Седем министри в парламентарния контрол

  • 12 юли 2013 07:30

  • 1571
  • 1
Седем министри в парламентарния контрол
© Булфото

Седем министри ще участват в парламентарния контрол от 11.00 часа.

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола ще отговори на въпрос от народния представител Борис Цветков. Министърът на образованието и науката Анелия КлисароваАнелия Клисарова Проф. д-р Анелия Клисарова  е родена на 13 декември1961 г. във Варна. Завършва медицина във Варна ще отговори на въпрос от депутата Емил Райнов. Министърът на финансите Петър ЧобановПетър Чобанов Петър Чобанов е роден на 20 юли 1976 г. в Ямбол. Завършил е Математическа гимназия „Атанас ще отговори на въпрос от Станислав Станилов. Министърът на труда и социалната политика Хасан АдемовХасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година завършва ще отговори на две питания от народните представиетли Димчо Михалевски и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Министърът на земеделието и храните Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по ще отговори на въпроси и питания от депутатите Светла Бъчварова, Димчо Михалевски и Митхат Метин. Министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Данаил ПапазовДанаил Папазов Данаил Папазов е роден в добричкото село Красен. Магистър, специалност „Корабоводене” на ще отговори на два въпроса от народния представител Петър Мутафчиев и на един въпрос от Борислав Гуцанов. Министърът на околната среда и водите Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност ще отговори на питане от депутата Димчо Михалевски и на два въпроса от депутата Джевдет ЧакъровДжевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със.

Преди парламентарния контрол депутатите ще продължат с проекти за решения за избиране на постоянни комисии на Народното събрание.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1571 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.07.12 | 14:59

1
A БЕ ТИЯ ПРОСТАЦИ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПИТАТ ЕДИН ЗА ДРУГ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ СИ.ВСИЧКО Е КАКТО ПРИ ПРЕДИШНАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ,НО С НОВ ИГРАЧ-ПУДЕЛА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини