Борисов: БСП и ДПС гледат Сидеров като малки деца майка си

  • 06 юли 2013 10:04

  • 23522
  • 345
Борисов: БСП и ДПС гледат Сидеров като малки деца майка си
© Булфото

ГЕРБ иска незабавна оставка на това правителство, а изборите трябва да са през септември, за да може хората да се приберат от улицата. Това каза в студиото на "Животът и други неща" по БНТ бившият премиер и лидер на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Аз обичам, когато говоря, да подкрепям нещата с факти. И когато някой говори за актуализация на бюджета, най-добре е да говорят хората, които са го приемали, а не да се твърдят глупости, защото и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, и Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 това правят. Много искам да съм позитивен, но не може тези хора да са толкова некомпетентни, коментира той обвиненията към ГЕРБ, че благодарение на преговорите през 7 - 8 февруари зеленчукопроизводители ще получат по-малко пари.

"Февруари месец това, което сме договаряли, беше добро за България. С една дума, какво и да беше решавано февруари месец, то беше отменено от ЕП, беше вкарано в дневния ред на Европейски съвет, на който беше Орешарски, и там са решили нещо, което ние не знаем какво... Оттук да започнем как лъжат, мажат и заблуждават хората", остро реагира Борисов.

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - прави десен проект с Цветан Василев, каза той. Според него затова им е Николай Бареков, за да може всеки ден да търси някаква конфронтация с ГЕРБ и с него персонално и "да се яхнат протестите в момента". "Както на "Атака" им хванахме печатницата, където печатат плакатите, така знаем и за ДСБ къде печатат плакатите. Тези хора отиват пред нашата централа, застанат за една минута, докато множеството от протеста минава през паркинга и отива към централата на БСП", каза още той. По думите на Борисов, Костов дирижира "своите десни, като си мисли, че със своите 3% ще направи 33%”. Той направи изключително много БСП и ДПС да се върнат на власт и сега с Цветан Василев прави десен проект, каза Борисов. По думите му, връзката между Костов и Василев е приятелска и е от много години наред.

На въпрос докога депутатите на ГЕРБ няма да влизат в пленарната зала на парламента, Борисов отговори, че проблемът е в поведението на лидера на "Атака". В момента, в който Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно или прокуратурата отнеме имунитета на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и ни гарантират реда и спокойствието, ще влезем в парламента и тогава ще искаме вот на недоверие, ще се борим парламентарно, докато падне този парламент и има предсрочни избори, категоричен той.

За лидера на "Атака", Борисов каза, че "това е човек, който отива и крещи пред СКАТ вчера - утре ще дойде да крещи… Неговите хора от телевизия "Алфа" дни наред стоят пред дома ми под немия поглед на властта. Комшиите не могат да спят, да отидат на работа. От една страна, парламентът блокиран, от другата страна - домът ми блокиран. Къде да ходя?”, каза още той. Този човек, както виждате, с наглостта си отишъл под балконите на Валери Симеонов да подвиква и отива след това да се оплаква, че бил нападан, обяви още той. За БСП и ДПС, Борисов каза: Те седят и гледат като малки деца майка си, защото зависят от този човек.

ГЕРБ иска незабавна оставка на това правителство, а изборите трябва да са през септември, за да може хората да се приберат от улицата. Протестиращите трябва да знаят, че планът "Орешарски" предвижда да се вземе 1 милиард, за да се покрие някаква имагинерна дупка, който ще бъде похарчен без резултат, а после хората ще трябва да го плащат, заключи Борисов.

Последвайте канала на

23522 345

Свързани новини

Коментари 345

Добави коментар
безпартиен

2014.10.18 | 03:30

345
Тоя калъф да вземе да се скрие някъде че много цапа екрана, не се насити с власт иска още да краде . Безумци са тия които му се връзват на приказката!!!
BaTi GOGO

2014.10.18 | 03:30

344
SAMO GERB БОЙКО Е БИЛ И ПАК ЩЕ БЪДЕ, АМА ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМА МНОГО ОСЪДЕНИ МИНИСТРИ, И ДЕПОТАТИ....ЛЕКА НОщ........ПеДаЛи ....АТАКИСТИ,БЕСЕПАРИи ДЕПЕСАРИ
Потка на грозна ковра :D

2013.07.12 | 22:30

343
През 2001 година, в една от водещите телевизии, бившия главен прокурор Иван Татарчев съобщи пред водещия журналист, че през мутренския си период, Бойко Борисов е изпълнявал мокри поръчки!Очаквах коментари след това от медиите, но уви, пълно мълчание!Така че, ФОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
старшината

2013.07.09 | 17:57

342
ХЕИ --МАРОДЕРИ -- ВАРНЕТЕ ПАРИТЕ НА НАРОДА.

2013.07.09 | 17:57

341
АБЕ ЕИ БОКЛУЦИ БЪЛГАРИЯ НЕ ВИ ЩЕ!! НЯМА ДЕСЕН НЯМА ЛЯВ ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДТЕЛИ!
Боздуган

2013.07.09 | 17:57

340
Не знам дали сте слушали едно от последните изказвания на член на БСП за това че ГЕРБ иска да се върне на власт за да си замете следите .Е по голяма глупост не бях чувал.Сега властта е в ръцете на БСП и какво им пречи да изкарат кирливите ризи на ГЕРБ.Тези червени палячовци вече взеха и да се бъркат кой е на власт.Виждам че се мъчат по някакъв начин да осъдят поне един от ГЕРБ ама нещо не им се получава.
Боздуган

2013.07.09 | 17:57

339
Много лош материал ,много лош!!!Ти го е*еш то ти се радва.Защо към това правителство нямаше 100 дни толеранс.Какво не ви стана ясно?Как ви баламосват и ограбват тройната коалиция начело с бившия финансист от миналата тройка.Сега теглиха 1 милиард лева и се оправдават че ще го ползват за разплащане на ДДС с бизнеса .Колко мислите от този милиард ще види бял сят.Предстои им да теглят още 1 милиард.Добре ще си оправят партийните каси и после може да дадат оставка.Точно затова се бавят с оставката.Ако си мислите че е лъжа те вече го направиха веднъж в предишното си управление с този министър който беше финансист и парите минаха през него.Как се харчат за 2 месеца на края на мандата 3 милиарда а?Най лошото е че пак ще останат ненаказани защото в момента си подготвят свои хора на всякъде.Този път може и да не им се наложи да си гласуват закон за амнистия.Правителството било експертно. Друг път експертно.Правителството е такова каквото те искат да бъде за да си направят далаверата и после ни лук яли ни мирисали.Кой ще е глупака който ще се наеме да им оправя пак кашите.Никой няма да дойде ще си сърбаме попарата сами защото сами сме си я надробили.

2013.07.09 | 17:56

338
Тук има хора които ни- най малко не ги интересува истината и си плюят от" любов към спорта" без никакви аргументи.Човека така добре обясни как ни манипулират и лъжат с доста добре познаване на материята.
ivo

2013.07.09 | 17:56

337
Интересно, толкова много коментари, казват, че за силата на един мъж се съди не по това колко силни са приятелите му а колко силни са враговете му. Железен си БАТ Бойко :)
шишщ

2013.07.09 | 17:30

336
Въпрос към Боко, АлимЕнтарен като за пИдал (Ентилегентен пИдал), ... че теб ли да дункуркат бе нагъл боклук?!?!?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини