Кутев: Моите избиратели на село не се интересуват от образование

  • 27 юни 2013 18:45

  • 4910
  • 34
Кутев: Моите избиратели на село не се интересуват от образование
©

Не приемам, не е редно да се правят морални определения. Кой не са морални? Депутатите ли? Гласувалите за нас ли? Това попита в предаването "Лице в лице" по БТВ депутатът от БСП Антон Кутев.

"Атака" никога не е била коалиционен партньор на БСП. Без тях обаче не може да управляваме, призна Кутев. Според него от кворума на някого винаги ще зависят партиите занапред. Той прогнозира и че в следващия парламент ще влезе и партията на "Скат".

Това, че хората са на улицата не е хубаво, заяви Кутев. Веднъж излязат ли хората на улицата, те виждат, че придобиват една власт, която никога не са имали. Отвориш ли тенджерата под налягане, налягането излиза.

Той припомни, че майчинските са вдигнати и че в скоро време ще купуваме по-евтин ток. Редица закони очакват да бъдат взети, каза Кутев и отбеляза, че това е спешна работа на парламента. Хората по селата имат проблем, че със 150 лева на месец не се живее. Тях не ги интересува каквато и да е перспектива, на тях дори образование не им трябва. Моите избиратели на село се нуждаят от храна, от това да оцелеят.

Така наречените гафове, те ще бъдат част от всяко управление. Иван Иванов бил от СИК, ама аз го познавам и той е много добро момче, защити той назначеният и после уволнен зам.-министър на вътрешните работи.

Може да имаме и два месеца във властта, може да имаме и три години. Важното е да вършим работа. Не знам дали имаме кредит на доверие, надявам се да го имаме. Важното е, че парламентът работи.

Кутев разказа как е излязъл в сряда от парламента: наричали го червен боклук, а "един от по-суфистицираните протестиращи, явно с медицинско образование", му пожелал десетки болести. Наричали "червена свиня" и дъщеря му в английската гимназия. По думите му протестите са платени от политически партии.

Аз не искам да бъда заложник на нищо друго, освен на собствената си съвест, заяви Кутев. БСП остава най-демократичната партия в момента в парламента. Това, че има различни мнения в партията, е нормално. Важното е, че столетницата няма да се разцепи. Няма как да търсим подкрепата на хората, които ги няма в парламента. Не може в европейска държава лидерът на най-голямата партия да излезе публично и да обяви, че лидерът на друга партия е искал да го убие. Този човек няма доказателства за това. Той не бива да остава в политиката, категоричен беше Кутев.

Последвайте канала на

4910 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
годо

2013.07.14 | 13:10

34
Кутев, Кутев, нямате ли си съветници в тая голяма партия, бре?Няма ли кой да ви посъветва да спрете с всички изказвания, не осъзнавате ли, че колкото повече говорите, толкова повече се излагате!

2013.07.14 | 13:09

33
ГЕРБ Е НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНАТА ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА! А БСП СА ЧЕРВЕНИ РОБОВЛАДЕЛЦИ, НАСЛЕДНИЦИ НА ТОТАЛИТАРНАТА БКП ПОГУБИЛА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ И ТУРЦИ! БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО Е ДЛЪЖНО ДА ПРЕДПРИЕМЕ МАСИРАНО РАЗКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ И ТЯХНОТО ЗАКЛЕЙМЯВАНЕ! ВСИЧКО СВЪРЗАНО С КОМУНИЗМА И СОЦИАЛИЗМА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТРЕЧЕНО!

2013.07.14 | 13:09

32
Избирателите на ГЕРБ по селата се интересуват от образование, а че твоите не се интересуват си е от комунистическото затъпяване!

2013.07.14 | 13:09

31
Кутев,Кутев ама много си прост Кутев!Той и затова СерГей обижда жена ти!(защото иска бой по женски,а ти си просто едно голямо лайно)Кой ти каза ,че имате избиратели на село?Ало ,събуди се! и там хората не ви искат .Останаха ви само циганите,ама и на тях си плащате!Боклуци мръсни.
МРАЗЕЩ БЕЗПЛАТНО

2013.07.14 | 13:09

30
стой си на село бе овчар,комунист тъп
гошо

2013.07.14 | 13:09

29
Забрана за мръсната проститутка БКП.

2013.06.28 | 09:47

28
Кутев не обиждай хората от село.В селата има много по- образовани хора от теб
Евгений

2013.06.28 | 06:34

17
Не обиждайте жителите на селата. Те са достатъчно почтени, интелигентни и достойни. А вие явно сте приспали съвестта си дотолкова, че вече е трудно да кажете кои сте точно. Трябва да ви се признае, че владеете до съвършенство изкуството на заблудата. Ако и наистина си вярвате на думите, наистина болестта е необратима. Хубава вечер за смислените българи!

2013.06.28 | 08:32

27
Изкуство на заблудата сме повечето българи,които гласувахме за грешни политици като Сидеров и Станишев.Има свестни политици в някои партии като БСП,ГЕРБ и един от АТАКА-ПРОФ.Станилов.Тук Кутев всички му изопачавате думите,прочетете отново,личи,че си уважава съселяните.От много време живея на село,върнаха се доста образовани,но повечето със земеделските пенсии отдавна са умрели.Но живите гласуват за БСП,а циганите за ГЕРБ,защото кмета им обещава работа по програми.Кутев поне има възпитание,но вижте Сидерв,чупе врати,блъска,обижда,скандали с медии.
:)

2013.06.27 | 23:24

3
той има впредвид неговите избиратели в селата. Не всички които живеят там:)
ДО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

2013.06.28 | 08:31

26
ХОРА, ДОКОГА ТАКА ? НЕ ПРЕМИНАХМЕ ЛИ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ НА ТЪРПЕНИЕ? ТОВА КОЕТО СТАВА В НАШАТА ДЪРЖАВА Е АБОРИГЕНСТВО. НИКОГА В ДВАДЕСЕТ И ТРИ ГОДИШНИЯТ ПРЕХОД НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО ТАКОВА НЕЩО. ДЕПУТАТИ НЕНОРМАЛНИЦИ ДА ИЗЛИЗАТ ПО УЛИЦИТЕ ,ДА РАЗМАХВАТ ПАЛКИ И ДА ПЛАШАТ ХОРАТА. СЛАГАТ НИ МАФИОТ В НАЙ-ВАЖНАТА КОНТРА РАЗУЗНАВАТЕЛНА СЛУЖБА. ВСЕКИ ДЕН НАЗНАЧАВАТ И УВОЛНЯВАТ МИНИСТРИ И ЗАМ. МИНИСТРИ ЗАРАДИ КРИМИНАЛНИ ДОСИЕТА. СТАНИШЕВ , МЕСТАН И СИДЕРОВ СЕ ДЪРЖАТ КАТО ХИТЛЕР. ПЪЛНИ ИДИОТИ. И НИЕ СИ МЪЛЧИМ.ТРЯБВАЛО ДА ПРОТЕСТИРАМЕ МИРНО И ТИХО. А ТЕ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ ,ЧЕ СИ ПРАВИМ ВЕЧЕРНИ РАЗХОДКИ. Е ДОКОГА ТАКА С РАЗХОДКИТЕ? ДОКОГА ТАКА С ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ПРОТЕСТИ? НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЗА ЕДНА НАЦИОНАЛНА СТАЧКА? НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ЗА ПО ТВЪРДИ ДЕЙСТВИЯ? ДОКОГА ТАКА НАРОДЕ? ДОКОГА ЩЕ НИ ИМАТ ЗА ОВЦЕ? ВРЕМЕ Е ДА ИМ ПОКАЖЕМ КЪДЕ ИМ Е МЕСТОТО НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ.
Jimbo

2013.06.28 | 08:29

25
Путев скрий се смешник си

Добави коментар

Водещи новини