Зеленогорски за тефтерчето: Въпросът е дали Ц.Ц. не е Цецка Цачева

  • 19 юли 2013 08:24

  • 7102
  • 24
Зеленогорски за тефтерчето: Въпросът е дали Ц.Ц. не е Цецка Цачева
©

Мисля, че съм приоритет още когато победих Цецка Цачева в Плевен. Това каза Найден Зеленогорски от България на гражданите по повод знаковото тефтерче на председателя на комисията за конфликт на интереси Филип Златанов. Там срещу името на Зеленогорски стои запис „става приоритет“. Не искам да се оплаквам, но съм доволен как излязоха доказателства, че се мачкат политическите опоненти, заяви бившият плевенски кмет.

През 2011 г. на изборите не ми разрешиха да регистрирам коалицията си, после регистрираха коалиция „За Зеленогорски“, която се яви срещу мен и накрая подменяха бюлетини, каза бившият плевенски кмет.

Главната енигма е дали инициалите Ц.Ц. са Цв.Цв и дали има връзка между тях, намекна Зеленогориски (става въпрос за Цецка Цачева и Цветан Цветанов – б.ред.). Да се инженерства и да се създават наказателни отряди от държавни институции е недопустимо. Това обаче е само началото, ще излезе още информация за много по-големи институции, които е трябвало да разпределят икономически ресурси. Той разкри, че в деня на втория тур на изборите за кмет на Плевен е бил следен от РЗБОП и дори е бил проверяван от служителите без разрешение. Това беше дирижирано от висшите фактори в ГЕРБ и не виждам желание за промяна и изчистване на лицето си, каза Зеленогорски.

За разлика от Зеленогорски аз бях своевременно ударен, каза бившият министър на икономиката и енергетиката. Казусът, с който трябваше да се занимават, че съм получил 20 лв. дивидент от „Каолин“ и това ме е мотивирало да предприема действия в тяхна подкрепа, обясни Трайков. Тезата беше защитавана на широк фронт от медиите на Делян Пеевски, през предаването на Николай Бареков и Комисията за конфликт на интереси на Филип Златанов и парламентарната комисия на Яне Янев.

Аз издържах и не си тръгнах от България, каза Трайков. По сериозният въпрос е какво е нивото на държавността и качеството на работата на институциите. Исках да дам шанс на комисията, която да докаже, че може да работи безпристрастно, но не се получи, заяви бившият енергиен министър.

Последвайте канала на

Novini.bg
7102 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
DC

2013.10.14 | 06:30

24
МОЖЕ И ТЯ ДА Е(ТРАВЕСТИТА ОТ ПЛЕВЕНСКИТЕ СЕЛА),НО И ТЯ Е СЪЩАТА СТОКА.ХВАНИ ЕДИНИЯ,УДАРИ ДРУГИЯ .И ДВАМАТА СА БОКЛУЦИ.
Боздуган

2013.10.14 | 06:30

23
ГЕРБ да се преименува в ОПГ ! ОПГ = ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ! ДА СЕ ЗАКРИЕ ! Ръководството - разследване и ЗАТВОР с конфискация на парите и имуществата ! БАНДИТИ !ЗАБРАНА за участие в ИЗБОРИ!!!
Bissera

2013.10.14 | 06:29

22
Зеленогорски би трябвало да съди ГЕРБ за репресиите им, мисля си аз. В миналия век жертвите на комунизма търсеха защита и а намираха в демократичните държави. Но репресивният аралат в България е бил командван от "демократична" партия, член та ЕНП. Пред такъв абсурд човек просто онемява. Шапка му свалям на Зеленогорски, че не се е уплашил и е останал в политиката!!!
Иван

2013.10.14 | 06:29

21
Много симпатичен ми стана Зеленогорски. Ако използваш такива гадни методи срещу някого, значи той си струва и не можеш да го победиш по честен начин.

2013.09.26 | 15:39

20
Защо не публикувате всички по сериозни коментари, ами само тъпите и угодни на сега управляващите.
плевен

2013.09.26 | 15:37

19
Е така става Зеленогейски , като сменяш партите постоянно .

2013.07.23 | 12:53

18
СИГУРНО Е ЦАНКО ЦВЕТАНОВ ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ
ТЕЗИ И ДВАМАТА НЕ СТАВАТ

2013.07.23 | 12:51

17
ТОЗИ ШУШЛЕК ЗЕЛЕНОГОРСКИ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИ ...ТОЗИ НИКОГА НЕ Е БИЛ НИКАКЪВ ФАКТОР В СДС СЕГА СЕ Е ВЗЕЛ МНОГО НА СЕРИОЗНО.....

2013.07.23 | 12:49

16
Зеленогорски 12г. беше кмет и представляваше разни партии, сега след като отново се боядиса и отиде при другарката Кунева, мисли, че света се върти около него и иска да се пенсионира със стаж на вечният кмет.

2013.07.20 | 14:03

15
Сигурно и ББ е Борис Бойков„СИГУРНО ИЗОБЩО Е НЯМАЛО ТАКОВА ТЕФТЕРЧЕ“ Всичко пак ще се повтори.Когато БСП сдаваше властта на ГЕРБ им остави голяма каша но това никой не иска да си го спомня.Сякаш забравихте стачките на миньорите и тютюнопроизводителите на които трябваше държавата да изплаща големи суми.С колко много проблеми и в колко задължения оставиха страната но сега пак много бързо забравихте.Видяхме какво се получи и с управлението от БСП при Жан Виденов.Сега БСП ще кажат ама той Виденов беше виновен.Да ама не защото Виденов не е управлявал сам и много от сегашните хора от БСП ни управляваха и тогава.На никого не дадохте шанс за втори опит.Нито на Костов,нито на Софиански,нито на Симеон,нито на Борисов.Давате шанс само на Станишев и Доган да ни маниполират и управляват многократно.Какво толкова направиха за България освен да я ограбят.До кога ще си затваряте очите и ще се правите че всичко ви е наред.Ето точно затова Бойко каза че в България има много лош материал.Бойко може да не знае как да се изразява но казва истината.Той не е пращан с пари от БКП като Станишев да се учи как да манипулира и мачка народа,но затова пък е помагал на много повече обикновени хора от колкото Станишев защото е един от народа.Борисов ще бъде разпнат от народа заради манипулациите на БСП но ще дойде време и хората ще оценят какво е направил за тях.Тогава ще го споменават с добро.
ГЛАС НАРОДЕН

2013.07.20 | 12:41

13
Единствените хора някога направили нещо за България, драги, са именно БСП. Точно за това нормалните хора гласуват за тях. Точно за това всеки път, след като някой унищожи държавата (Костов, Симеон, Борисов) БСП идва на власт. Но народа търси фалшиви идоли - докато това е така, дори и БСП няма да успеят да закрепят положението.

Добави коментар

Водещи новини