арогантна гавра с ценностите", каза още той. "Ние сме готови да чуем гласа на протестиращите, но трябва да чуем и гласа на президента за съдържанието на това тефтерче", поясни Местан.

Лидерът на ДПС коментира и протестите срещу кабинета "Орешарски" и "за" него.

"Не вярвам, че протестите навън, които са срещу кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да са за реставрацията на тъжната действителност от тефтерчето. Ние сме наясно, че в една пулсираща демокрация не може да бъде самоцел пълният мандат на което и да е правителство, но не може да бъде и самоцел чиято и да е идея за предстоящи избори. Днес българското общество е разделено. Има хора, които подкрепят кабинета "Орешарски".Аз днес не се наемам да броя кои са повече протестиращите срещу кабинета или протестиращите в подкрепа на кабинета. Това се преценява на избори. Изборите бяха съвсем скоро", каза той.

Ако има воля може да се намери пресечната точка на националния интерес, но заради това е необходим диалог. Очакваме ГЕРБ да заемат мястото си в парламента и да започнат разговори за националните приоритети. Всеки има свое задължение, независимо дали е управляваща партия, или има роля на опозиция", заяви още Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8696 43

Свързани новини

Коментари 43

Добави коментар
Гюро Михайлов

2013.07.20 | 13:39

18
Ако ГЕРБ се върнат в НС целия спектър на олигархията ще има своето легитимно представителство! Ф.З. е назначен, за да изпълнява политически поръчки- поръчителите ясни- Б.Б. Цв.Цв. И.Ф. ! Цацаров все още ли не може да намери достатъчно доказателства и смелост след случаите с Мишо Бирата, скандала Кокинов-Миро Найденов и сега с черното тефтерче на Ф.З, за да образува досъдебно производство срещу Бойко Методиев Борисов?!?

2013.10.14 | 00:52

43
"Ако ГЕРБ се върнат в НС целия спектър на олигархията ще има своето легитимно представителство!+ - Гюро Михайлов. А сега няма. Пеевски не е медиен олигарх. Не е вярно, че за зам. министър на МВР беше назначен човек от СИК. Не е вярно, че за секретар по безопастността на М.С. е назначен управителят на трактора. Не е вярно, че за областен на Соф. Обл. е назначен човек на ВИС2. Абе тия ваши пропагандисти за нищо не стават. Сменете ги с някой, който пише интересно и има смисъл да го четем. Абе Гюро колко пъти да ти казвам, че не ставаш за тая работа. Тъп си моето момче, ръсиш глупости и правиш за смях шефовете, които ти плащат. За да си пропагандист трябват качества. Трябва да лъжеш умело, така че поне някой да ти вярва. Ти го не можеш. Фащай биричката и пускай телевизора. За друго не ставаш.

2013.07.20 | 22:18

26
И СЕГА КАКВО СЕ ОКАЗА? АКО СЕ РАЗПАДНЕ ГЕРБ ПАДА И ПРАВИТЕЛСТВОТО, ЗАЩОТО ПАРЛАМЕНТА СТАВА НЕЛЕГИТИМЕН ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА НЕ Е СТРАТЕГ БОРИСОВ, ХИЧ. ИЗОБЩО НЕ ВИ НАТОВАРИ. АЙДЕ ТЕГЛЕТЕ СЕГА КАРУЦАТА ДОКАТО НАРОДА ВИ СЕ СМЕЕ И ВИ ОСВИРКВА И ТАКА ДО ОСТАВКА. ГОТ ЛИ ВИ Е А?
Боздуган

2013.10.14 | 00:52

42
ГЕРБ се разпада ! Парламентът и правителството са ЛЕГИТИМНИ и ОСТАВАТ !
aa

2013.10.14 | 00:52

41
та значи И.Ф. означавало искра фидосова а РУМЕН ОВЧ не означавало румен овчаров така ли ?????

2013.10.14 | 00:52

40
Meстанчо е една крадлива червена проститутка!!!!!!!
Noviqt

2013.10.14 | 00:52

39
Ще отида пред НДК и ще попитам защитаващите правителството какво толкова направи кабинета Орешарски досега, че така яростно го подкрепят? Дори чух мнение,че за 2 месеца Орешарски направил повече отколкото всички правителства за целия преход. Боже, какво лицемерие. Дотам ли стигнахме? Ако това беше истина и ако положението се подобряваше щеше ли някой да протестира. Има една стара поговорка - "Никой не бяга от меда". Перефразирана, в днешно време би звучала така - "Никой не протестира срещу хубавото". А за 2 месеца нищо хубаво не се е случило - само скандални назначения и тотална смяна на областни управители, по чисто политически причини
поручик РЖЕВСКИ

2013.07.20 | 19:31

21
ГЕРБ - престъпна партия ! БСП - престъпна партия ! ДПС - престъпна партия ! НДСВ - престъпна партия ! СДС - престъпна партия ! Това са партиите,управлявали БЪЛГАРИЯ 24 г . и я свлякоха на дъното! Ограбиха българите,които живеят като аборигени ! Всичките те бяха подкрепяни от новите ни колонизатори и им слугуваха до ден днешен! ТРЯБВА СМЯНА на курса !

2013.10.14 | 00:52

38
Гос'дин поручик, ама вие от юруш кога станахте калайджии, кога ви почерня гъ3а!? :) Ама вие по-големи русофили и от БКП се писахте бе!?! :) Вярно, че сте СССР проект, ама сте поддържаща само, не се напъвайте толкоз! Ще родите, то вече родихте де :)

2013.10.14 | 00:51

37
А бит и е..н признават ли си?Тъпака Бойко сега ще трябва да дава дупе,за да може някои неща да се прикрият.Смешник...
Само Орешарски

2013.10.14 | 00:51

35
към коментар..36 Много си не веж а и на паветата няма как да научите какво е направил Орешарски. Сега ще ти го туря тук да видиш какво е направил...и после ела ме намери на пилоните да ми кажеш,че си го прочел тъпанар такъв. 1.Защита на лекарите и учителите от посегателство. 2.Спира повишаването на пенсионната възраст 3.Вдига майчинските обезщетения за втората година. 4.Намаляване на тока с 5%. 5.Спря престъпната приватизация на БДЖ товарни превози 6.Спаси НЗОК от фалит,режисиран от Герб. 7.Парична помощ от 100 лв.за първокласници и за бедните. 8.Обяви график за разплащане с бизнеса. 9.Увеличава детските добавки от 35 на 60 лв. 10.Отпада данък колиба. тъпанар прочети и тогава пиши-неграмотен корумпиран гъзю...Довечера да не забравиш,да си вземеш хонорара за дрога.А в понеделник сутринта ще дават на социално-бедните на жълтите павета -баничка със бозичка...Смотаняк!
Не е 36

2013.10.14 | 00:51

36
Ха ха ха, ти си доста "веж" като гледам, типичен "интелект" за комунист :)) P.S. Нали знаеш, че ти и подобните ти ще ги връщате "сполуките" на Олигарски!? :))

2013.10.14 | 00:51

34
1во. Лекарите и учителите са защитени в заведенията в които работят по принцип, защото има охрана в тях. Извън тях тази защита не важи, защото лекарите и учителите нямат професионални отличителни знаци, с които да бъдат разпознати (както и цивилните ченгета не са защитени, когато са цивилни). 2. Това означава, че все по-малко хора ще изработват БВП, защото населението застарява и икономическият разтеж ще стане на икономически спад. 3 и 9 - Напълно излишни популистки мерки - никого няма да нахранят, освен разбира се циганите, за които това е професия. 4. СУПЕР - сега вместо 300 ще ми е 285 лв - рипам от радост, за сметка на това ЕРП-тата вече съдят България! 5 -нямам мнение и достатъчно инфо. 6 - напротив, насраха тотално положението, ще видиш! 7 - пак пари за циганите, не може ли просто да се раздават тетрадки и писалки, или трябва да ги "стимулираме" отново. 8. График е едно нещо, разплащането е друго нещо. 10. И пак за циганите...
isa

2013.07.21 | 15:49

32
bravo meston bravo pravo ti kume vav o4i samo taka

2013.10.14 | 00:50

33
"mestOn"?! Този да не е французин, нещо!? Не беше ли мекере на соПола!?

2013.07.21 | 10:33

31
Местанчо, тия локуми върви да ги разтягаш в Анадола на Ердоган. Тук е България, ние сме българи, мразим турците и въобще не ви искаме в държавата си, камо ли да ни управлявате.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини