ДСБ: Властта у нас се използва като ръкавица на мафията

  • 26 април 2013 21:34

  • 1976
  • 1
ДСБ: Властта у нас се използва като ръкавица на мафията
©

Потресен съм, че има 115 000 разрешения за подслушване за 4 г. Ние сме 7 млн. население. Това каза в предаването "Панорама" по БНТ Петър Курумбашев от БСП.

Бях забравил репликата "не е за телефона". Потресоха ме и думите на Емил Димитров и Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на от ГЕРБ, че са извели децата си от България, защото ги е страх за живота им. Тези зависимости са създавани с години. Трябва да направим така, че никога повече да не допускаме такова управление на власт, добави той.

Мирослав Топчийски от СДС заяви, че всички губим от скандала с подслушването. Целта е да бъдат замъглени икономическите проблеми на обществото. По думите му показателно е, че Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на е внесъл сигнала в прокуратурата. БСП държеше да представи това като свое дело, каза Топчийски.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от ДСБ бе категоричен, че скандалите пречат на нормалното функциониране на държавата. Гледаме една мафиотска война, която по същество никого не интересува. Трябва да говорим за съвсем други неща. Хората се интересуват от работа, създаване на работни места. Скандалът е доказателство, че в България властта не се използва, за да се развива икономиката, а като ръкавица на мафията.

Касим Дал от НПСД също изрази мнение, че скандалът с подслушването отвлича вниманието на хората от важните въпроси преди изборите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1976 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.04.27 | 23:19

1
Така е, особено групировката ТИМ и Герб са като дупе и гащи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини