Местан: Не сме в коалиция с БСП

  • 18 юни 2013 08:08

  • 8349
  • 61
Местан: Не сме в коалиция с БСП
©

Движението за права и свободи не се чувства като партия, която е в управленска коалиция. Ние сме партия, която подкрепя кабинета "Орешарски". Това обяви в предаването "Денят започва" на БНТ Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

По думите му, има опит да се нагнети усещане, че е на лице несъразмерно участие на ДПС във властта. Това обаче тотално не се покрива с фактите, подчерта той.

Областният управител в Пловдив е кандидатура на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, която ние одобрихме. Муса Палев, от своя страна, е изключително коректен и добър човек, образован и начетен. В неговата биография няма нито едно петънце. Той ми каза: "Господин Местан, аз искам да знам къде е моят грях? Обществено опасно е, че моят грях е моето различно вероизповедание", сподели лидерът на ДПС.

Вижда се, че и това, и следващото правителство ще се управлява с протести, но бих искал етническият, етнорелигиозният мотив да стои настрани от управлението, допълни той.

Има сега по-важни неща да се решават в управлението от това кой чия номинация е. Настоящото правителство трябва да стои на власт, докато има какво да предложи. Сега трябва да се видят мерките по плана "Орешарски", смята Местан. Не искам заради скандала с Пеевски да се обърне гръб на всички рационални и спешни мерки в плана за подобряване на живота на българските граждани, състоянието на бизнес средата и демокрацията.

По думите му, номинацията на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за ръководител на ДАНС "е един много тежък урок и за нас, и за цялата политическа класа". Тук не искам да засегна личността на Пеевски, подчерта политикът. Породи смях моето твърдение, че аз не познавам този човек, а това е самата истина, сподели още той.

Статутът на Пеевски като член на 42-то НС е въпрос на Конституцията и искам да поставим точка на конфронтациите. Няма конституционен казус свързан със статута му на народен представител, коментира лидерът на ДПС. Бих искал да имаме съзнанието, че политиката не търпи двойни стандарти. Ако ние ще превърнем в стандарт отношението към един политик единствено на базата наслоения върху публичния му образ, то ще се окаже, че други политици, управлявали ни доскоро, нямат никакво място в политиката, заключи Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в.

Последвайте канала на

8349 61

Свързани новини

Коментари 61

Добави коментар
ТАШАКТИВИСТ

2013.06.19 | 17:54

61
Ще ви съсипя манипулативната ви и подкупена партия, АТАКАфесове черни. Внимание хора, тука има платени хора на АТАКАфес. Които се опитват да ви манипулират, и да ви убеждават, че сте хора на ГЕРБ за да може и другите АТАКАфесове да ви намразя и да се стигне до гражданска война. АТАКАфес си борави само с манипулация. Вчера на протеста имаше хора с маски от АТАКАфес, нима ако не са платени ще са там ? Подпишете петицията за сваляне на имунитета на Болен Шмиргелов. Достатъчно е да напишете в google "За сваляне на имунитета на Волен Сидеров". Моля, кажете на възможно най-много хора за тази петиция. Колкото повече са подписите, толкова повече внимание ще получи петицията от медиите и отговорните лица.
валията на Ямбол

2013.06.18 | 23:39

60
ИЗБОРИ СЕГА!!!!......И АТАКА ИЗПАДА ОТ ПАРЛАМЕНТА
аноним

2013.06.18 | 23:39

59
местан ти си гнусен льжец.ти натискаш сергейчо какво ще доведш ли пак рейсовете от турция че да се противо поставят на всички бьлгари които не ви искат
никола

2013.06.18 | 23:39

58
от край време се правите на невини вървете си в турция и там си правете каквото си искате
Радо

2013.06.18 | 23:39

57
Защо няма партия в Турция като живеят доста Българи там как ли биха реагирали предполагам че ще има публичен линч! Най добре тези наглеци да се изкарат от парламента и с бухалките докато мърдат!

2013.06.18 | 23:38

56
Вярно е, че не сте в коалиция, искате направо да управлявате сами държавата както ви скимне. Признавам си допуснах втора грешка като гласувах за БСП (първата беше когато гласувах за ББ). Надявах се, че БСП-то още ги боли зад*ика когато преди 4 години Доган им го ..... Ама явно вече не е болка ами удоволствие и БСП още повече са си свалили гащите и сега пак им го натресоха. Разбирам, че е по-добре с правителство ама не с това. Ще изтърпим още едни избори. И тези назначения са само върха на айсберга. Няма начин да няма начин да се промени тази държава!!!
hager

2013.06.18 | 23:38

55
Осещате ли как комунистите и фесовете искат да ни потурчат без да се усетим, изобщо не ги интересува нашия глас, тоя фес ни мисли за глупави. Ако не е така ставам асан, слушайте го само как ни пее приспивни песни.
Йонко

2013.06.18 | 23:04

54
Наглостта на г-н Местан няма граници. А какво сте тогава??? Съпрузи, любовници или ... шведска тройка?
KurV.ar.i

2013.06.18 | 23:04

53
na maika ti p/tkata
anonim

2013.06.18 | 23:04

52
местан изтегли си всички управници.иди пи доган в сараите му изаедно отменете всички назначени от дпс. нямате място вьв влста!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини