Мая Манолова: Притискат ни от първия ден

  • 22 юни 2013 10:58

  • 6405
  • 56
Мая Манолова: Притискат ни от първия ден
©

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното свика Консултативния съвет по национална сигурност без да е подготвен, без предварителни разговори и без да уважи фактът, че няма единно мнение за политическата ситуация в страната.

Това каза Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на пред камерите на БТВ. Тя коментира последните политически събития в страната. Според нея поведението на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа по време на заседанието на КСНС е било безобразно. Манолова също така добави, че социалните мерки, които правителството одобри са животоспасяващи в момента. По думите й тя уважава мнението на протестиращите, но има хора на ръба на оцеляването и затова е било важно „планът Орешарски” да бъде гласуван бързо. От друга страна социалистката коментира, че и призивите на шествието „не са нормални”. „Протестиращите дават ултиматум за оставка на Орешарски до 22 ч., а фейсбук-групата гласи „Унищожи БСП", мислите ли че това е нормално”, попита риторично Манолова водещата Лора Крумова.

Според нея, БСП се е изложила не само с решението за назначаване на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС, но и с начина, по който то е взето. "Смятахме, че в сферата на сигурността са нужни бързи резултати", каза тя. Манолова оправда редицата "спорни" кадрови решения на управляващите с политическата обстановка. „Не мога да се съглася, че има огромна поредица от грешки. Това правителство започнаха да го притискат от първия ден на неговото създаване. Не може да се съди едно правителство, което беше на 3 дни и не беше предприело никакви стъпки“, заяви Манолова.

Назначаването на Иван Иванов за заместник-министър на вътрешните работи, който беше уволнен за два часа, Манолова коментира с препратка към бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. „Когато е бил на 20 години Иванов е бил служител на застрахователна компания, свързана със СИК. Бивш главен секретар и бивш премиер също идва от СИК. „Човек, който беше начело на СИК, който има връзки с хора като Пашата, това вас не ви ли притесняваше 10 години“, обърна се тя към Крумова. "Иванов е работил само 4 месеца като редови служител. Този младеж го отнесе просто. Предполагам, че след като излезе от болница, ще подаде оставка и ще напусне парламента“, завърши Манолова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6405 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар

2013.06.25 | 19:33

56
изключително подла,мазна и нагаждаща се овца,просто такова същество отдавна не е имало не само в политиката но и в живота,нахъсана селска елементарна душичка,само и само да е в всетлината на прожекторите.....повдигами се само като я чуя,а вече за визията -там е катастрофа,абе с две думи ПЪЛЕН ОТВРАТ!!!
мразиме те безплатно!!!

2013.06.25 | 19:33

55
поредното селско недоразумение дошло в софия и се окопало на всяка цена....пълно деграде,говори много,не казва нищо....комунистическа работа,а по повод натискането,ти се натиска за вкюласт и като я имаш незнаеш какво да я правиш,че по лесно е да храчиш а не да работиш,защото трябва и акъл,ама това нещо липсва в дървената ти глава,мразиме те безплатно!!!!!!!!!!
мая,мая

2013.06.25 | 19:33

54
простащината винаги те сварва неподготвен(освен ако ти не си такъв).
Svobodolubiv

2013.06.25 | 19:33

53
Твърде много внимание се обърна на това как точно Волен Сидеров си зададе въпроса на Плевнелиев, не толкова за какво ставаше всъщност въпрос. Едва ли ще се стигне до по-обстойно разследване за офшорните сметки, след като той каза, че е проверено и няма такива на негово име. Само че на жена му и на брат му има, а това е все едно те да са негови. Това е скандално, не го забравяйте току-така!

2013.06.25 | 19:33

52
Другарко Манолова, неприятно ми е да Ви информирам, че предизвиквате отвращение и с появяването си на публични места нанасяте сериозни щети на отношението към партията Ви. Ваш естествен интелектуален партньор е пропагандисткият драскач Боздуган. На хора с интелектуално ниво като неговото можете да говорите и те ще ви слушат. На нас недейте. Просто предизвиквате чувството на мазна слуз. Гадост!
Тигър

2013.06.22 | 23:20

20
Оставката на правителството е равносилна на няколкомесечно изпадане в безтегловност, стопиране на държавната администрация и на усвояването на суми по евро-фондовете. Ако това е което искате, ок....
манев

2013.06.25 | 19:27

51
Глупости. Едно служебно правителство ще свърши по добра работа.

2013.06.25 | 19:27

50
АЗ ИСКАМ МНЕНИЕТО НА БИВШИЯ И МЪЖ ! РАЗСЪЖДЕНИЯТА НА ЖЕНА ДЕТО СИ Е ЗАВЪРТЯЛА ЗАДНИКА ПО ЦЯЛОТО СЕЛО ВИНАГИ ПОДЛАГАМ ПОД СЪМНЕНИЕ ,ДОРИ И ДА МИ СЕ СТРУВАТ ИСКРЕНИ !
generala

2013.06.23 | 18:37

42
ei pa4avro grozna,zabravi kato te 6ibaha pokointe bratq ilievi kadeto0 te hvanat,,,,,i sega se pravi6 na nai nai nai.....................
OXOOO

2013.06.25 | 09:33

49
Ч У Х Т Е Л И ГЕНЕРАЛА ТАКАВА Е ТОВА Е НЕЙНОТО БЕЗОЧИЕ
OXOOO

2013.06.25 | 09:30

48
Ч У Х Т Е Л И ГЕНЕРАЛА ТАКАВА Е ТОВА Е НЕЙНОТО БЕЗОЧИЕ
Депеш

2013.06.23 | 22:20

47
герб нарочно генерират напрежение. Те атакуват по всички начини кабинета, като в същото време абдикират от своите задължения, като партия.
Тигър

2013.06.23 | 22:20

46
От БСП дават сигнали, че биха напра вили компромиси и биха подали ръка на ГЕРБ. Но силно ме съмнява, бойко да се съгласи на подобно нещо. Все пак той не се интересува от доброто за страната, а от собственият си интерес.
Боянски Султанат...

2013.06.23 | 22:20

45
И аз на негово место не бих подал,а в интерес на страната е "новата тройна" не само да не е на власт,а и в парламента да не е!.. С Борисов ще се намери общ подход ,но с БСП-ДПС-Юруш това е изключено(на тях конците им дърпа Доган).... В противен случай, съвсем скоро ще си имаме Боянски Султанат,а не България!!!...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини