Магърдич Халваджиян: Безумието на кабинета може да взриви държавата

  • 26 юни 2013 08:58

  • 7174
  • 15
Магърдич Халваджиян: Безумието на кабинета може да взриви държавата
© Булфото

Имаме още сили да иронизираме, през последните 10 г. само репетирахме. Много неща в политиката се разбраха. Специално поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа е безумно и е време всички журналисти да вземат отношение по въпроса. Това каза пред Нова телевизия продуцентът Джуди Халваджиян.

Актьорът Димитър Рачков потвърди, че заради отправените обиди от Сидеров към Мария Игнатова, ще бъде заведено дело. Омерзен съм от изказванията му, посочи Рачков.

По думите на продуцента Магърдич Халваджиян Народното събрание се е подиграло в очите на хората с назначението на лидера на "Атака" за шеф на Етичната комисия след всичко, което се случи по улиците на София в последните седмици. В рамките на по-малко от месец това правителство направи толкова безумни грешки, че в един момент наистина ще взривят държавата. Не може хората всеки ден да са по улиците на протест, а ти да се правиш, че не забелязваш какво се случва, и само да се опитваш да замазваш гафовете си, каза още Магърдич Халваджиян.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
7174 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2013.07.31 | 19:36

15
ПРОМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН В ЧАСТТА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ ! МАШИННО ГЛАСУВАНЕ ! УСЕДНАЛОСТ НА ГЛАСУВАНЕТО-за да няма изборен туризъм и забрана на дописване на избирателните списъци ! ИЗБОРИ ЗА ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА ! ПРЕЗИДЕНТА ДАВА МАНДАТ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА С НАЙ-ГОЛЯМО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО -за да знаем ,кой ще ни управлява ! ЛУСТРАЦИЯ -агенти на ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ вън от ДЪРЖАВНИТЕ СТРУКТУРИ ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С ПОСТОЯННО МЕСТОЖИТЕЛСТВО В БЪЛГАРИЯ и финансови санкции за не упражнилите правото на вот ! БЪЛГАРИЯ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА ! ЗАБРАНА СЪЗДАВАНЕТО НА ПАРТИИ НА ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА ! УСПЕХ !

2013.07.02 | 21:29

6
А бе човече,ти изчерпа почти всичко,което и аз бих казал и то съвсем лаконично.Браво!

2013.07.31 | 19:36

14
Магърдич Халваджиян е човек, който няма никакво право да осъжда назначението на Сидеров. Тоя арменец членува в масонски ложи, заедно с един боклуци които ограбиха България.
meinkampf

2013.07.31 | 19:35

13
Всички ги е страх от назначението на Сидеров и с право. Интересно ми е ако бяха назначили Фидосова, например дали щеше да има толкова остра реакция? Време е да се сложи край на безобразията на управляващите и техните гъзолизачи.
червен боклук

2013.07.31 | 19:35

12
мръсни арменци,олигарсите в телевизията,колко взимате

2013.07.31 | 19:35

11
Ей арменец скапан, затова ли даваш надниците на твоите продукции...и им казваш да ходят по протестите
ДО БСП , СТАНИШЕВ,МЕСТАН И СИДЕРОВ

2013.07.03 | 21:14

10
ОСТАВКА ПРЕСТЪПНИЦИ ! ОСТАВКА ОРЕШАРСКИ! ОСТАВКА ЧЕРВЕНО ТУРСКА МАФИЯ! НЯМА ДА ВИ ЧАКАМЕ ПОВЕЧЕ !
Красимир Стефанов- Пловдив

2013.07.03 | 21:13

9
Абе и вие ли най-големите ПАРАЗИТИ -сте тръгнали да плюете по Орешарски ! Къде бяхте когато Бойко за 4 г. съсипа държавата- а сега искате Орешарски само за 20 дена да стабилизира икономиката ! Народните представители са избрани не само от София -а още от няколко милиона избиратели. Лозунгите и плакатите с които излизате са вашата същност-ВИЕ СТЕ БОКЛУЦИ !!!
987

2013.07.03 | 21:13

8
Само бат Бойко - избираме го пак - защото при нови избори работата на там отива и я почваме по старому- рекет на що е останало живо от работещите фирми - то това той го знае най добре - нали от там започна - реабилитиране на бат Цецо - задължително щото без тая маша бат Бойко е кръгла нула . Пак всеки ден на екрана на платенинте ТВ - той и това го може и тупане по корема колко е велик с държавни пари събирани от нас . Икато капак да върне и Дянков - умника къде никаде не го искат и къде е минал трева не никне... Да живее бат Бойкооооо
поручик Ржевски

2013.07.03 | 21:12

7
Орешарски, измети площада от тази гербаджийска шайка!Няма да търпим тези лумпени софийски повече !Няма България да им става заложник! Шепа идиоти тръгнали да спасяват един престъпник и бандата му и ще ни занимават с тях !СТИГА !!!
Хейтър@

2013.07.01 | 12:28

1
Сляп ли си или си кьорав не мога да разбера?
Тласкат ни към гражданско неподчинение !

2013.07.02 | 21:16

5
Бързото провеждане на нови избори просто няма алтернатива ! Едно параванно правителство, „сглобено на тъмно” и гласувано от сегашния непредставителен и комичен парламент, е с глинени крака върху пясъчна основа ! То не само, че не се ползва от широко обществено доверие, а предизвиква всеобщ гняв и омерзение ! И най-голямата наглост има граници ! Да издигаш за шеф на ДАНС и ГДБОП една от емблематичните фигури на мафията - Пеевски, а за шеф на Комисията по корупция и по Парламентарна етика – провокаторът Сидеров, креатура на руските монополи у нас, станал емблема на омразяването, мракобесието и словоблудството ? Е, това съвсем не са инцидентни грешки, а диагноза - проявление на пълна морална деградация и демонстрация на цинизъм ! Няма да допуснем нагли простаци и мафиоти да се гаврят с гражданско общество, което ги превъзхожда по морал и култура ! Ние живеем в 21 век в един демократичен Европейски Съюз ! Овехтялите комунистическо-ченгесарски номера няма да минат ! Когато един народ е мачкан и унижаван да степен, до която няма какво повече да губи, дните на неговите мъчители са преброени ! Гражданското недоволство неизбежно ще прерасне в тотално гражданско неподчинение !
Боян Господинов

2013.07.02 | 21:14

4
Ами БСП къде я поставяш като креатура?
Ghj

2013.07.02 | 20:49

3
НЕ ИЗМИТИ СМРАДЛИВИ МАНГАЛИ.ТАЯ ОТВРАТ СЕ ИМАТ ЗА НЕЩО.ИЗМЕТ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини