БСП: Плевнелиев не е дорасъл за президент на нацията (видео)

  • 05 юли 2013 17:14

  • 12085
  • 107
БСП: Плевнелиев не е дорасъл за президент на нацията (видео)
©

За начало искам да изразя своето впечатление, че президентът не познава Конституцията. Предложенията му не съответстват на Конституцията. Това заяви Антон Кутев от БСП на пресконференция.

С тези си действия г-н Плевнелиев показа, че не е дорасъл да е президент на българите. Той е президент на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а не на хората, които са го избрали. Той не може да бъде обединител на нацията, каза още той.

Именно Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното е част от олигархията в момента. Той се опитва да събори сегашното правителство и да е архитект на следващото. Спомням си, че през февруари в Изборния борд влязоха не по -малко скандални хора.  Дали на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното не му се привиждат едни бизнесмени, попита още той.

Няма порок на ГЕРБ, който по един или друг начин да не е бил възприет или копиран от Плевнелиев. Защо две години и половина не чухме гласа му за "честните" избори, които провеждаха от ГЕРБ. Какво направи той, за да имаме прозрачен Избирателен кодекс? За всички избори проведени от ГЕРБ, ние българските гражданин, имаме основателни причини да се съмняваме. Кога го чухме да говори срещу рекета? И сега този човек, произлязъл от редиците на ГЕРБ, започнал да се бори със задкулисието. Кое задкулисие, питам аз. Някой чули Плевнелиев да поиска оставката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г през февруарските протести. Защо тогава не беше чувствителен, а сега е, попита Кутев.

Кутев попита защо Плевнелиев не си признае, че няколко пъти при вотове на недоверия е бил подкрепян от Атака. Защо сега не се извини за това. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветанов се опитват да се задържат на власт. Те искат да заметат следите след себе си, категоричен бе Антон Кутев.

По думите му те са отворени за диалог за задкулисие и олигархия, но всеки, който вземе участие трябва да е готов да носи отговорност.

Последвайте канала на

12085 107

Свързани новини

Коментари 107

Добави коментар

2013.08.14 | 23:46

107
Само като чуе думата СИДЕРОВ , плевна„та се насира,напикава,трепери неудържимо,излизат му херпеси,крие се ,не смее да стои на тъмно ,хваща го диария,плаче на рамото на жена си,хлипа !Това продължава докато Юлито не му изпраска 5-6 шамара и няколко ритника!
Ники

2013.08.14 | 23:45

106
Господин Кутев - професия ДЕПУТАТ от 20 години! Само не го питайте за някакъв личен принос - все не му е стигало времето... Иначе масрафа е ясен - около 3 тона храна, 1 тон алкохол, над 100 км тоалетна хартия и около 1 милион пара на данъкоплатеца!!! Господин Кутев - нашият протест е срещу Вас и вашите производни!!! И не се заблуждавайте - този път няма да изберем ТЕРМИНАЛ 2, а ще сме тук, докато не ви изметем!!!
lenkata

2013.07.20 | 10:43

105
Tozi i toi mnigo se otvori.Mnogo si prili4at s Bolen.
баба гицка

2013.07.20 | 10:43

104
"Бойко Борисов и Цветанов се опитват да се задържат на влас" - ето ЛЪЖИ, 1 - НЕ СА НА ВЛАСТ, 2 - вие другари се страхувате че при нови ИЗБОРИ И ТЕЗИ МЕСТА НЯМА ДА ИМАТЕ - много сте жалки, и помнете ---ГОСПОД ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ
AНТОН ПУТЕВ

2013.07.20 | 10:42

103
Другари,властта ни се изплъзва,другари и тогава всички комунисти дружно заедно ще си го заврем отзад

2013.07.20 | 10:42

102
Факт: всички от БСП говорят наизуст лъжи, защото са с промити мозъци. Най-честите им думи са "олигархия", "офшорки", "рекет", "грабежи", "бизнесмени", "ГЕРБ", 'Борисов" и "Плевнелиев". От Българската Сиганска Партия очаквайте само компромати и клевети.
перперикон

2013.07.20 | 10:41

101
Какво се правят на обидени,че са спечелили едни честни избори,пък загубилите искали да ги свалят,тях,"най-честните политици".Разбира се,че дойдоха на власт на "щиковете" на медийната империя на олигархията.Всички вестници,сайтове,платени анализатори и телевизии на Пеевски бяха впрегнати да хвалят БСП+ДПС и да измислят компромати срещу всички останали.Уж Цветанов подслушвал,а всички аудозаписи бяха срещу ГЕРБ.Най-нагло нарушиха и деня за размисъл с внушения за подготвяна мащабна подмяна на вота.Сега се оказа, че престъпление нямало,нито повдигнато обвинение към някого.Бареков обаче орева ефира,в деня на размисъл,че ГЕРБ са престъпници.Само това би трябвало да е достатъчно да се анулират изборите,а Дудука да влезе в затвора,като поука за всеки следващ манипулатор.Ама кой да го вкара в затвора,като е в заговора срещу народа заедно с новата олигархична власт.Същия и сега продължава активно да манипулира в полза на банкрутиралото правителство и кандидата на БСП във Варна.Власт се печели и с измама,но очевидно е много нетрайна. Така,че - ОСТАВКА! ИЗБОРИ! ВЕДНАГА! ИЗМАМНИЦИ! ОЛИГАРХИЧНИ .УРВИ!

2013.07.20 | 10:41

99
Дрисльо, май си пропуснал да прочетеш, че експертиза е доказала, че ФАЛШИВИТЕ бюлетини НЕ СА брак. И че са над 300 000. Спокойно, разследването си тече, Цвъ Цвъ и Бо Бо сега се чудят как да вкарат парите, които до преди няколко месеца изкарваха с военните самолети, за да си купят "индулгенция" от съда. Забавно е как най-големите ревльовци срещу съда сега ще трябва те самите да си купуват свободата.
BATI GOGO

2013.07.09 | 14:26

97
ТОЧНО ТАКА ЧОВЕЧЕ, ПОДКРЕПЯМТЕ НАПЪЛНО....................ИЗБОРИ ВЕДНАГА И СЕГА, НЯМА ДАГИ ЧАКАМЕ ДА КРАДЯТ , ЗАЩОТО ТЕ ТОЧНО ТОВА ПРАВЯТ В МОМЕНТА, КРАДЯТ ПАРИТЕ НА ХОРАТА И ПОСЛЕ КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ НЯМА КАК ДА РАБОТИ НОРМАЛНО КАТО НЯМА ПАРИ И ПАК ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ВИКАТ КАКВО СТЕ НАПРАВЕЛИ ЗА 3 или 4...години.....ТОВА Е ХОДА НА ТЕЗИ ГНУСНИ ,НАГЛИ УКУПАТОРИ.....

2013.07.20 | 10:41

100
drugaria kutev kazva 4e plevnevliev ne e dorasal za prizident . te iskat sider aga za da ni varne v 1939 g.
BATI GOGO

2013.07.20 | 10:41

98
ГОСПОДИН КУТЕВ , МОИТЕ УВАЖЕНИЯ КЪМ ВАС,НО ПРЕСТАНЕТЕ .ЗАПРЕЛИЧВАТЕ НА ДРУГИТЕ. ХОРАТА ИСКАТ ДОБРОВОЛНО ДА СИ ОТИДИТЕ....ЗАЩОТО ИМА И ДРУГИ МЕТОДИ И НАЧЕНИ ПОКОИТО МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ ВЪПРОСА.ВИЕ ОТ БСП И ДПС МНОГО ДОБРЕ ПОЗНЗВАТЕ ТЕЗИ НАЧЕНИ. ХАЙДЕ МОЛЯВИСЕ ОТИДЕТЕ СИ С ДОБРО , ДА НЕСЕ НАЛАГА ДА ОБРЪЩАМЕ НЕЩАТА.....
Боздуган

2013.07.08 | 10:59

96
Плевнелиев е жалко подобие на президент!Най-брутално,по мутренски,в унисон с менторите си Борисов,Бориславова и Прокопиев,той нарушава систематично Конституцията !Вместо обединител на нацията,той я разделя!Нагло и безогледно потъпква демокрацията,позволявайки си да иска оставката на ЗАКОННО избрано правителство!Какво иска той-да правим избори всеки месец,дотогава,докато победи ГЕРБ ли?Чуй ме добре,г-н Офшорски,НИКОГА повече няма да се върне Борисов на власт,просто защото не го искаме!Както и вас!Така че си прибирайте вече платените клакьори от улиците,че и децата ви разбраха номерата!Както виждате,ова е едно изолирано платено протестче,което няма нищо общо с болшинството от народа !Никой не го подкрепя,освен купените медии!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини