И Орешарски не одобрява политическа намеса в работата на медиите

  • 27 юни 2013 20:25

  • 1586
  • 5
И Орешарски не одобрява политическа намеса в работата на медиите
© Булфото

Премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не одобрява политическа намеса в работата на медиите, предаде БНР. Орешарски каза това в Брюксел, но подчерта, че не там е подходящото място да се коментират вътрешнополитически въпроси и прекрати изявлението си пред журналисти.

„Искате ли да не коментираме сега ситуацията на България от Брюксел, а да коментираме събития, които са в Брюксел. В България ще коментираме и събитията в България. На въпроса - не ги одобрявам, ако трябва да отговоря все пак, но лошото е от Брюксел да коментираме вътрешнополитически новини”, каза Орешарски.

Последвайте канала на

1586 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Боздуган

2013.06.29 | 13:51

5
Герберасти педерасти прости ,вижте се какво представлявате !Това не е коментар,а запис на призиви от гербeрастки фенове пред парламента. : "Ади ваа,адии, къде сте ваа ,илати вааа вашта мама ,илати дъ прайм избориииииии ваа,шъ избираме ъъъъ кой беше ва, ТИКВА му викаа ,уряяяяяяяяя ,адиииии вааааааа.... ,да гойбааааа. Шъ чупим ,шъ смъркаме, шъйбем". Избори на ВЪРБА в петък,колкото и да квичите !В петък се пада !
Иво

2013.06.29 | 13:51

4
Пич осъзнай се все едно коментираш някой футболен мач наши и ваши. Става въпрос за бъдещето ни това не е игра а ако все още го виждаш така ,да ти кажа че мача е купен.

2013.06.28 | 08:26

3
Нова грешка на Орешарски! Как не му омръзна на този човек да назначава все хора, тясно свързани с мафията и олигархията! Новото му вице – банкерката Даниела Бобева също е от октопода, който смуче 24 години кръвта и парите на България! Банкерката Даниела Николова Бобева-Филипова, която днес беше представена от премиера като новия вицепремиер в правителството "Орешарски", се оказа кадър на Васил Божков. Този факт от биографията на Бобева е пропуснат в официалното й CV, коментира сайтът "Биволъ". Тя е била член на Съвета на директорите на "Мостстрой" АД от 20 октомври 2003 до 5 март 2004 г., показват архивите на Държавен вестник, където е отбелязано назначаването и освобождаването на Бобева (вижте по-долу извадките от Държавен вестник). Мостстрой АД е притежавано от Васил Божков. В регистрите се открива и индиректна връзка на Бобева с Божков през фондацията "Левски-Спорт", където Бобева е председател. В тази фондация управляващ е Свилен Русев Вълчев, който е също така управляващ на фондацията "Тракия" основана и председателствана от Васил Божков. Самият Васил Божков е посочен от американските дипломати в таен доклад за българската организирана престъпност като "един от най-издирваните престъпници в България". Разбира се, той не само не е издирван, но и продължава да печели многомилионни обществени поръчки в строителството, финансирани от европейския данъкоплатец. Той е и главният бенефициент от лобисткото законодателство за хазарта, гласувано от ГЕРБ и прилагано днес от кабинета "Орешарски", заради което в България за пръв път бе приложена официална цензура на сайтове на ниво доставчик. Близостта на Пламен Орешарски с Васил Божков е ноторно известна. СДС оттегли кандидатурата на Орешарски за кмет на София именно след като стана известно за негова среща със скандалния бизнесмен, на която присъствал и сегашния министър Петър Стоянович, припомня "Биволъ".

2013.06.28 | 08:26

2
И защо да не коментирате в Брюксел, да не би да се страхуваш да не ти дърпат ушите от Европа,като разберат за простотиите,които сте надробили в България?!Продажник нагъл!!!

2013.06.28 | 08:14

1
orehov iska zad paravana da ne 4uvat horata

Добави коментар

Водещи новини