НФСБ организира протест срещу правителството

  • 19 юни 2013 07:26

  • 1972
  • 3
НФСБ организира протест срещу правителството
© Булфото

Партия "Национален фронт за спасение на България" (НФСБ) организира протестен митинг-шествие в София с искане за оставка на правителството. Това се посочва в декларация на партията, изпратена до медиите.

Протестът ще се състои от 17:00 ч. от НДК до Народното събрание.

Националният фронт за спасение на България призовава правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да се вслуша в гласа на българския народ и незабавно да подаде оставка. Противопоставяйки се на обществените нагласи, правителството на БСП, ДПС и "Атака" се покри с позор, назначавайки Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС. Министър на младежта и спорта стана активистът на ДПС Мариана ГеоргиеваМариана Георгиева Мариана Георгиева-Бенчева от Института за български език на БАН пое министерството на младежта, която открито настоява за въвеждане на турския език в българското училище. Премиерът Орешарски одобри и следващото скандално предложение на ДПС - за зам.-министър на образованието бе назначена печално известната Муккадес Налбант, която преди две години бе уволнена заради доклад, в който препоръчваше от учебниците да отпаднат творби на Христо Ботев и Иван Вазов, тъй като внушавали религиозна и етническа омраза. Връх на безочието бе твърдението на Муккадес, че Васил Левски бил терорист, който османската полиция с основание преследвала и екзекутирала.

НФСБ настоява правителството веднага да оттегли наложените от ДПС областни управители на Благоевград, Пазарджик, Бургас и Пловдив, защото с тези свои действия то взривява етническия мир, се посочва в декларацията.

Партията призовава българските патриоти, дали гласа си за "Атака", да осъдят предателската политика на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа и да се включат в редовете на НФСБ.

Последвайте канала на

1972 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ТОПОРЧО

2013.06.19 | 18:34

3
Кви са тия лайномети? НАЦИОНАЛЕН "ФРОНТ" за СПАСЕНИЕТО на БОЙКО

2013.06.19 | 16:57

2
Отивай при Мести и Станишката да те таковат без пари! Нещастник
ГЕРБЕРАCТ

2013.06.19 | 13:18

1
И кBи па cа тия бе,да не cа решили да изBозBат cпаcител4ета и гларуcи от Бургаc на протеcт,по хаBайки и джапанки........ще cи паднем от cмех.

Добави коментар

Водещи новини