Мая Манолова: Изборът на Пеевски беше грешка

  • 17 юни 2013 13:40

  • 27488
  • 28
Мая Манолова: Изборът на Пеевски беше грешка
©

Следващият избор за нов председател на ДАНС ще се случи с всички изисквания за публичен и прозрачен избор. Ще се проведат дебати. 

Това каза на брифинг в парламента зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. На въпрос - станало ли е ясно кой е предложил Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на заяви: „Не съм човекът, който може да даде отговор на този въпрос”.
На въпрос за това - може ли Пеевски да се върне като депутат в Народното събрание, Манолова заяви: „Случаят е описан в разпоредбите на Конституцията – член 68 и член 72. Не се наемам да ги тълкувам. Според мен като юрист, една грешка, каквато беше изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, не може да бъде поправяна чрез друга грешка – чрез погазване на конституционните норми”. Манолова уточни, че една от възможностите за решаване на казуса е чрез сезиране на Конституционния съд. „В едно мое изказване тези дни се извиних на неправителствените организации – 20 на брой, за това, че на практика изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на се случи непрозрачно, без публичност и без дебат. Утре Правилникът на Народното събрание ще бъде обнародван в Държавен вестник”, допълни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
27488 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Бай Танас

2013.06.20 | 13:11

28
Мая, като те гледам и на мен ми се приисква да съГРЕША - да направя бурен секс с теб в тъмна стая с крак от стол!!!
111

2013.06.20 | 07:52

27
Майче, било каквото било! Идат нови избори. Утре или след месец, все едно, важното е вече да не гласуваме за БСП, ДПС, Атака и ГЕРБ.
кантар

2013.06.20 | 07:51

26
Майче ти беше ли ,когато избираха Пеевски? що не си отвори устата? чакате да видите как ще реагират хората ли? е , видяхте, а сега ще си ходите.
Кънчо

2013.06.20 | 07:50

23
Ти не-----на сврако грачеща грозно зловещо.Срама нямате,съвест нямате, само алчност и подлост с което сте закърмени от деца.В главата и има два грама мозък а решава човешки съдби.
КАКА

2013.06.20 | 07:51

25
според мен в 16.30-обявената пресконференция на дпс ще си дръпне подкрепата и правителството ще падне

2013.06.20 | 07:51

24
И какво ако ГЕРБ имали най голяма полза от предсрочните избори нали БСП се хвалеха че искат да вземат управлението за да премахнат служебното правителство защото било на ГЕРБ и за да може после да се проведат нормални избори.Ето им шанс.Ха да ги видим сега за кого ще гласуват народа.Сега вече не могат да се оправдават с бюлетини и преправени избори.Всички партии които не искат избори ги е страх какво ги чака и какво ще реши народната любов за тях.Същото е и с драскачите които не искат избори.Страх ги е че техните любимци скоро може и да не са повече на власт и да се наредят до Доган ,Костов и Царя.

2013.06.20 | 07:50

22
"Тъпото" острие не можахме да и видим очите четири дни! Покри се като мишка типично по комунистически! Скоро ше ти го набият четвъртит :) затова ли се притесни! Че се оказа, че целия шум за Допълнителните Бюлетини на ГЕРБаджиите дет и те некадърните завалии не можаха да ги скрият, е Кьор Фишек щот, такива закони сте си приели преди. Ама явно в БСП няма кой да чете какво се умували червени некадърници ! Пъна се пъна се и са иде кожения!!!
валентин

2013.06.20 | 07:49

21
е как грешка бе другарко мая пчеличката ? нали единодушно гласувахте бсп и дпс с подкрепата на атака , и приехте че тази личност пеевски е точно човека дето ше оправи БЪЛГАРИЯ и че щял да вкара ЦВЕТАНОВ И БОРИСОВ в затвора !!!! а сега кво веднага - грешка !!! но НАРОДА ви разбира , в кризисни моменти - както казвахте със сер-гейчо кризисни мерки , само че ващо беш кризисна грешка която ви закопа !!! сега като се върне ПРЕЗИДЕНТ ПЪРВАНОВ бая глави ше хвърчът , сергеевата и твойта със сигурност - нема да те огрее да станеш лидер на бсп !!! язък за натегането ти пред станишев паша хахахахаха
валентин

2013.06.20 | 07:48

20
............. Не мога да кажа кой го е предложил......... е как па така никой от вас не знае кой го е предложил бе , тва да не е пазар та да не знаете кво и къде е по евтино ? другарко маяяяяя не се прави на умрел заек, нищо , ше се сетите .........пред ПРЕЗИДЕНТ ПЪРВАНОВ като почнете да сетопите един друг............. ще е голяма веселба !!!
еленски

2013.06.20 | 07:48

19
ТАЯ ГРОЗОТИЯ ЩЕ ВЗЕМА ДА Я ОСЪДЯ . КАТО ОТВОРИХ СТРАНИЦАТА И ТЪЙ СЕ СТРЕСНАХ КАТО ВИДЯХ ТОЗИ КРОКОДИЛ , ЧЕ СИ БРЪКНАХ В ОКОТО С ХИМИКАЛКАТА . АЙДЕ СТИГА ВЕЧЕ СИ ПЛАШИЛА ХОРАТА БЕ МАНОЛОВА , СПРИ С МЕДИЙНИТЕ ИЗЯВИ . АБЕ ДРУГАРИ , ДОРИ КЪНЧО СТОЙЧЕВ СТОИ ПО ДОБРЕ НА ЕКРАНА .... ЗАСРАМЕТЕ СЕ .

2013.06.19 | 16:37

18
Нищо Майче не се притеснявай случват се такива Грешки Ето Виж се и ти си грешка на Природата но съм виждал и по тежки случаи - примерно теле с 5 крака Споко Майче стават грешки има и по зле от Теб

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини