Йордан Цонев: Мерките на Орешарски ще дадат резултат

  • 20 юни 2013 08:29

  • 1133
  • 4
Йордан Цонев: Мерките на Орешарски ще дадат резултат
©

Едни евентуални нови избори ще доведат до безвремие, което ще съсипе държавата. Хората трябва най-накрая да усетят, че нещо се прави се тях. Мерките на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 целят точно това.

Това депутатът от БСП Явор Куюмджиев пред камерите на TV7. Правителството е само на три седмици и не може да се очаква за толкова малко време да има някакви резултати. Въпреки това от 1 юли токът няма да поскъпне, а напротив ще падне. Това е важното. Хората искат да усетят, че държавата се грижи и мисли за тях, каза още Куюмджиев. Протестиращите искат да падне правителство. Отиваме на нови избори и какво ще се случи? Без промяна в Изборния кодекс ще се стигне до същата конфигурация като в момента. Народното събрание трябва да промени Изборния кодекс, за да може да се стигне до едни честни избори. Избори, които не могат да бъдат манипулирани. Това е другата основна цел на новото правителство и на парламента, разясни Куюмджиев.

Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС беше на мнение, че мерките за стабилизиране на държавата ще дадат резултат. Хората, които протестират в София са от друга социална прослойка и протестират, защото са недоволни от наши грешки. Протестът им е напълно справедлив, но трябва да обърнем внимание и на другите граждани на България. Тези, които протестираха февруари, защото не могат да си платят  тока, каза още Цонев. Мерките на кабинета "Орешарски" са насочени точно към тези хора. Парите за социалните мерки ще дойдат от по-доброто управление на финансите на държавата. Ще се пресече корупцията и контрабандата, обеща Цонев. Борбата срещу монополите наистина ще се проведе и протестиращите трябва да разберат, че единствено Народното събрание може да гласува тези мерки, обясни Цонев. Мит е, че турското население гласува само за ДПС. Ние не се боим от задължително гласуване и няма проблем то да бъде прието. Ще разговаряме с всички граждански организации, които искат промени в Изборния кодекс. Ние направихме огромна политическа грешка, извинихме се и поискахме прошка. Протестиращите трябва да разберат, че без правителство и парламент държавата ще влезе в тежка спирала, от която излизането ще е трудно, завърши Цонев.

Станислав Станилов от "Атака" обясни, че мерките на правителството трябва да бъдат много по-радикални. Планът Сидеров, не се е провалил, защо не е предлаган. Той ще се приложи, когато "Атака" дойде на власт. Мерките на Орешарски се доближават съвсем леко до нашите идеи. Най-важното за България е да се реновира икономиката. Назначението на волен Сидеров за шеф на антикорупционната комисия в парламента е най-подходящо, защото ние винаги сме били против корупцията, каза още Станилов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1133 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.06.20 | 10:29

4
Аз от кои граждани съм като нито тока мога да си платя, нито мога да понасям деградиралите политици?

2013.06.20 | 10:29

3
Не излизайте с номера бедни. Може да сме бедни, но не сме тъпи!

2013.06.20 | 10:29

2
Постната пица на Дянков ще ни се стори сочна, в сравнение на Пакета на Орешарски

2013.06.20 | 09:41

1
Имахте възможност да купите обувки на децата ми. Сега трябва да купувате на внуците ми!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини