100-те дни „Борисов 2“ сбориха БСП и ГЕРБ

  • 13 февруари 2015 08:37

  • 2037
  • 9
100-те дни „Борисов 2“ сбориха БСП и ГЕРБ
©

100-те дни управление на кабинета „Борисов 2“, които той навършва утре коментираха в сутрешния блок на бТВ Атанас Мерджанов от БСП лява България и Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на от ГЕРБ.

Кабинетът получи едно тежко наследство и видяхте, че при първите стъпки отворихме еврофондовете, отворихме програмата за саниране. Имаме реални стъпки за съдебната реформа, категорична бе Караянчева, според която все пак оценките пишат българските граждани.

Мерджанов очаквано не се съгласи с думите й.
„Ние няма как да дадем оценка. Имаме само заклинания и идеи за реформи, старт на нито една реформа. Управлява ни крайно дясна партия, която прави неясни разходи“, посочи той.

Макар и привидно впечатляващ зад дипломатичния тон се крие липса на реални стъпки, смята той. Според него състоянието, в което се намира икономиката е изключително тревожно.
„Имаме скандали между работодатели и вицепремиера Калфин, което означава, че не може да очакваме кой знае какъв растеж“, на мнение е социалистът.

Политиката ни ще доведе до ръст на инвестициите, изрична бе Караянчева, която допълни: „Ако БСП имат проблем с АБВ и Калфин, той си е техен“.

Аз няма усещането българските граждани да са по-доволни. Една голяма заблуда и илюзия е, че европейските фондове са отворени, оспори я Мерджанов.

Последвайте канала на

2037 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
БОЗДУГАН -- ОТРЕПКА ОТ АТАКА

2015.02.14 | 02:41

9
Бог да пази България от АУТИСТИ, ЛИЛИПУТИ , КАПУТИ , ДУДУЦИ , ПСИХОПАТИ , ПЕДОФИЛИ , СИДЕРАСТИ И ЧЕРВЕНИ ГНИДИ !!

2015.02.14 | 02:40

8
Бог да пази България от гарбарасти мутри тикви луди откачалки некадърници беднотия мизерия глад и най вече от сатанистите от Герб който сеят смърт върху България!!!

2015.02.14 | 02:40

7
GERB napraviha greshka pri obrazuvaneto na pravitelstvoto,no koj li predpolagashe,che moje da se sluchi onova,koeto se sluchva.
Петърчо

2015.02.14 | 02:40

6
И с тия заеми колко по-тежко наследство ще остави тази четворна коалиция? Ще ни вкарате в миша дупка!

2015.02.14 | 02:40

5
Кое му е доброто на тия 100 те дни те колко пъти продадоха България за 100 дни първо го окъкат после го ближат като се усетят и видят какво са нак.....ли е това е истината за това правителство

2015.02.14 | 02:39

4
BSP e naj-malkia problem za GERB,na BSP tova im e rabotata kato opozicia,da kritikuvat i alarmirat,no GERB ste zagubiat mnogo,zaradi RB.V sluchaia,tozi kojto namazva ot situaciata e RB,koito s malkia si procent nikoga niamashe da vzemat tova,koeto vzeha i prevzeha.
Бийко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.02.13 | 22:18

3
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има.

2015.02.13 | 13:06

2
taq kuzka da mlukva

2015.02.13 | 13:06

1
Брьсната селска пачавра

Добави коментар

Водещи новини