Мартин Захариев: Волен Сидеров играе една голяма роля

  • 01 юли 2013 08:52

  • 3118
  • 11
Мартин Захариев: Волен Сидеров играе една голяма роля
© Булфото

Всеки, който се заяжда и провокира медиите, получава бумеранг. Не одобрявам изказването на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от миналата седмица. аз съм единственият депутат, който благодари на медиите, за отразяването на протестите. Говоря за първите дни на протестите.

Това каза в сутрешния блок на TV7 Мартин Захариев, депутат от "Коалиция за България". Протестите пред парламента от миналата седмица, бяха отразени малко по-различно и с една нотка по-агресивно, продължи той. Цивилизованият свят се крепи на три постамента:  свободни медии, образование и спазване на закона. Аз мисля, че Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е много опитен медиен играч. Хората на улицата го обиждат, може би с право, защото той ги провокира. Правителството се крепи на един косъм и това няма да продължи дълго, убеден беше Захариев. Волен Сидеров прави една голяма медийна игра. Това е неговият шанс. Той никога не е държал златната акция на държавата, така както я държи в момента. Волен прави една голяма роля. Играе вабанк. Сега или никога. Той трябва да внимава какво прави, за да не взриви България, категоричен беше Захариев.

Решението според мен е свикване на кръгла маса. Ще дадем отговори на трите най-важни въпроса: 1. Кога ще се проведат изборите? На всички е ясно, че нови избори ще има. 2. По какъв кодекс ще се проведат тези избори? 3. Кои са най-важните социални и икономически закони, които трябва да приеме този парламент и правителство, обясни депутатът. Всеки обича властта. БСП е мощна машина и всеки трябва да внимава, когато излиза срещу нея, предупреди Захариев. Според мен изборите трябва да бъдат май месец идната година, но надали ще стане. Хората са недоволни и не искат да чакат, но понякога не са прави. Не може да се затваря пътя към летището от 30 души. Не може да се мятат домати по парламента. Трябва да се търсят мирни, разумни и интелигентни решения на тези проблеми, обясни Захариев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3118 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар
Докога ще ви чакаме?

2013.07.29 | 09:45

2
ОСТАВКА ,ОСТАВКА,ОСТАВКА ! ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА. ДРУГОТО Е ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ И РАЗПАД НА ДЪРЖАВАТА. ОРЕШАРСКИ ,БЪДИ МЪЖ И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА.
Боздуган

2013.07.29 | 09:48

11
Готово ,бе! Ей сега ! Малко изчакай!Оставката и новите избори са насрочени - НА ВЪРБА !!! Падало се в петък ! Не съм сигурен дали е 13 -и ! Ей ,големи идиоти са това герберастите, не стига че са и прости !

2013.07.29 | 09:48

10
Един Болен и разболя всички останали.Как може да вярвате че точно БСП и ДПС които са с най големи проценти на офшорно фирмено участие в енергетиката ще направят нещо което да им навреди.Махат зелената и кафявата енергия и я прибавят към обикновената с малка корекция за да се получат тези 5% за които голяма хвалба пада.Ако преди добавките сте плащали по 30-40 лева а сега към 70 лева с тези 5% сметката ще ви падне с 3 лева и това стигали с тези 3 лева какво ще си купите 3 хляба.Целта на занятието е малко по малко да убедят народа че без втора АЕЦ няма да мине демек трябва им БЕЛЕНЕ.Няколко олигарси като тези на които сега Болен слугува потискат 6 милиона души като вас .Защото обществото е забравило,че никой не е по опасен от народната тълпа.Един!Свалете само един от тях!И ще разберете, че живеят от страха ви.Те ви заплашват с 20 човека и да останете без работа.Е вие елате с тълпа от 200 човека.И гледайте тогава кой кого плаши.Времето на олигарсите изтече.По добре да си отидат с мир кротко и тихо.В противен случай ще се стигне до крайности.

2013.07.29 | 09:47

9
Без Атака правителството не само няма да просъществува, но страната ни ще стигне до много по-дълбока политическа криза. Атака е може би единствената партия в парламента, която защитава интересите на българина, а не цели да го граби. Замислете се, че една страна без своята НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА партия няма голямо бъдеще!

2013.07.29 | 09:47

8
Не трябваше да отпушвате бутилката през януари, когато се поставихте в услуга на Русия и Атомстройэкспорт, организирахте "протестите" в услуга на внешняя рязведка и създадохте прецедент. Сега си берете плодовете. Жалки родоотстъпници. Хак ви е! Лошото е, че разбишкахте България, пак за радост на руснаците. Но тава не ви пука. Вие за Родината не мислите. Важното е кражбата да върви, затова и правите поголовни политически чистки. Отново прецедент. Следващите ще повторят вашия опит. А България - кучетата да я ядят. Нали така.

2013.07.29 | 09:46

7
ехе, да вземем да му дадем Оскар в категория родоотстъпник-предател?

2013.07.29 | 09:46

5
А този индивид какво изобщо прави в Парламента?!Няма никакво място там!И все пак благодарим,че ни напомни,че "БСП е мощна машина и всеки трябва да внимава, когато излиза срещу нея!"

2013.07.29 | 09:46

6
tozi individ e v parlamenta za>>> pari sega se opitva da se izmakne ot situaciqta

2013.07.29 | 09:46

4
За едно нещо е прав другаря PLAYBOY ,стига сме замеряли парламента с домати - време е да се запасим с ПАВЕТА !
Оставка престъпници

2013.07.29 | 09:45

3
Като не разбирате по цивилизован начин да си подадете оставката, ще ядете дървото престъпници такива. Няма да ви оставим да управлявате.Ако трябва ще блокираме цялата държава,но трябва да ви изметем. И това е заради наглостта ,ината и цинизма на управляващите.

2013.07.29 | 09:45

1
Мирни....А защо не излезеш да кажеш това за изборите и за речта на Миков от трибуната на Народното събрание?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини