Кадиев: Не съм червен боклук

  • 23 юни 2013 10:24

  • 6014
  • 44
Кадиев: Не съм червен боклук
©

Има относителен паритет между БСП и ДПС. Проблемът е доверието в правителството. Да влезеш още на старта с липса на доверие, е проблем.

Това каза пред камерите на БТВ „червеният” депутат Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. „Нормално би било БСП да е водеща, но фактите показват друго”, заяви той, визирайки и разпределението на парламентарните комисии, в които ДПС взе ключови места. „Когато ти кажат: Гласуваш „за” или правителството пада”, нямаш особен избор”, уточни той. Кадиев пестеливо заяви, че падането на кабинета би се случило, тъй като ДПС ще си оттегли доверието, въпреки че това не било официално обяснено, когато кандидатурата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на била представена на „червените” депутати. „Всички искаме правителство да има. Националният съвет вече се е откъснал от мнението на масата, ние вече имаме и такъв проблем - вече вървим към лидерска партия"Поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа на КСНС беше безобразно. Да мълчиш е неправилно, но ако влезеш в конфликт, депутатите от „Атака” няма да се явят, няма да има парламентарен ден. Влязохме във филм, който няма край”, обобщи Кадиев.

Кадиев сподели преди дни във Facebook, че бил наречен „вампир, който пие партийна кръв”, както и че лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на си позволил да коментира жена му. „Няма да седя да търпя. Не съм се вкопчил в политиката, нито в парламента”, категоричен бе Кадиев. Той разказа, че според негови съпартийци той и Татяна Дончева били „вампирите”. „На пленума казах, че там е мястото да ми снемат доверието, ще върна депутатския мандат за 5 минути. Нямаше реакция Никога не съм си позволявал да нападам лично, особено семейството. Аз ничия жена не съм нападал”, добави Кадиев.

Според него трябва да има естествени лидери, които сами да се доказват. Той смята, че изборът за лидер на БСП трябва да е не на конгрес, а вътрешнопартиен избор. Кадиев беше уверен, че много повече от шестима души са искали да гласуват против Станишев, но „партийната дисциплина не позволява да прекрачат една граница, а има и по-важни неща от това дали си лоялен към председателя или не”. По думите му е грешка Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в да се върне на лидерска позиция, а и той самият заявил на пленума, че няма такива амбиции. Самият Кадиев се зарече, че няма да участва в никакви избори в БСП, освен ако са вътрешнопартийни. „Тогава ще са избори на хората, не на апарата”, аргументира се той.

„Хората изгубиха доверие в правителството рязко, но предсрочни избори не са добър вариант. В израелския парламент има 120 депутати от 12 партии. Стават невъзможни коалиции. Натам вървим, към хаос”, заяви Кадиев. Неговото мнение е, че трябва да се даде шанс на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 сам да избере хората в кабинета, тъй като сега само няколко са негово лично назначение. При Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Иван Иванов процедурата беше нарушена. Кадиев разкри, че никой от депутатите от БСП не е знаел предварително за кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС, за преговорите с ДПС, както и кои ще са министрите, завърши той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6014 44

Свързани новини

Коментари 44

Добави коментар
kКИРО

2014.01.09 | 00:19

44
Ти си един достоен ЧОВЕК с големи букви.Искам всички да са такива.Браво!

2014.01.09 | 00:19

43
Доган клати Станишев, а Волен се грижи за вазелина. Е това е правителството.
ВАВ

2014.01.09 | 00:19

42
МИ КАКЪВ ДРУГ БОКЛУК ДА БЪДЕШ?!?...НЕ ЗНАМ САМО КАК ТЕ НАПРАВИХА ДЕПУТАТ КАТО СИ НЕКАДЪРЕН ОТ ВСЯКЪДЕ??? НЕ СТАНА ЗА ЗАМ.МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ,НЕ СТАНА ЗА КМЕТ,НЕ СТАНА ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК...МИ ЗА КВО СТАВАШ ОСВЕН ЗА БОКЛУК!?!...ПРОСТО СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ,ЗА ДА НЕ СЕ ИЗЛАГАШ ПОВЕЧЕ!!!!

2013.07.01 | 10:41

41
45 ГОДИНИ КОЯ ПАРТИЯ ТОРМОЗЕШЕ НАРОДА, УБИВАШЕ НАШИТЕ БАЩИ, МАЙКИ, ПРИЯТЕЛИ, ПРАЩАШЕ ХОРА ПО ЛАГЕРИ И ЗАТВОРИ ЗА НИЩО, ИЗМЪЧВАШЕ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. ТОЧНО ПАРТИЯТ НА ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!
Солаков

2013.07.01 | 10:39

34
БКП в миналото никого не е пращала по лагери и затвори. Съдебната система ; следствието и ДС - това е машината,която съгласно действуващите закони по време е пращала и въдворявали много хора/ и криминални и противници на властта/по затвори и лагери....

2013.07.01 | 10:41

40
ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ СИ БЯХТЕ ПОМИСЛИЛИ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАБРАВИЛА ЗВЕРСТВАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ И ПОДЛОСТТА НА НЕГОВИТЕ НАСЛЕДНИЦИ?

2013.07.01 | 10:40

39
Г-н Кадиев като изключение възможно е да сте по- различен, но защо не се махнете от тази пропаднала и крадлива партия. Нали знаете , всички в един кюп

2013.07.01 | 10:40

38
С КАКВО Е ПО-РАЗЛИЧЕН? БОГАТАШ, НАСЛЕДНИК НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ДИКТАТОРИ, ЧЛЕН НА ПАРТИЯ НАСЛЕДНИК НА ТОТАЛИТАРНАТА БКП. КОЕ ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН? ДНЕС ИМАМЕ АЛТЕРНАТИВА - ДА ИЗБЕРЕМ ПЪТЯ НА СВОБОДАТА И ОТВОРЕНИЯ СВЯТ И ДА ЖИВЕЕМ И ОБЩУВАМЕ СЪС ВСИЧКИ НАРОДИ, ИЛИ ДА ИЗБЕРЕМ ПЪТЯ НА МИНАЛОТО - БСП И ИЗОЛАЦИЯ. НЕ ВИЖДАМ ПРИЧИНА ДА ПРАВИМ ВТОРИЯ ИЗБОР!

2013.07.01 | 10:40

37
ВЧЕРА ЧУХМЕ МНЕНИЯТА НА ПЕСОВЕТЕ. ТЕ ИСКАТ ЕВРОПА ДА СТАНЕ ЕДИН НОВ СЪВЕТСКИ СЪЮЗ, СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЛАГЕР! НО НИЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА НЕ ИСКАМЕ ТОВА! НИЕ ИСКАМЕ ЕВРОПА НА НАЦИИТЕ, ЕВРОПА ОТВОРЕНА КЪМ СВЕТА! НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА РАБОТИМ ЗА ЕДНА СОЦИАЛИТИЧЕСКА ДИКТАТУРА, КОЯТО ОБСЛУЖВА ШЕПА ОЛИГАРСИ.
SOS

2013.07.01 | 10:39

36
НЕ СИ "ЧЕРВЕН" БОКЛУК...ПРОСТО СИ БОКЛУК.

2013.07.01 | 10:39

35
Кадиев се прави на доброто комуне, защото се гласи за кмет на София! Няма да стане другарю! Фандъкова ви превъзхожда с много нива! Не се напъвайте, всички сте еднакви в бсп!

2013.07.01 | 10:39

33
Но има един ОСНОВЕН ВЪПРОС. Защо избранниците на народа НЕ се противопоставиха? Защо Председателят на Народното събрание не отказа това скоростно вмъкване в дневния ред избирането на Пеевски, а напротив? Знаете ли, че Хитлер е бил също избранник на народа? Правете си изводите докъде може да стигне Парламент в този си вид.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини