Борисов: Ако кабинетът влезе в зимата, вече няма да може да се възстанови нищо

  • 11 юли 2013 12:38

  • 19147
  • 131
Борисов: Ако кабинетът влезе в зимата, вече няма да може да се възстанови нищо
©

ГЕРБ напусна Народното събрание, защото всекидневно бяхме подлагани на различни провокации, целящи да предизвикат скандал в парламента. Това заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на срещата си с председателя на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа (ПАСЕ) Жан-Клод Миньон, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

"В парламента провокациите срещу нас минаха всякакви граници, от "Атака" наричаха бившия ни министър на транспорта „мръсен мангал“, заплашваха бившата ни здравна министърка, дори на Консултативния съвет по национална сигурност при президента Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ме провокираше лично с различни обиди. И комунистите толерираха това безучастно и ги пуснаха да влизат в парламента с пистолети и палки. Освен това коалицията БСП, ДПС и "Атака" е толкова омразна за българските граждани, че вече 27 дни хората протестират пред парламента. Ние нямаме място сред тези хора в парламента. Още повече, че дори има хора, които са обявили гладна стачка срещу това управление“, каза още Борисов.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви още, че докато при ГЕРБ протестите са били за цени, сега са за ценности. „Ние подадохме оставка на втория ден от протестите и върнахме властта на хората. След това тази коалиция ни направи едно активно мероприятие чрез техните медии, че ГЕРБ иска да фалшифицира изборите. Лишиха хората от деня за размисъл. С това обаче ни направиха и голяма услуга, като тотално развенчаха мита, че ГЕРБ контролира медиите“, коментира още председателят на ГЕРБ. Заради това поведение на БСП и ДПС сега парламентът е блокиран и всичко зависи от Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа чрез гласовете на "Атака".

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Жан-Клод Миньон обсъдиха и скандалните назначения като това на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на в ДАНС, които изкараха хората на протести. „Назначиха за главен секретар на МВР зетя на Камен Пенков без никакъв стаж и опит. Начело на БЕХ сложиха човек с влязла в сила присъда за валутни престъпления“, подчерта Борисов. Председателят на ПАСЕ Жан-Клод Миньон заяви от своя страна, че за пръв път в Европа вижда социалистическа партия да работи с крайната десница и че без "Атака" останалите партии няма да могат да работят. Миньон подчерта още, че в Народното събрание ГЕРБ може да контролира останалите партии. „Българските граждани ви избраха на парламентарните избори. Сега разбирам, че сте спечелили и местните избори във Варна. Това означава, че народът ви се е доверил и отново ви е избрал. Това може да е причина да се върнете в парламента и да попречите на останалите партии да правят каквото си поискат“, каза още председателят на ПАСЕ.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че ако това правителство не подаде оставка и влезе в зимата, вече няма да може да се възстанови нищо в България. „Сега искат да направят актуализация на бюджета, за да ни тласнат към заеми, после кой ще ги връща тези милиарди – нашите деца. След като това правителство и този парламент са изчерпали доверието на българските граждани, ГЕРБ няма място до тях в Народното събрание“, подчерта Борисов. Председателят на ГЕРБ заяви, че той остава на страната на българските граждани, които имат само две искания към сегашните управляващи и те са оставка и предсрочни избори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
19147 131

Свързани новини

Коментари 131

Добави коментар

2013.07.22 | 13:41

121
Как не го е срам тоя ненормалник бе . Той разсипа държавата за три години и има наглостта да казва че нищо не може да се спаси . Ами то след неговото крадливо и с задните си части управление няма какво да се спасява . От него трябва да се спасяваме .
m.markov

2013.07.23 | 12:48

131
Сегашното правителство с нищо не е по добро, те грабиха тази държава сума ти години първо бяха бащите им сега децата. Да не забравяме че ,на станипишата първия работен ден в живота беше мин.претседател

2013.07.23 | 12:48

130
НАГЪЛ-ЛЪЖЕЦ си БОЙКО.Мислиш че този човек ще го зблудиш както си заблуждаваше целия български народПодлагани сте на различни провокации от сегашното правителство -ами човека ти предлага -*върнете се в парламента и се защитете от всички провокации. Ама нямате очи и се осрахте по много неща и прдължавате да се осирате. Ти като окрадохте парите на народа -сега сте се загрижили как хората ще изкарат идващата зима.Избори ще има - ДА това е сигурно -но ти за къде се натискаш- като вече си никои и никога вече няма да си ПЪРВИ--Защото си мафиот защото народа вече знае-КОЙ И КАКЪВ СИ.
лаино

2013.07.23 | 12:48

129
БОИКО -ЛАИНО
Нефен

2013.07.23 | 05:41

128
Само така, Бойко! Само две искания: ОСТАВКА и НОВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ! ОСТАВКА! ОСТАВКА! ОСТАВКА!
ИСТИНАТА

2013.07.23 | 05:41

127
То в 42народно събрание от присъстващите 50% са наследници на мутри от периода преди 1989г. и през преходните грабежни 23години. Така, че да напускат парламента и да не се притесняват, ако не ги интересува само европейския кокал. След някоя година СЕЛЯНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД ЩЕ СА НАЕМНИ РАБОТНИЦИ НА ТУРЦИТЕ, КОИТО ИЗКУПИХА ЗЕМЯТА, резултат от водената политика на БСП и скъпите имприятели от върхушката на ДПС, които диктуват всяка стъпка на сега управляващите.

2013.07.22 | 15:18

126
Герб значи смърт за българите и народа на България ДОКАРАТЕ ЛИ ТАЗИ ЛЪЖЛИВА ПАРТИЯ ПАК НА ВЛАСТ АЗ ЩЕ СЪМ ДЕН И НОЩ НА ПРОТЕСТ ДА Я СВАЛЯ И ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКЪВ ЩЕ МЕ НАРЕЧЕТЕ АЗ МУТРИ КОМУНИСТИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЕ ИСКАМ!
kangol

2013.07.22 | 13:42

125
Ако кабинетът влезе в зимата, цецо влиза в затвора. Толкова е просто. Затова и герб бързат.
sasho

2013.07.12 | 18:06

87
za edna katerushka li?
nikola

2013.07.22 | 13:42

124
Ако трябва да сме честни и след управлението на герб ще е изключително трудно да се възстанови каквото и да е било. Те разсипаха държавата, обаче не им стига и сикта да се връщат.

2013.07.22 | 13:42

123
Не се карайте нито Герб става нито БСП, те си въртят милионите, тука някой ги защитават и се карате. Това, което аз виждам, просто и двете партии не правят някакви генерални промени в стандарта на живот, просто имат Вашата подкрепа и постоянно казват тая е по-лошата партия, гласувайте за нас. Ако на това му викате политика.

2013.07.22 | 13:41

122
ЕКСКЛУЗИВНО! 6000 ЛЕВА ПРАХОСА ГЕРБ – ДЕПУТАТ И КОМПАНИЯ ЗА НОЩ В ХОТЕЛ „РИЛСКИ ЕЗЕРА”, САПАРЕВА БАНЯ, ДОКАТО ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ИМ ПЛАЩАТ ДА НЕ РАБОТЯ
aqua sapar

2013.07.12 | 18:07

88
Къде в дивото село Сапарева баня има хотел за 6000 лв? Моля името на хотела, че да ида и аз да изхарча толкова там. Тъпанари сте, червенушки, по-тъпанари от омразните ви гербери, няма кой да ви се върже на пропагандата, ама все пробвате.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини