Социалист онемя след скандал с тежката артилерия на ГЕРБ Десислава Атанасова

  • 04 юли 2013 08:34

  • 28046
  • 108
Социалист онемя след скандал с тежката артилерия на ГЕРБ Десислава Атанасова
©

Лицемерие е от Коалиция за България е да говори за институции и държавност, след като тези хора назначиха Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС, зам.-министър за два часа и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за шеф на комисията за борба с корупция и парламентарна етика.

След това преживяха катарзиси, но сега са се заградили с ограждения. Това заяви пред БТВ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, от ГЕРБ. Това управление може да се определи с три думи "Грешка, катарзис, прошка". Тя поиска спешни промени в Избирателния кодекс и ние ще влезем заради гласуването им. Семейството на ЕНП са нашите братски партии и ако влязат в следващото Народно събрание ние ще работим с тях, каза бившият министър на здравеопазването. Защо БСП, ДПС и Атака са се обградили с такива заграждения, пазят се от суверена, сигурно осигуряват спокойното преминаване на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който да дойде до парламента с палка и пистолет.

Валери Жаблянов от БСП обаче отговори, че подобна ситуация се тушира с конкретна програма за управление и повишаване на доходите. БСП не само не е изчерпана, а отстояваме най-градивната позиция за страната. Без работещо правителство с всички рискове и ситуацията на Балканите страната може да влезе в спирала на хаос. След 10 дни е годишнината от приемането на Конституцията, където е предвиден 4-годишен мандат на всяко правителство, добави Жаблянов.

Като нападнахте хората че са лумпени или защитават соларните паркове сега обвинявате, че хората нарушават Конституцията. Оттеглете се най-накрая, хората не ви искат, каза Атанасова. Чудя се на патоса на Атанасова, вметна Жаблянов. Няма от какво да се изненадвате, атакува ексздравния министър. Социалистът се притесни и млъкна, което бе посрещнато от тържествената констатация на Атанасова – "Чак си забравихте мисълта". Жаблянов се окопити и каза, че правителството на ГЕРБ е било свалено от протестиращите. Ние подадохме оставка, защото имаме достойнство, отговори отново Атанасова. Избори имаше преди един месец, ГЕРБ трябва да спрат да саботират парламента, нека разберат правилата на Европа за политика, опита се да се защити социалистът. Именно на вас ви размахаха пръст от Европа заради подкрепата от Атака и това ли не го разбрахте или живеете в паралелен свят, отсече Атанасова.

Жаблянов дори направи паралел със ситуацията в Египет. Президентът Мурси дойде на власт след протести, а беше свален от 100 000 души на площад Тахрир с помощта на армията. Това ли искате, попита Жаблянов и сам си отговори, че ГЕРБ се стремят към властта създавайки диктатура.

Последвайте канала на

Novini.bg
28046 108

Свързани новини

Коментари 108

Добави коментар
ААААА

2013.08.05 | 20:05

108
защо лъжете ,в момента лъже и маже като друшките си ,чакаите да свърши интервюто ?

2013.07.05 | 22:19

51
Атанасова - НА ПРОСТ КОМУНИСТ АКЪЛ НЕ МОЖЕШ ДА МУ ДАДЕШ ФАКТ

2013.07.05 | 19:20

39
Няма комунисти вече,разберете, има хора наречени политици и хора от народа,подкрепящи тези политици.Орешарски направи някои грешки/аман от името Пеевски да се лее от ТВ/,но има и социални мерки за хората,нека му дадат 100дни.А част от тоя ''народ'',подкрепя или не подкрепя и предишното и сегашното правителство.НАРОДЕ,какво искаш?Едно голямо НИЩО.
анонимен

2013.08.05 | 20:05

107
Нали на тази Госпожа,Съпругът първо печелеше търговете за ремонт на Болниците,а после бяха конкурсите и накрая ги приватизираха наши хора

2013.07.05 | 15:34

33
" БСП не само не е изчерпана, а отстояваме най-градивната позиция за страната." ДА, НАЗНАЧАВАНЕ НА СВОИ ХОРА, ПОПУЛИЗЪМ, ПРАЗНИ ОБЕЩАНИЯ, ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ГРУПИ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА, ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ И ПУНТИРАНЕ НА ПОВЕДЕНИЕТО НА ГЕРБ.
Селтикс

2013.08.05 | 20:05

106
Тази ли е тежка артилерия?!Това същество е най-обикновена селска пръчка със селска прическа, тъпо излъчване и простовато говорене!Тежка е на теми: затваряне на буркани, как правя на мъжа ми салата за ракията и как от дълбоката провинция стигнах до София и даже клозета ни сега се намира в къщата!
Юлиян Иванов

2013.07.05 | 18:28

38
Почти всеки ден съм на протест против правителството на Орешарски. Това не значи, че ми харесва невъзпитаното поведение на Десислава Атанасова. Намирам комуникационните умения на тази дама за крайно незадоволителни и я умолявам да прочете някоя книга на тема политическо поведение.

2013.07.05 | 18:28

37
САМО ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ СА ВЪЗПИТАНИ НАЛИ ДРУГАРЮ? ЗАЩОТО СА ГИ ВЪЗПИТАВАЛИ В МОСКВА.

2013.07.05 | 18:28

36
"И дума не може да става за сравнение между Мая Манолова и Деси Атанасова." ВЯРНО! МАНОЛОВА Е ПРАЗНО КРЕЧЕТАЛО, А АТАНАСОВА ГОВОРИ РЕАЛНИ НЕЩА.

2013.07.05 | 14:03

7
Общо взето и двете са си за БОЙ.Кога и да ги напердашиш с "кожения "колан нема да сгрешиш.Това чудо да не ти е у Дома.
ДО ОРЕШАРСКИ

2013.07.05 | 22:19

52
ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ !ОСТАВКА ОРЕШАРСКИ!НЯМА ДА ВИ ОСТАВИМ ДА УПРАВЛЯВАТЕ!
Боздуган

2013.07.05 | 15:20

19
Герберастите прости искали оставка ?! ГОТОВО ,бе !ВЕДНАГА ! Само почакайте малко !Орехът я насрочил вече ,заедно с изборите !Щяли да бъдат на ВЪРБАААА !!! В петък се падало и на всичкото отдолу е 13-то число !На късмет ще ви е герберасти прости!

2013.07.05 | 15:33

32
АКО ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ ОНЕМЕЯТ ЩЕ ЧУВАМЕ САМО ИСТИНАТА!
dido

2013.07.05 | 15:33

31
ами ако навремето майките на комунистите пбяха използвали спирала, сега щяхме да цъфтим и просперираме. то сигурно затова ги е страх от спиралата ,че ще вземат да изчезнат. аз съм против партия която управлява с гласове от чужбина. и после оня комунист тръгнал да говори на европееца, защо ни се бърка в политиката, като си влезнал в някакъв съюз щи ти се бъркат ако ли не вън от европейския съюз и айде към турция, поне там за такива кражби ако ги хванат има смъртно наказание

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини