ДСБ: Българската политика се занимава с нас по един доста грубиянски начин

  • 10 юли 2013 17:32

  • 1673
  • 2
ДСБ: Българската политика се занимава с нас по един доста грубиянски начин
©

"Машинно гласуване може да се подкрепи, но задължителното гласуване е вече друг въпрос. Има няколко опасности в задължителното гласуване. Въпросът с това трябва да се обсъди много сериозно в обществото", заяви в ефира на БТВ и предаването "Лице в лице" Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, лидер на ДСБ.

Кънев коментира и новият проект "Реформаторски блок". Той напомни, че от блока искат оставката на правителството. "В рамките на блока не може да се водят самостоятелни разговори за разширяване", поясни още той.

"Доверието между ДСБ и Синьо единство в момента е малко разклатено. Ние сме заедно в "Реформаторския блок", виждаме се, но да припомня, че не се явихме заедно на изборите", добави той.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и обясни, че блокът трябва да бъде много повече от съюз между пет - шест партии.

"Българската политика започва да се занимава с нас по един доста грубиянски начин в последно време", каза още Кънев.

По думите му, в близко бъдеще не е възможно да има някаква форма на коалиране с ГЕРБ. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и обаче не отхвърли това да стане в далечно бъдеще.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1673 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.12 | 02:25

2
КВО ДСБ БЕ ПЕДАЛИ! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СТЕ В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С КРАДЛИВИЯ ВИ ВОЖД

2013.07.11 | 11:25

1
Ти пък откъде изкочи!Костов поне умееше да лъже и маже!-хвани се с нещо друго!история сте!

Добави коментар

Водещи новини