Румен Петков: Да освободим Орешарски от натоварването, което му причинихме

  • 17 юни 2013 16:06

  • 5052
  • 14
Румен Петков: Да освободим Орешарски от натоварването, което му причинихме
© Булфото

Трябва да бъде освободен премиерът Орешарски от цялото натоварване, което му причинихме. Това заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП.

"Той не свали отговорността от себе си и това е един достоен мъж, но трябва да е ясно, че това му е предложено от нашия лидер и евентуално от лидера на ДПС, за да снемем напрежението от премиера. Иначе е стремеж на БСП по най-некоректния начин да си избърше ръцете с премиера Орешарски, което той не заслужава, както такова отношение не заслужаваше и Делян Пеевски". Въпросът, на който трябва да имаме ясен отговор, е как е консултирана кандидатурата на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на с партньорите, след като Ханес Свобода (близък приятел на българските социалисти) днес изразява потреса си от това кадрово решение. Тоест ние включително и с Партията на европейските социалисти, която се ръководи от нашия председател, не сме водили този разговор и сме ги озадачили меко казано, какво остава с партньорските служби", каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Според него спешно заседание на Националния партиен съвет първо трябва да направи един много сериозен и обстоен анализ на актуалната политическа обстановка. Тя е изключително динамична и с всеки изминал час се променя. „Аз много се надявам, че днешните срещи на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 с протестиращи, с неправителствените организации ще доведат до промяна на атмосферата. Но, така или иначе, партията се нуждае от ясни отговори на няколко групи въпроси. Първо, каква е преговарящата група от страна на БСП, кой я е оторизирал и с какъв мандат преговаря, какви резултати е постигнала? Очевидно правителството няма такова отношение към назначаването на областните управители, към формирането на екипите на министрите, а са по-скоро политически разговори. Второ, Националният съвет трябва да реши да даде изключителна свобода на действие на премиера Орешарски, ако наистина говорим за програмно правителство. Трето, Националният съвет трябва да очертае визия за перспективата, т.е. да се направи обща среща със синдикати, с работодатели под патронажа на министър-председателя Орешарски, на която да се набележат конкретни мерки като минимум до предстоящите евроизбори, за да се внесе спокойствие сред обществото, че правителството работи при изключителна натовареност и че предприема конкретни стъпки и действия", посочи Петков. По думите му едни предсрочни избори сега биха били пагубни за обществото и държавата.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5052 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2013.06.19 | 11:50

14
Не бери грижа за държавата!

2013.06.19 | 11:50

13
Неговите искат оставката!!!

2013.06.19 | 11:49

12
Предсрочните избори ще са пагубни за БСП,а не за България.
ДО ПЕТКОВ

2013.06.19 | 11:49

11
КЪСНО Е ВЕЧЕ ДРУГАРЮ ПЕТКОВ ! РАЗГОВОРИ ВСЕКИ ДЕН ОТ 18.00 ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ И УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ ДО ОСТАВКАТА НА ОРЕШАРСКИ. НАРОДЪТ ИСКА ОСТАВКАТА СЕГА.

2013.06.19 | 11:49

10
ОРЕШАРСКИ ПОДАВА ОСТАВКА И КОЙ Е ПРЕМИЕР, СТАНИшЕВ ЛИ?
Кубрате Кане Български Стани и Въздай

2013.06.19 | 11:49

9
Всеки се бори за малките си интересчета, всеки захапва персоналните си врагчета.Вгледайте се, кой кого обвинява и поставя на мушката. Каква държава може да е това?
Затвор за Петков - Национален Предател

2013.06.19 | 11:49

8
Кога Румен Петков и Румен Овчаров ще влязат в затвора? Най - вече Петков тази нагла мафиотска сган!! Едните ни продават на Турците другите на Руснаците, Дяконе Дяконе и ти си умрял за тоя народ напразно!!!

2013.06.19 | 11:47

2
Спомена Дякона и се сетих,че снощи прочетох нещо за Ботев.Хр.Нанев като прескачам пресилените хвалебствия за ''богоизбраната'' Слава Севрюкова/той я нарича така/,жената си е скромна,но тя казва нещо важно.Ботев е гръмнат в гръб от...висок мъж,близък от кръга на Ботев.Всвоите прозрения тя вижда психическия срив,отчаянето му от мъката на убитите момчета,все младежи и заради другите,да не се разбягат го убива високия мъж.Това и без великата прорицателка се знаеше,но тя го ''видя''.Един миг и какви неща стават тогава,че и сега.

2013.06.19 | 11:49

7
Орешарски ако беше разумен щеше да разбере какви му ги готвите и щеше да откаже да стане премиер, но тоѝ е алчен за власт, затова се поддадеоще и на първия ви номер
..

2013.06.19 | 11:48

6
Късно е либе за китка!

2013.06.19 | 11:48

5
"Ирена Кръстева е добър избор за шеф на ДАНС. Тя е по-зряла от сина си, така че хората няма да има за какво да недоволстват" - обясни Орешарски, като допълни, че друг вариант е банкерът Цветан Василев."И той е наш човек" - категоричен бе министър-председателят, като междувременно изключи възможността да назначи Николай Бареков, защото от TV7 се оплакали, че в новините, докато го споменат 3 пъти с директорските му длъжности и новата такава, няма да остане време в емисията, за да кажат, как всички, които не са от новата власт, са платени от ГЕРБ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини