Станишев: Извинявам се на всички, свързани с БСП (видео)

  • 19 юни 2013 09:43

  • 10055
  • 84
Станишев: Извинявам се на всички, свързани с БСП (видео)
©

Днес Народното събрание взима важно политическо решение. Това е ясен знак от страна парламента, че отчита гласа на народа и се съобразява с гражданското мнение.

Това каза Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от трибуната на Народното събрание, по време на дебатите за отмяната на избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на като председател на ДАНС. През последните 4 години задкулисието в управлението на държавата достигна своя апогей. Този процес трябва да бъде прекратен и да започне процес на оздравяване и прочистване в политическия и икономическия живот на България, каза Станишев. Точно заради това кабинетът "Орешарски" започна реформа в сектор сигурност. Този сектор беше превърнат в лично оръжие на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Те го използваха за шантаж и рекет, за прикриване на контрабандата. Процесът на реформиране в специалните служби започна и ще продължи, категоричен беше Станишев. Мотивът, който натежа при избора на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е, че е важно в момента да се постигат бързи резултати. Резултати срещу контрабандата, срещу борбата с организираната престъпност. В г-н Пеевски видяхме желание за такава бърза работа, разкри лидерът на БСП.

Имаше граница, която не трябваше да прекрачваме. Протестите на хората са тежък, но ценен урок за мен. Трябва да осъзнаем, че след 4 години мачкане на хората, те се събудиха и искат техния глас да бъде чут. Извинявам се лично на моята парламентарна група и на избирателите на БСП. "Коалиция за България" гласува за Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, за да подкрепи кабинетът на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, продължи Станишев. Направи го като знак на доверие към мен като лидер на групата и към решението на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Това е голям урок за мен лично. Искам тези хора, които звънят на нашите народни представители и изразяват възмущение, да не го правят пред тях, аз нося отговорност, заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Събитията от последните бяха сериозен урок за мен. Аз нося отговорност пред парламентарната група и пред моята политическа сила. Това предложение беше направено с най-чисти и искрени мотиви. Не искахме да имитираме работа, разкри Станишев.

Направихме политическа грешка и ще ни е трудно. Маските трябва да паднат, защото твърде често в българската политика има огромно лицемерие. Това лицемерие трябва да бъде разобличавано, трябва да има единен стандарт за всеки. Забележете кое е едно от първите действия, извън социалните, на Орешраски – че в нито една банка не може да има повече от 25 % от публичните пари. Това е принципен и ясен подход, в интерес на обществото, каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.Човек трябва да има силна политическа воля. Когато сме тръгнали да се борим с корупцията и да борим мафията, трябва да сме готови да понесем отговорност, дори и понякога да грешим. Аз се извинявам и на нашите избиратели, повтори Станишев. Когато разследваш престъпления и бориш корупцията, няма как да бъдеш обичан, но със сигурност залагаш главата си. Колко са готови да направят това и да изложат и своето семейство на риск, попита Станишев.

Вчера взехме решение да отправим питане до Конституционния съд, дали Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на може да се върне сред нас като депутат. Приветствам решението на г-н Пеевски да се откаже от депутатското си място, докато съдът не реши казуса. Не приветствам поведението на ГЕРБ, които 4 години тормозеха и съсипваха службите, а сега си позволяват да критикуват, допълни лидерът на ПЕС.

Сега се обръщам към моята политическа сила. Всяко едно предложение, което ние отправяме трябва да бъде сериозно тествано. Това трябва да стане наш принцип на поведение. Научихме тежък урок и трябва да стане ясно, че ние винаги ще се съобразяваме с гражданското мнение, категоричен беше Станишев. Напоследък излязоха доста информации за офшорни фирми. Справедливо е да станат ясни всички български граждани, които имат офшорни компании. Това е силна политическа позиция. Ние си взехме поуките и си научихме урока, завърши Станишев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10055 84

Свързани новини

Коментари 84

Добави коментар
atakista

2013.06.20 | 06:57

84
bravo,stanishef -ei tova e dostoina rech za izvenenie ne kato kolegata boiko.kade- posledno veche ne se vigda. SBOGOM BOIKO.moge da se vidim v zatvora?
не свързан с БСП

2013.06.20 | 06:57

83
Безкрайно нагъл и глупав водач си имат БСП ! Извинявал се само на тези, които са гласували и са свързани с БСП????!!!! Този не се усеща какъв пореден автогол си вкарва ! А тези, които не са свързани с БСП ??? Които не са гласували за БСП ??? Много по-голямата част от народа (с който казваш че се съобразяваш ) - на тях не им ли дължиш извинения ??? Или за тях подготвяхте ново Белене !!! Силна воля за борба с корупцията, мафията и отвличанията (създадени през вашите правителства) беше доказана само при правителството на Борисов. С действия, а не с комсомолски приказки. Оня, Сидеров, вече всички го разбраха що за психясал олигофрен е. А ти изглежда ще топлиш съседното легло ! Вие не получихте властта по нормален и демократичен начин, вие я узорпирахте !
k-9

2013.06.20 | 06:57

82
Нагъл и безочлив като всички амбреаж!!!!!!!!!!!!!!!!!! Р.Р. Амбреаж - съединител - долен лев педал

2013.06.20 | 06:57

77
мръсен,долен ляв педал-е те тва е амбреаж(съединител)

2013.06.20 | 06:57

81
Станишев до кога ще се учиш,учи за министър-председател сега продължаваш да се учиш, стига подавай оставка ти и твоето правителство и отивай да се учиш.
Избирател

2013.06.20 | 06:57

80
Станишев - предаде избирателите си. Вързаха ти се на простотиите, че няма да се мешаш в работата на Орешарски и ето докъде стигна...ако беше по времето на дядо ти само...

2013.06.20 | 06:57

79
Щом е започнал с извиненията ,да кара наред!Да се извини за всичко което е причинила столетницата на народа си!За атентатите,за руския ботуш,за лагерите на смъртта,за мизерията,за олигарсите,за грабежа,за отнетата свобода,за убийството на Георги Марков,за възродителния процес,за национализацията,за убитите мечти!За всичко това ПРОШКА НЯМА!!!

2013.06.20 | 06:57

78
защо цензурирате бе, гнуснини!?

2013.06.20 | 06:56

76
мръсна свиньо съветска, продължаваш да си нагъл, ама да не научиш на чаушеску урока!?
щ+щ

2013.06.20 | 06:56

75
Абе да 3ба тоз гьонсурат въшкав да 3ба.Колкото по некадърни толкова по големи шефове стават.

2013.06.19 | 23:54

74
Този поне си признава грешките и казва как смята да ги поправи, за разлика от ББ, който никога не е грешал, а докара хората до самозапалвания, глад и мизерия

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини