Мерджанов: Грешката с Пеевски ще стои дълго време пред БСП

  • 20 юни 2013 07:36

  • 1507
  • 1
Мерджанов: Грешката с Пеевски ще стои дълго време пред БСП
©

"Нямам представа чие предложение е Иван Иванов да бъде зам. - министър на МВР", заяви в студиото на сутрешния блок Атанас Мерджанов от БСП.

Припомняме ви, че вчера Иванов бе зам. - министър на МВР точно половин час. Това бе времето от неговото назначение до неговото уволнение от страна на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

"По - важно е, че всички ние като хора да показваме, че изпитваме нетърпимост към непрозрачните назначения", заяви Мерджанов.

Относно казуса с  Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, социалистът заяви, че той вчера е получил достатъчно убедителен отговор. "Поискахме извинение, осъзнахме изключително сериозната грешка, която допуснахме", каза Атанас Мерджанов.

Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва от ГЕРБ заяви от своя страна, че се надява  Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да не се възползва от някаква специална информация след като няма да бъде шеф на ДАНС. "Отговорността за този казус я носят партиите, които гласуваха за него", добави той.

"Напомнянето на миналото показва, че и ГЕРБ са правили грешки, но ние тях не ги отричаме. Работата е, че сега ГЕРБ не носят отговорност за случващото се", заяви Горанов.

"Между партиите в парламента основните намерения са едни и същи, но начинът по който се стига до е различен", поясни още Горанов.

Мерджанов коментира, че неотложните социални мерки, които бяха обявени вчера от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не могат да измият тутакси казуса" Пеевски". "Той ще стои доста дълго", каза социалистът.  "Социалните мерки са очаквани от всички български граждани, от цялото общество. По една част от тях има съгласие и от ГЕРБ. Те са задължително условие, за да може държавата да търси ново развитие", заяви още той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1507 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ludi

2013.06.20 | 09:16

1
ДЕПУТАТИТЕ НЕ ЗНАЯТ,СТАНИЩЕВ НЕ ЗНАЕ,ДПС НЕ ЗНАЯТ.ДА НЕ СА ДОШЛИ ИЗВЪНЗЕМИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини