Мартин Захариев: Не оставка, а отстъпка

  • 29 юли 2013 08:47

  • 3508
  • 4
Мартин Захариев: Не оставка, а отстъпка
© Булфото

Изредиха се много приказни герои, шамани, анализатори през последните дни в медийното пространство. Изредиха се и много умни хора, разбира се, така че аз едва ли ще кажа нещо ново и различно. Това каза в сутрешния блок на БТВ депутатът от БСП Мартин Захариев, помолен да коментира протестите.

По думите му ситуацията в страната е безпрецедентна. $% дни на протест не е имало никога досега. Такова обостряне на обществените настроения и поляризиране никога не е имало досега. Аз имам много приятели в този протест. В него има три настроения: наистина мирно протестиращите, които не са гласували - това са 50% от избирателите. Втората група са излъганите - които са гласували, но не са могли да намерят представителство в парламента. Третата група са наистина платените провокатори, които вече изкараха пари за море, каза Мартин Захариев.

По думите му изходът не е оставка, а отстъпка. Кръгла маса наесен, през септември. Трябваше президентът да поеме тази инициатива, но той сам ще се лиши от тази възможност, смята червеният депутат.

Парламентът е с най-ниския си рейтинг на доверие в цялата си история, заради опошляването на политическото говорене от страна на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По-добре да влезеш в парламента богат, отколкото да излезеш богат. Така Мартин Захариев коментира факта, че е милионер и сред най-богатите депутати.

Аз не бях на Бузлуджа, аз бях на Перелик - там имаше джаз фестивал и беше много хубаво, заяви Захариев.

Той обяви, че цифровизацията ще се забави известно време заради забавянето на отговора от Брюксел за държавни помощи за социално слаби. Ще се излючват и двата сигнала, както и досега, докато бъдат раздадени ваучерите на социално слабите.

А иначе - наесен с песен, заключи той.

Последвайте канала на

3508 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.07.30 | 01:41

4
Че как ще искаш да има оставка, нали ще изгориш сес стостици хиляди което си плащал на БСП да те сложат в листата отиват на вят.

2013.07.30 | 01:41

3
ВЪПРОСЪТ Е: ТИ КАКВО ПРАВИШ ТАМ?!?! Все пак не си негтрамотния Мишо Шамара, нито неинформиран пенсионер. Ако не си и платен, защото си богат, въпрсът какво правиш там е с още повече ??????????. Може ли закона за отпадане на забраната за тютюнопушенето да е твоята мисия? Едва ли...Тогава?????????????????????????

2013.07.30 | 01:41

2
Марто обърнал си книгата на обратно. Излагаш се. То цялата ви работа е такава на червените оръфлеци.

2013.07.30 | 01:41

1
За да се накрадеш не е нужно да ходиш в парлеманта. Може и да забогатееш като ближеш червени гъзове и си обслужващ помияр на олигахията, разбирай БКП-ДС. Така че, изречението за в'лизане и излизане и т.н. е напълно безмислено, Мартинчо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини