От НФСБ продължат да настояват за касиране на изборите и оставката на кабинета

  • 25 юни 2013 09:48

  • 1541
  • 4
От НФСБ продължат да настояват за касиране на изборите и оставката на кабинета
© Булфото

Национален фронт за спасение на България (НФСБ) продължава да настоява за касиране на парламентарните избори и оставка на кабинета „Орешарски”. Това каза съпредседателят на партията Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 пред журналисти.

По думите му, колкото повече партии има в парламента, толкова повече са възможностите за оказване на натиск. Симеонов посочи, че в създалата се ситуация четирите партии, които са в парламента, ще направят всичко възможно да се задържат във властта. Четиримата лидери - Станишев, Местан, Сидеров и Борисов няма нещо, което да не са готови да направят, за да се задържат във властта, тъй като това е хранителната им среда, изтъкна Симеонов.

Според него вместо да се говори за нов Изборен кодекс, който само ще забави изборите и всички ще се опитват да бавят под предлог, че се прави нов кодекс, по-важно е в него да се поставят конкретни искания, а именно, да се впише задължително гласуване, както и изборен регистър, за да няма мъртви души в списъците. Главната цел трябва да е провеждането на избори час по-скоро, смята Симеонов.

Последвайте канала на

1541 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.09.25 | 20:03

4
Националният фронт за спасение на Бойко искат да върнат ГЕРБ на власт, и ако влязат в парламента да му станат патерица, като уж оправданието ще бъде че иначе ДПС идват.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

2013.06.27 | 09:30

1
За каква патерица говориш бе паляк? За такава, каквато вашата псевдо националистическа партийка е сега на БСП и ДПС ли? НФСБ е истинската националистическа партия на БЪЛГАРИЯ и ако не знаеш тяхната телевизия 3 години и половина оплюваше управлението на ГЕРБ! Но тъй, като и ти си последовател явно на психично болния фес, БОЛЕН ЛИДЕРОВ, нямаш представа, за какво говориш. АТАКА е най-продажната партия, която върна турците на всаст!!!
волен

2013.09.25 | 20:03

3
още гласове ли купи бе паляк

2013.09.25 | 20:03

2
ИЗБОРИ ! ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ ! ЛУСТРАЦИЯ- всички агенти на ДС вън от държавното управление ! НОВА КОНСТИТУЦИЯ - Президентска Република при,която Президента дава мандат на партията с най-голяма представителство в Парламента ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ -с административни санкции и глоби...! ЗАБРАНА НА ЕТНИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ ! БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ !

Добави коментар

Водещи новини