Бареков влиза в политиката

  • 16 юли 2013 08:56

  • 6481
  • 60
Бареков влиза в политиката
©

Българската политика е пред задънена улица и без изход. Най-провалени са Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Хората съвсем правилно искат да има нови избори. На тях им писна от старите муцуни и от политиците на прехода, които се омърсиха толкова много.

Това обяви изпълнителният директор на TV7 и News7 Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Той говори за своите политически амбиции и ситуацията в момента в България. Ясно е, че в политиката трябват нови лица. Аз не съм заявил категорично, че ще правя нов политически проект. Факт е обаче, че Борисов беше конферасие и обяви, че аз влизам в политиката. Политиците ги е страх от мен и това е така, защото аз съм един от малкото хора, които не са спрели да ги притискат. За мен не е проблем да си остана журналист. Все пак тръгнах от събирач на чашите за кафе в БНТ и стигнах до поста изпълнителен директор на най-голямата група телевизии в България, обясни Бареков.

Политиката е стигнала дъното. Положението е много трагично. Не може един основател на СИК и най-голяма мутра в държавата, какъвто е Борисов, да излиза и да обвинява, че в кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 били назначавани квартални хашлаци и рекетьори. Това е смешно и цинично. Положението с царя беше същото. Човек, който няма никакъв опит, дойде и стана премиер. Ами Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на? Първият му работен ден беше като премиер. Това е недопустимо. Трябва кардинална промяна, категоричен беше Бареков.

Политическите партии в България са изчерпани. Аз самият не гласувам за никого, защото няма за кой. Непрекъснато се повтаря един и същ модел. Борисов и Цветанов бяха последните, които довършиха започнатото от политиците на прехода, каза още журналистът. Социологическите проучвания показват, че при едни избори сега, в парламента отново ще влязат БСП, ДПС и ГЕРБ. Това започна да ми писва. От години се занимавам само с едни и същи хора, които са платени от различните партии и се представят за социолози, политолози и тн. Това трябва да се спре, категоричен беше Бареков.

Политиците не се интересуват от дневния ред на хората. В момента има някакъв опит за раздвижване на дясното, но с емблематични фигури като Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, няма да се получи нищо. Те двамата могат да завлекат всеки един проект на дъното, защото хората ги познават и са им играли по свирката, разясни изпълнителният директор на TV7. Ситуацията е крайно долна и задкулисна. Всичко е въпрос на договрки. Аз очаквам БСП, ДПС и ГЕРБ да се разберат. Борисов ще се върне в парламента, а другите ще му обещаят, че няма да го разследват. Така ще замажат всички следи и ще продължат да си вършат далаверите. Тях не ги интересува, че хората няма да преживеят зимата. Това е най-тъжното и жалко. Цинизмът на политиците е, че се стремят само да се разберат по между си за далаверите и от там нататък не ги интересува нищо друго, завърши Бареков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6481 60

Свързани новини

Коментари 60

Добави коментар
wave

2013.10.03 | 12:42

60
Беше въпрос на време Бареков официално да покаже афинитета си за участие в политиката - все пак има повече от 5 години опит в политически и финансови машинации.
Малинка

2013.10.03 | 12:42

59
направо ме е гнус да чета коментарите, то бива бива ама такива простащина да пишете, как не ви омръзва, ето сега Бареков е на мушката, ама утре ще бъде друг някой
седефчето

2013.10.03 | 12:42

58
давай, барек, с двете ръце гласувам за теб, ти си супер
Buba

2013.10.03 | 12:42

57
Ne znam dali shte vleze,ama kato gledam shte ima koi da go podkrepi! I men me broite
Vasq

2013.07.19 | 15:33

56
Da vleze, pone edin kadyren chovek nai-nakraq da vleze. Podkrepqm Barekov
Лумпен

2013.07.19 | 15:33

55
Не само политиците , всички се страхуват от теб ,Дудук ,защото вониш на ЛАЙНА!

2013.07.19 | 15:33

54
Този капут не е правен от семе ,а от плюнка.
Try

2013.07.19 | 15:33

53
Trqbva ni promqna i az nqmam nishto protiv Barekov da q napravi
протестиращ

2013.07.19 | 15:33

52
Бареков е прав, че трябва тотална смяна на модела и ако се замислите ще видите, че всъщност това искат и всички протестиращи, които всяка вечер излизат на улицата.
СПОРТМЕН

2013.07.19 | 15:32

51
Коя друга телевизия дава толкова много спорт, тв7 са наистина едиствените, които подкрепят българския спорт, яко!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини