Манолова: Президентът не чува всички българи, а само началниците си

  • 05 юли 2013 21:05

  • 6848
  • 79
Манолова: Президентът не чува всички българи, а само началниците си
©

Президентът показа, че не чува всички българи, а тези, които са му началници. Той не обединява нацията, а е разединява. Бих го посъветвала да излезе от триъгълника на властта, да се разходи по провинцията и да види как живеят хората. Това заяви зам.-председателят на НС Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на в предаването "Панорама" по БНТ.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник от ГЕРБ пък е на мнение, че президентът трябва да слуша народа си, а той е по площадите. Властовата машина е толкова повредена, че явно трябва да се върне отново в ръцете на гражданите и те да я дадат на други политици. Политиците трябва да не забравят, че са временно във властта, смята още той.

Манолова заяви, че президентът е проиграл шанса да е медиатор, защото е взел страна. Няколко хиляди не са целият народ, не са само те, смята още тя.

Според депутатът от ГЕРБ той е взел страната на хората, а това е правилната позиция.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник заяви, че площадът роди три новини - първата, създаде се гражданско общество, втората-  създаде се коалиция срещу тъмната страна на политиката, срещу центровете на власт, които не са отговорни пред никого и третата новина е, че оттук нататък стандартът за правена на политика е много по-висок.

"Ние си вършим работата. НС гласува изключително важни закони. Протестиращите също имат своето право да протестират. Да, няколко хиляди искат оставката на правителството. Въпросът е какво мислят останалите български граждани. 60% от хората искат правителството да работи и да си свърши работата", заяви Манолова.  По думите й тя няма притеснение да се срещне с хората, дори и с тази част от тях, която е най-агресивна. "Видях срещу себе си омраза и агресия, а не мисля, че това дава добър тон на протестиращите. Но поне опитах да водя разговор с тях", заяви още Манолова.

Попитана дали най-големият проблем на страната е Изборният кодекс, тя заяви, че не е. Много важен е новият Закон за енергетиката, цената на тока засяга всички домакинства в страната, каза тя. 

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на заяви, че Плевнелиев също дължи отговори дали има кръгове около него, трябва да отговаря на въпросите как е било избрано Служебното правителство, трябва да каже как е бил избран за министър. Плевнелиев е свързан с кръга "Котараците", с кръга "Капитал". Дончев я прекъсна с думите дали може да каже с кой кръг той е свързан, Манолова заяви, че не знае и не го квалифицира.

Защо Плевнелиев не зададе същите въпроси към кабинета "Борисов", запита Манолова.

Това, която събира народният гняв е, че ремонт на Изборният кодекс няма да е достатъчен. Трябват още мерки и не всички от тях са нормативни. Има добри мерки, които могат да променят политическия модел, смята още Дончев.

Последвайте канала на

6848 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар

2013.07.09 | 12:16

79
НЕ ВИ ИЗБРАХМЕ,НА ТРЕСОХТЕ НИ СЕ. МРЪСНИ КОМУНИСТИ
КАМУНИСТЫ

2013.07.09 | 12:16

78
А ВИЕ КОГО ЧУВАТЕ ?
Те не чуват и се стягат за ваканция 2 месеца

2013.07.08 | 02:24

76
Не знам какво чува и не чува президента, ама вие явно не чувате какво става на улицата или не че не чувате, ами се правите на глухи! Скоро ще стане ЕДИН МЕСЕЦ на мирни протести и тъй като аз не съм кениец който да тръмбова като изоглавен по София всеки ден, чашата ми на търпение почва да прелива! Деветдесет и седма бях когато щурмувахме сградата на Предателите и да ви кажа вече съм готов отново за същото! Само че тоя път вече знам какво трябва да се прави и дупе да ви е яко! Ако си мислите, че ваканцията ви идва и няма да се веснете 2 месеца в София пак сте се объркали сериозно!

2013.07.08 | 02:24

77
Инетесно, че се събудих с мисълта, не може ли просто както си ходим мирно да завием и да влезем в парламента.

2013.07.08 | 02:23

75
Майче, ежедневно хиляди хора като ти с3рат в курвенския сурат в израз на тъй наречената народна любов, после с твоя пед3раст целувате ли се уста в уста ма, парцал?

2013.07.08 | 02:23

74
maq e zlobna misirka i se 4udi v koq partiq da se nabuta
Боздуган

2013.07.08 | 02:22

70
Мая гледа все по-тъжно, дали плаче нощем, че няма да бъде дълго зам.-председател на парламента?..А така се радваше, че е там. Каза, че след изборите два дни е била щастлива. Ами, Майче, кой дявол те накара да подаваш сигнал за бюлетините...Айде подала ами що не си каза, че си ти? Айде не каза, ама що твърдеше, че са били 700000, ама половината били вече ползвани. А хората не разбраха твоя героизъм. А ти отговарят с яйца и домати. Ти си умничка, досети се сама защо....

2013.07.08 | 02:23

73
Боздуган, това плагиатство от номер 32 го възприемам като комплимент.

2013.07.08 | 02:23

72
mrasna evreiska svinia.

2013.07.08 | 02:22

71
ТАЯ Е ГЛУХА И СЛЯПА, МОЖЕ ДА БРОИ САМО ДО 200, а два отвора на тялото и определено не са на мястото си, т.е. уродливи, нормално е жълто-кафявата червеникава каша която бълва да излиза от един доста по-интимен отвор в нормалното човешко тяло
Боздуган

2013.07.08 | 02:21

69
ДРУГАРКО ПРОСТА! ВИЕ ВЕЧЕ ДВА МЕСЕЦА ДРАЗНИТЕ НАРОДА БЕЗПОДОБНО! ВИЕ АКО НЕ БЕШЕ ТЪПАТА ВИ ПАРТИЯ, КОЯТО ИЗДИГА САМО ПОСЛУШНИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ЩЯХТЕ ДА СТЕ ПРОДАВАЧКА В НЯКОЙ КЮСТЕНДИЛСКИ МАГАЗИН ИЛИ НА ПАЗАРА.
Боздуган

2013.07.08 | 02:21

68
бсп, хората не ви харесват, но за да излезат на протести вие сте си виновни, колкото и да беше странно за мен, те бяха готови да ви дадат шанс, но вие го изпуснахте, не се правете на ударени, не са ви виновни нито Плевнелиев, нито Борисов, а собствената ви не дори некадърност, ами направо назадничавост, както и непоносима за нормалните хора наглост

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини