Легия Антимафия: Частната ГДБОП е стояла зад гърба на Златанов

  • 19 юли 2013 08:30

  • 5314
  • 12
Легия Антимафия: Частната ГДБОП е стояла зад гърба на Златанов
©

Напускането на Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после на голямата политика е една победа на гражданите срещу мафията. Смешно е да се твърди, че не се знае кой стои зад инициалите Ц. Ц., Б. Б. и И. Ф. Комисията за конфликт на интереси беше създадена, за да се репресират политици. Добре, че тези момчета от ГЕРБ не помнят и им се налага да си записват, за да може сега да истината да излезе наяве.

Това каза в сутрешния блок на TV7 Григор Здравков от Легия Антимафия. Той показа документи, според които частната ГДБОП е издавала документи, как точно е трябвало да се действа в Комисията за конфликт на интереси и какви репортажи да се излъчват по различните телевизиите. Румен Николов-Пашата и Димитър Стефанов-Каратиста са инициаторите за създаването на Комисията за конфликт на интереси. Тя е създадена с единствената цел да се злепоставят политици и обществени фигури. Вашият директор Николай Бареков също има досие в частната ГДБОП. То е започнало да се пише миналата година лятото. В досието пише много интересни неща. Според тези документи Бареков си пада по скъпите неща и се подава на финансова обработка. Препоръчано е да се следи кореспонденцията му и е бил поставен под наблюдение, каза още Здравков. Идеята на тези досиета е да имат готов материал за дискредитиране на определени хора. Това са стари милиционерски трикове, характерни за цялото управление на ГЕРБ, категоричен беше Здравков.

От тефтера на Златанов ще излязат имената на още политици, които е трябвало да бъдат дискредитирани. Мога да ви дам пример с Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. При нея са правени опити да се свърже името й с олигархични кръгове. Имало е идеи да се представи, че партията й се финансира от смъртта на български граждани. Нея също така са я подслушвали незаконно. Един от микрофоните е бил поставен в заседателната зала на "Движение България на гражданите". Частната ГДБОП се е интересувала дали партията на Кунева ще се коалира с БСП, какви са политическите им планове, разкри Здравков. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е знаел със сигурност какво се е случвало. Неговата цел е била да остане премиерът слънце. Всичките му министри са били пешки, които е трябвало да бъдат отстреляни, за да може лидерът да остане чист и неопетнен. Това е израз на милиционерщината, която ГЕРБ въведе в държавата, обясни Здравков. Тези хора никога не са очаквали, че няма да бъдат власт. Това им е проблемът. Те не могат да си представят, че записите, които имат те, ги имаме и ние, завърши Здравков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5314 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2016.08.31 | 09:43

12
Това на снимката от какъв пол е? Много подхожда за член на червената партия.Скоро всички от тройната ще изглеждат така.
dr

2016.08.31 | 09:43

11
Какво е това чудо на природата.Егати квазимодото дето е този смешник

2014.02.25 | 15:12

10
"Тези хора никога не са очаквали, че няма да бъдат власт. Това им е проблемът." Боко, времето ти изтича. Развързвай кесията да поддържаш "протестите", че това ти остана само. Напънали се Тиквите и... родили мишки ("протестиращи").

2014.02.25 | 15:11

9
ама изобщо не е важно как изглежда, а с какво разполага, какво казва и какво ще покаже на бял свят :))
Govedo

2014.02.25 | 15:11

8
Horata s neduzi sa mnogo prokleti i zavistlivi, a tozi e mrusen v dunoto na du6ata si!!! Umri govedo!!

2014.02.25 | 15:10

7
EI BOKLYK . TI PA OT KOA DYPKA IZLEZNA

2014.02.25 | 15:10

6
Прав е Главчо.Вярно от болестта не изглежда много красив,но поне казва истината.Какво сте се втренчили в човека?Той се бори за свободата на народа!Браво Главчо!Продължавай да разобличаваш престъпната Мафия!Народа е с теб!

2014.02.25 | 15:09

5
satvorenie na komunizma modela na troinata koaliciia
Иван

2014.02.25 | 15:09

4
ЧЕТЕТЕ И МИСЛЕТЕ!!! Ето затова гласувах за Кунева и пак ще гласувам за нея - защото всичките нападки срещу нея са поръчкови и разпространявани от платени коментатори и глупави наивници!!!

2014.02.25 | 15:09

3
Като коментирате , знаете ли ,кои личности стоят зад тази ЛЕГИЯ ? Да не се изненадате като видите ,че и ПЕТНОТО от Русе е ПРИВЪРЖЕНИК НА ЛЕГИЯТА и лична утрепка на лайняра БАРЕКОВ !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини