Юлий Москов: Днешната власт унижава България

  • 25 юни 2013 08:17

  • 3376
  • 5
Юлий Москов: Днешната власт унижава България
©

Никога не съм искала да живея извън България, на 20-тата година от прехода обаче си казах "Боже, какво правя тук". Всичко се оказа един параван. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия издателят и журналист Светлана Шаренкова.

Тя посочи, че днешните протести са зараждането на гражданското общество. Според нея продължаването на протестите обаче страната може да бъде доведена до още по-голяма политическа и икономическа криза. По думите на Шаренкова трябва да бъде даден още един шанс на правителството на Орешарски и да бъде постигнато поне минимално съгласие между протестиращите и управляващите.

Издателят Юлий Москов заяви, че човек не избира родината и родителите си и добри или лоши, ги обича. Според него в това, че стотици хиляди хора напускат в страната ни, няма нищо страшно. "Това е дезертьорство – човек трябва да остане тук и да се бори", каза Москов.

"В момента на най-голямо изпитание е подложена не властта, а българският народ. Въпросът е дали той ще може да се защити и да се пребори за себе си. Днешната власт унижава България. Тя казва на хората "За нас вие не съществувате и изобщо не ни интересува какво искате". Властта е отнела правото на свобода и избор на хората", коментира още Москов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3376 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.05.22 | 08:29

5
Нищо подобно. Промени в Изборния кодекс може да се извършат. Разпределението ще бъде тотално различно. Колкото и да се твърди, че някакви 15000 души в София нещо искали, това не е вярно. Това е вик на цялото разнородно общество. Ако оставим този вик да се разсее, като съдя по това колко късопаметен се оказваме, нищо чудно БСП да успее с някой финт. Но ако изборите са скоро, БСП ще има катастрофални резултати. ДПС си е ясен, а Атака няма да влезе в парламента. Не знам къде ще е ГЕРБ.

2014.05.22 | 08:29

4
Едно не мога да разбера. Какво толкова стршно има Орешарски да си подаде оставката? Държавата може да преживее известно време и със служебно правителство. В момента Орешарски задълбочава кризата.
До късогледия

2013.07.08 | 12:02

3
Какво, очакваш да се случи след като Орешарски подаде оставка? Нови избори, пак същото разпределение (или почти същото) Пак ГЕРБ не могат да съставят кабинет. БСП, ДПС и Атака могат. Пак Орешарски министър председател.

2013.06.26 | 09:41

2
"В момента на най-голямо изпитание е подложена не властта, а българският народ" Kakvo idiotsko tvardenie !! Vlastta nqma6e da e situaziq na izpitanie ako naroda ne e bil desetiletiq nared podlojen na izpitaniq. ot 1944 ta do sega
palach

2013.06.25 | 19:22

1
problema v darjavata moje da se opravi taka vav vseki grad na ploshtada po edin dravnik i edna osra bradva .

Добави коментар

Водещи новини