"Атака": Пуснете завода за стомана в Кремиковци и ще има работни места

  • 19 юни 2013 13:05

  • 3044
  • 18
"Атака": Пуснете завода за стомана в Кремиковци и ще има работни места
©

Ние не гласувахме това правителство. Ние с един глас ви дадохме право да го направите, за което понасяме тежки удари. Този документ показва, че сме имали право, макар че стабилизационните мерки се доближават съвсем малко до програмата на "Атака".

Това заяви проф. Станислав Станилов от "Атака", по време на дебатите за социалните мерки предложени от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Тези мерки ще донесат твърде малко на хората на България, но ни ще гласуваме "за", защото по-добре малко, отколкото нищо, обясни Станилов. Вие управлявате по неолибералната система. Ще ви дам една идея и ще ви помоля да не подхвърляте реплики. Може веднага да пуснете завода за леене на стомана в Кремиковци. Това може да стане за срок от 3 месеца. Тази стомана се продава в цял свят и ще имате работни места, разкри Станилов.

Трябва да се върне държавата на мястото й. Монополите са създадени от настоящата политическа система и не виждам как ще се борите срещу тях, като не променяте нищо. Трябва да има сериозна реформа в съдебната система. При нашата либерална правова система, не разбирам кое точно ще доведе до борба с монополите. За да се случи това, трябва да има стабилна държава и стабилни правораздаващи органи. Реиндустрилизацията на страната е единственият изход от тежкото положение, завърши Станилов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3044 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
K.

2013.06.19 | 18:05

14
в отговор на Коко Драги драсачи, лесно е само да плюете. Напънете се измислете нещо градивно. Проф. Станилов е доста прав, че отварянето на завода ще донесе нови работни места, и най-вече пари в празната хазна. Хазна не се пълни само от еврофондове както си мислеше БОКО тиквата. Хазна се пълни с ПРОИЗВОДСТВО и ИЗНОС. За това всички ориентирани към производството икономики понесоха леко кризата, за разлика от нас, дето решихме че с еврофондовете ще потекат потоци от злато .Който има малко разум ще ме разбере какви имам предвид. Да живее БЪЛАГРИЯ!!!

2013.06.20 | 22:37

18
производство да, но не и Кремиковци. Там е цяла одисея.
протести до дупка

2013.06.19 | 18:09

15
Народе ако се чудиш на къде да я подхванеш изберете телевизии EBF или ON AIR Телевизии които дават данни за българския бизнес и икономииката ни.Сутрината в дискусия за българския бизнес представетили на агенциятаЗа инвестициите съобщиха че инвестициите в България от 2009 г се вдигат в сравнение с периода до 2009 и се насочват от областта на търговията и бита в промишленоста и през същия този период има увеличение на инвестициите до февруарските събития,след които има леко спадане на инвестициите.Това е един от главните параметри за просперитета на икономиката.Освен три четири телевизии и толкова вестници чететеи гледайте и медии които дават точно такива икономически данни.Оставам сами да си извадите заключение какво става в момента.
протестиращ

2013.06.20 | 22:36

17
Късно е чадо този цех трябваше дса заработи още преди шното правителство,когато на власт беше човекът който хем СЕРЕ и който също е ГЕЙ.Ама тогава посраха сделката с КРЕМИКОВЦИ
Коко

2013.06.19 | 17:15

6
"Ние не гласувахме това правителство." ======================================== Жалки продажници. Кого смятате да заблуждавате? Дпри и неграмотните цигани разбраха, че сте подлогата на Местан. Подлогата!!!!! С кворума и мълчаливото си съгласие докарахте ДПС-БСП. Долни лъжци нагли!
Dimitrina Slawowa

2013.06.19 | 20:57

16
Коко,нещо не си разбрал.Без игрички като ГЕРБ,АТАКА с един глас осигури кворум,но не гласува за коалицията.Прави разлика.Те ясно казаха кога ще ги подкрепят и кога няма.Ако начело беше проф.Станилов,а не буйния и невъздържан Волен,АТАКА щеше да е друга.Трябва им точно такъв лидер като професора,кратко и точно говорене,забележки и препоръки.А Волен днес щеше пак да вика,да ръкомаха и обижда.С една дума,ако партията избере човек с друга култура и нагласа на общуване,на следващите избори пак ще я има.
аман

2013.06.19 | 18:04

13
Пуснете нова лудница, че да ги приберат тия и да не ни блещят глупости всеки ден...
selqnin

2013.06.19 | 17:34

12
Атакааа. какво правите атакаа. Нали половината от платформата ви е изградена около идеята, че ДПС са противоконституционна партия. Сега нито дума не казвате за това. Вие имате ли връзка с главите си? Ама като гледам поведението на лидера ви... май нямате. Най-доброто което можете да направите е да се разпуснете и да пратите Волен за лечение.

2013.06.19 | 17:34

11
няма нищо чудно. Психично Волен сега заработва и за китайската комунистическа партия. И тоя е като ДПС - от много майки суче

2013.06.19 | 17:34

10
То е като АЕЦ Белене - ще има работни места, ако имаме пари да я построим. Ще има заплати - ако продадем тока! Карай да върви - лаф да става!
Rosniak

2013.06.19 | 17:34

9
Нямаше да ги подкрепят, сега ги подкрепят. Последно какво правим ?
анонимен

2013.06.19 | 17:33

8
Тия от Юруш още ли са в парламента.
.

2013.06.19 | 17:16

7
nali bsp dps go prodadoha sasipaha pusnete go nali ste koaliciia NE SAMO GOLI PRIKASKI I BLAGOPOJELANIIA DA DRANKATE OSTAVKAAAA MAHAITE SE

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини